Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hát azért valljuk be mindenki az előnyösebb képeit teszi fel nem??legalábbis én igen.
75tel vonultam be,rögtön szülés után -10,aztán a maradék.50 kg akarsz lenni?
Az is jó elősegíti a zsírégetést
Szerintem menj el orvoshoz!!!zöld teát szoktam inni meg azt a fogyós teát.
Az ananász nagyon jó!Egyél azt,az tuti jó fogyis gyümölcs.
Hát Kitti,akkor te az én képeimen valamit nagyon nem jól látsz......,.
És ha nem vagyok indiszkrét akkor hány kiló lennél.nem kell leírni ha nem akarod.én 70 kg.én terhesség alatt 6 kilót híztam.az volt a baj hogy terhesség után lettem kívánós:(
Mennyit??????????
Nem értem,olyan tök jók vagytok mind a képeken,20-25???Honnan????Akkor csak a csontotok marad?
Igyál ok folyadékot, citromos vizet, meg citromfű teát.
De várj csak! Án magamat diagnosztizálom, vagyis anyám szerint van árpám. Vörös, dagadt, csíp, szúr viszket
Ezt én is tudom,de nem tartozik a kedvenceim közé.nameg egyet lehet hogy meg tudok enni,nade eglsz nap_???Múlthéten kiwit ettem azt szeretem is.És ha ananászt ennék??
Hát,két fajtája van az árpának. Van ami kifakad,meg van ami nem. Anyunak az utóbbi volt. De "csak" Fél órás a műtét és utánna egyből haza is jöhett. Szakrendelőben csinálták.
Én terhesség alatt 12 kg-ot híztam. Szülés után 8 nappal lement ebből 8 kg, aztán a kemény időszakban lement nem csak a fennmaradt 4 hanem még azon kívül kb 6. Csak aztán hogy nem szoptathattam, azóta hízok, még a levegőtől is. Nekem is kb 20 kg kéne, de inkább 25 kg.
Allics! Pont a napokaban olvastam az almáról,szerintem is az a legjobb. Elősegíti az anyagcsere gyorsulását.
Azért megdolgoztam ám a mínuszokért,pedig általában nem vagyok kitartó,meg én nagyon hízékony vagyok.Sajnos.
A nők egész életüket fogyókúrával töltik.
Ezen már túl vagyunk,de ha nem olvastad akkor 20 kilót szeretnék.
Ne idegesíts! Műteni kell?
Gabi! Én nem tudok mást. Csak ,hogy melegen kell tartani,de lehet hülyeset írok,de szerintrem nem fertőz.
Anyunak is van,de neki jég árpa,már kétszer kiszedték neki, 3hónap alatt,de most megint kijött neki.
Nekem is valami ugri-bugris kéne
Mennyit?Nem muszály leírnod.
Nekem azért jóval többet kéne fogynom:((
Banán az biztos kilőve sok benne a kalória.Vagy alma amit azért annyira nem csípek vagy kiwi.majd szétnézek mi van itthon
Kedvencem a banán!Csak sok benne a kal.
Én mondjuk csak 3kg felesleget szeretnék eltűntetni,mert én már a javát lefogytam.65kg voltam,mikor kijöttem a kórházból,most 58 vagyok.3kg mínusz és újra én vagyok.
Igen végülis mindegyiknek az a lényege hogy a gyomrod összeszűküljön,ezen már túl vagyok igaz a saját magam által kitalált 10 napon.Holnap gyümi nap lesz.Szerintetek most milyen gyümit egyek??
Helló Gabi!
Nekem Béres A. dvd-m van,az bejövős,Rékától falnak megyek.Mondjuk tornáztam arra is a fogyi mellett.Én is jobban csipem az ugribugrisat.
Nekem ez az update 1,2,3 nem jött be.az 1-eset bármikor lehet enni,ugye be is tartottam.de rájöttem hogy azt sem lehet mindig enni,mert egy idő után elvesziti hatását.szerintem ez hülyeség.a másik topicban is írták hogy 1-est este meg 20 körül is esznek,de hiába 1-es és 0-24 ig lehet enni,este azért mégse kéne enni.Tegnap voltunk boltba tudjátok mennyibe kerül 30dkg Norbi kenyér:599 ft azt hittem eldobom az agyam.Én nem fogom gazdagítani Őt...
További ajánlott fórumok: