Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Még fagyni nem fagy! de a szél biztos jól megtépázta :( Nálunk még kinn van minden!
De ahogy gondolod .....
Hali csajok!
Itt is iszonyatosan rossz idő van, fúj a szél ezerrel, az eső hol esik, hol nem:S Borzasztó hideg is van.
Szerintetek behozzuk kintről az oliandereket és a begóniát? Lehet, hogy már el lehetne őket tenni a téli pihenőre, nem lenne jó, ha lefagynának. Szerintetek???
Jajjj, már az eső is esik :(
Nem sikerült aludnom se :(
"Micsoda esemény" Ahogy Simon mondaná :) :D (Részlet:bambi)
Gratulálok :)
Szia Mokka!
Hú,látom nem csak Kevint viseli meg a szél!Mondjuk éjjel Ő aludt(én nem sokat),de olllyan zizi volt délelőtt hogy valami eszméletlen!
Mi kint se voltunk!
Hiszti gratulálok, nagyon vigyázz magatokra!
Hát most jön a neheze, ha eljövök majd holnap...
Mokka kitartás!
Pusz Mkinek!
Sziasztok! kész vagyok! vagyis inkább a Simi van kész a széltől én meg a Simontól :(
Az éjjel 2 órától fenn voltunk majd 5 ig :( nagyon nagy szélvihar volt, biztos azért nem tudott aludni :( a redőnyt is fel kellett húzni mert úgy zörgött ( persze rendes sötétítő függönye nincs,csak dísz függöny)
Most is nagyon fúj és hideg is van! Nálunk kimaradt az ősz :( nyárból tél lett , ma már a télikabátban voltunk kinn egy kicsit !
Tünde,nagyon ügyes a Drágád!Örülök én is h tetszett neki:)
Majd szép fokozatosan megtanul ott mindent,csak lesel miket!:)
Nagy-nagy gratula!Jaj de boldogságos!Úgy örülök Nektek:))))
Vigyázz magatokra!
Sziasztok csajok!
Megvolt az uh. Hálistennek minden rendben van:) Kis pocaklakóm szépen növögetett odabenn, már 17 mm-es (két hete 2,5 mm volt), a szívműködése is tökéletes:))) Annyira boldog vagyok:)))
A doki szerint maradjak tp-n. Sztem is az lesz. Holnap megyek a háziorvosomhoz ezügyben.
Sziasztok!
Már itthon is vagyunk. Ügyes volt Nóri, ma 9-en voltak, játszottak, 10 óra előtt asztalhoz ültek és gyümölcsöt ettek:)
Játékokat kiborította a kosárból többször, de majd megtanulja, hogy nem szabad.
Holnaptól elviszem 9-re és érte megyek 10-re :(
Ez lesz a héten, aztán hétfőtől megpróbáljuk a 10-11-ig ott hagyást...
A telefonommal csináltam képeket a gyerekekről, de sajnos arról nem tudom letölteni...
Nyuszi csoport.
Jóreggelt!
Anna oviban, most reggelizek, gyorsan főzök egy kis csilisbabot, aztán 10-kor irány az uh:) Már nagyon várom:)))
Tündi, de izgi, hogy ma kezditek a beszokást. Majd kérjük a beszámolót!:)
Megyek, majjövök, puszi!!
Jó reggelt!
Csajok, 9-10-ig bölcsi, izgulok...gondoljatok Ránk!
Hiszti hányra mész? Remélem jól emlékszem, hogy ma... gondolok Rátok:)
Puszi!
Szép estét!
Látom Mki szomorú a rossz idő miatt :( Hát igen, itt az ősz :S Mégis milyen idő legyen, ugyebár, de akkor is! Tessék legalább a napocskának sütni! :)
Amúgy sincs vmi fényes hangulatom. a tegnapi után... na meg h Apa megen Vas megyében kaszál :(((( Elvileg szerdán jönnek.
Hnap fogdoki, anyum jön reggel.
Vasárnap voltunk tescoban, vettem egy csomó mindent, főleg ruhákat, ma vihettem vissza Jázmin kabiját cserélni :S Arról volt szó h még tart a jó idő ezért 12-18 hós méretet vettem. Úgy voltam vele h van egy overálunk meg egy naggyon meleg mellényünk :) Erre ma akartam ráadni az overált: kicsi. S mivel azok qva drágák, a kabi meg csak 2600 volt így kicseréltem 9-12 hósra. Kezeslábast asszem inkább túrok, amilyen árban vannak ezek :S
De előtte aludtunk Minivel 2,5 órát :DDD
Az úton végig zuhogott az eső, de nem volt kedvem tartani az esernyőt, el is áztam :S Babakocsin esővédő volt, persze Kisasszony rángatta is lelkesen, jókat kacagott neki :DDD
Aztán vacsi, pancsi, Mini már a bari előtt elaludt, lassan mék én is :)
Ja meg Apa hajnalban hozott egy fél desznyót...egészben. Hogy majd én szét szedem ahogy akarom... ÉN...? Há' mi vok én, hentes???? :P Majd hnap anyu segít, addig betuszkoltoltam a hűtőbe, csak kibírja...
Sziasztok!
Ma délelőtt főztem, mosogattam, mostam, meg takarítottam, elfáradtam, ennek levezetése képpen pedig szuszóztam egy órát negyed 2 és negyed 4 között. Most próbálom összeszedni magam, aztán 4 körül húzok Annáért.
Megint örömmel ment oviba a lelkem:)
Szépséges délutánt!
Puszi!
Uhhh,most eszembe jutott h nekem is van egy nagy kupac:((
Most megyek tornázni,aztán sütit sütök és majd este vasalok...ez a mai programom:)
körül is néztem,de nem igazán találtam,talán majd később.
megyek vasalok,mert soha nem lesz így kész.szebb napot!
Na,asszem megyek vízszintbe kicsit:)
Majd benézek később.Pápá!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?