Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hát hiába. Nincs semmi értelme, úgyis csak vita lenne belőle mert Apa azon az állásponton van h nem csinál ilyet rendszeresen, mi az h beleszólok.
Nem is az a baj csak az esik szarul h én hónapokig könyörgök azért h egy szaros lámpát feltegyen, ezek meg elfingják magukat és Apa rohan. Ráadásul hétköznap is, este van és qva hideg. Ilyenkor bezzeg nem fáradt! De ha én kértem volna vmit, biztosan minden baja lenne.
Már így is ha kérek vmit nyafogva visszaszól h muszáj?
Áh, le van fosva, szétbac az ideg, de semmi értelme. Jobb ha nyelek.
Nem szóltam rá csak benyögtem h bezzeg ha én szólnék...elpoénkodta, aszitte ez marhára vicces.
Sziasztok!
Mindenki jól van?Kittiről van hír?
Ma apa vigyázott a csöppségre kivéve délben amikor dokihoz vittem.
Nagyon szorgos napom volt.Ki is fáradtam rendesen.Holnap vszínű szobát festek...remélem kapok olyan festéket amit szeretnék.
Megyek körülnézek még itt ott.Jó éjt mkinek!
Nórim jan. 18-án született:)))
Jól vagyunk, köszi.
Olyan elegem van Apából!
Most jött haza de már elhúzott egy haverjához, aki 7 km-re lakik innen mert az megkérte h segítsen neki kiírni egy cd-t, ami nagyon fontos....
Nem hiszem el, képes másfél órát gyalogolni a hóban, hidegben, de ha én kérek vmit...áh! Ez annyira fel tud ba.zni!
JAjj!!! Megint szállingózik a hóóóóóó : D:D :D D:
Még a végén holnap tényleg szánkózunk :D
Csajok,vidám délutánt kívánok Mindenkinek!
Majd benézek vmikor még sztem:)
Köszi Mokka!
A formákat a szomszéd csaj adta kölcsön+ Nóri gyurmakészlete is előkerült:)))
Igen, én is örültem hogy megkapta.Azért mérges lettem volna, hogy ha nem...
Néztem a naplókat!!!
Tünde, nagyon édes a copfos Nóri!! :)
Azért jó hogy így utólag is megkapta a csomagokat :)Szép lett a mézesed is, találtál jó formákat!! :) Én elfelejtettem :( (majd rajzolok és papír mentén vágom ki :)
No, most lett munka:(
Sebaj, van bőven szerencsére, majd este dolgozom.
Pá!
No megyek csajok, már minden csokis meg nyalókás:(
No nem mintha Nóri nagy alvásától sok mindent tudtam volna csinálni.
Ilyenkor az nyugtat, hogy este nem lesz nehéz elaltatni.
Szép délutánt!
Igen azért köhöghet hogy száraz a levegő!!
Azt hiszem 10.000 körül volt a mienk 2 éve!
Szerintem hasznos!!!
Szia!
Itt is hideg van:(
Pihenj! Mikorra vagy kiírva?
Nem kell ám dícsérni, csak kíváncsi voltam, mit szólsz, h néha azért még csinálom, csak idő hiányában nem:(
Megvagyok, csak Nóri 3/4 óra alvás után úgy döntött. elég.Már nem aludt vissza.Itt szedi szét a miku csomagját:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?