Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Igen,az a szülés tényleg brutál volt!!!
A gyermekotthon is kegytelen volt én ott akadtam ki,hogy a többi gyerek majdnem megfújtotta a csecsemőt!Tiszta kész lettem.Kíváncsi lenék a végére azért!
Sziasztok!!
Nálunk még buli van.
Én meg kihúzom a csíkot,mert kezdődik a Bari.
Ja!A tegnapi parfümös filmet 1 óra nézés után lekapcsoltunk,mert semmi extra nem történt benne.Majd újra kell vennünk,mert biztos beindulnak benne a dolgok.
:)
Babóca még nem jött rá, hogy lehet a fogait csikorgatni. Szerencsére, mert én se nagyon bírom az ilyesmit.
Most pancsiznak apával, van röhögés, úgyhogy megyek is, megnézem mit ügyködnek. :)
Sehol senki?
Még vagyok a bariig,meg még utána bekukkolok.
Szép estét!
Sziasztok!Kevin már fél órája alszik.
A mai nap olyan gyorsan elment.Ja és már négy fogunk van.Kibújt végre és még ki is lehetett bírni.Mármint nem volt nyüssz.
Ma rájött arra,hogy tudja csikorgatni a fogait.Jájjj!Naon sz@r,főleg mikor a kezemben tartom és akkor jön rá.Feláll a hátamon a szőr!
Sziasztok!
Sehol senki?
Ja!És végre elmentek a nádazók!!!:DDD
Szabad az udvar!Jeeee!!
Sziasztok!
Mi tegnap este sz@rul aludtunk,mert Apára rátört a köhögési roham.Kevin felriadt,de hamar vissza is aludt.Mi nem,még egy órát köhögött az uram a fürdőben csücsülve,hogy ne kelljen fel a banda.
Ma szép napunk van,süt a napocska.Kevin fél órát aludt délelőtt,mi a Hugimmal gyors megfőztünk.Nagyon fini lett a rakott fasírt.
Most,ha végre elalszik újra,akkor pedig megcsinálom az Ani féle töltött fánkokat!Remélem sikerülni fog!!:D
Most kimegyünk rábökni,mert Apum ma temetésre megy Várpalotára,de előtte beugrik a Mamámhoz Pétfürdőre.
Szép napot!!!!
Megyünk sétálni is,de Apát megvárjuk!
Szépjóreggelt!
Nemrég ébredtünk Babóval. Egész jó éjszakánk volt, leszámítva azt, hogy rengetegszer voltam fenn, hol Babó sírt, hol pedig magamtól ébredtem, hogy betakarjam. MÁr halálra idegesített, hogy ahogy betakartam, azonnal rugta le magáról a takarót. Sztem melege volt, vagy nemtom, biztos ezért aludt nyugtalanul.
Ma megen főzőcske.
Vidám napot, azért bekukk néha:)
Hát, nyilván társaság romboló hatásom van.
Nem is jövök többet:)))
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?