Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szépjóreggelt!
Apa boltban,Kevin reggelizik.
Nagyon jól aludtam,2szer keltem pisilni és ennyi,a pocim a legnagyobb rendben volt és van is,Félix ficereg,a kedvem is újra a régi:))
Kevinnek én is letöltettem Apával a 101 kiskutyát,ha már annyit emlegettétek:)Most nézi először,eddig le sem vette a szemét a tv-ről:D
Délelőtt főzőcskézek,majd délbe benézek mielőtt lepihizek:)
Puszika Nektek és vidám délelőttöt Mindenkinek!
Remélem jól vagytok!
Köszi,köszi,köszi:)
Jól aludtam!!
Köszi, aranyos vagy :)
Most végzek a Volt-al, a másikról sztem holnap próbálkozunk.
Jó éjt Kitti Drága!!!!
Szorítok h jól aludj, álmodj szépeket:)
Nem ,kérdezz csak nyugodtan!!!!
De hétvégén nagyon lassú! :( Én nem is bírtam cérnával sose :) CSak hétköznap :)
Jó éjt Csajok!Sztem ma már nem jövök.
Remélem éjjel tudok aludni!
Pussz.
Rákattintasz a linkre, feljön az oldal- Katt a FREE USER-aztán számol és utána középen a kék pötty-arra katt és ments!
Általában csak negyed óránként lehet onnan ! szóval türelem!:)
Kitti örülök h jól esett a séta!
Hiszti gyere mielőbb.
Mokka erről a Rapidshare-ről hogy kell tölteni???A netmaffián vok...
Megvolt a séta,egész jól magamhoz tértem.Félix is azóta beindult,most csuklott épp édesem:)Megnyugodtam,de kicsit tartok az iccakától h megint fájok majd.Nem bánnám ha nyugisan alhatnék!
Apa készíti a vacsit,megkímél jól:)Szupi:)
Mi Kevinnel matricáztunk,hogy ezt nem tudja megunni sosem!:)
Na,most megyek!
Szép estét!
Pápá!
Remélem hétfőn már tudsz jönni!:)
Vigyázzatok magatokra addig is,pussz!
Azóta már bepisilt, mert nem hagyta h pelust adjak rá, de nem megy ez pikk-pakk tudom én.
Köszi a privit:)
Sziasztok!
Anyuméknál vagyunk, szal csak egy gyors kukkra jöttem.
Nálunk otthon kifingott a net, tegnap voltak kint a szerelők, hétfőn folytköv talán megcsinálják. Valami bizgentyű kiment, sajna pénteken már nem volt idejük kicserélni.
Addig is puszi mindenkinek, remélem mindenki jól van!!!
Pápusz:)
Mokka, sikerült!!!
Lemezen a 101 kiskutya, most töltöm le a Volt-ot , mert Nóri a vau-vaukat szereti nagyon :)
Köszi!
Ok, Kitti!
Pihenj amennyit csak tudsz!
Puszi!
Na,most megyek is!Kevin eszik vmit és megyünk sétálni,szép időnk van:)
Majjövök!
Ja és egyezzünk meg annyiban Csajok h ha menni kell(még akkor úgyis képben leszek) írok Vkinek,ha meg elmarad akkor Apa majd dob Vkinek egy üzit!Jó?:)
Pussz.
Amúgy Apa csinálta a gombócokat,utána pedig elmosogatott!:)
Ott vette át a dolgokat a konyhába,amikor felcsesztem az agyam,mert nem sikerültek a gombik...annyira felment az agyvizem h csoda nem robbantam fel!Még ez jól jött biztos:(
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?