Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Jó reggelt! Csoda van készülőben! a Simi alszik!!!!! Reggel 6 kor felkelt utána a mi ágyunkba heverésztünk közbe cici,oszt 7 kor elaludt! azóta nyomja az ágyamban!
Kiváncsi leszek hogy mi lesz ma az alvásunkkal! :)
Szép reggelt Csajok!Babucik!
Mizu van?Hogy telt az éjszakátok??
Nekünk ébredésmentes volt:))
Fél 7-kor keltünk.Délután megyünk Cseténybe anyósékhoz.
Sziasztok!
Csak bekukk! Jó éjt mindenkinek!
Hiszti! Mamám Szentesen műtötték többször is, és sokszor kellett kontrollra járni. Friss műtéttel, nem tudott kocsiba ülni, mentő vitte ellenőrzésre reggel 8-kor. Mindig mondták hogy majd jön a kiocsi érte aki hazaviszi, majd jön, de a mentő csak nem jött. AZ egyik nővér könyörült meg rajta, este 6-kor adott neki kaját. Frissen műtve menni nem bírt, egy srácot kért meg, hogy telefonáljon máér utolsó aprójából, este 8-kor, hogy ő már jönne haza!
DE mikor elesett és combnyaktörése lett, a mentőre 3 órát kellett várni, mamám meg a konyhapadlón feküdt(csempe) télen!
Szóval...
Asszem elhúzom a csíkot én is.
Ma nem volt valami nagy pörgés, holnap szedjétek össze magatokat!:)
Jah, amúgy Babó ma este is lefejelte a számat, szép véraláfutásos lett (mármint a szám).
Jóccaka, szépálmokat!
Szépjóestét!
Most tettem le Babót. Remélem elalszik. Apósom is nemrég ért haza, az uram már lent beszél vele. Remélem nem jut eszébe feljönni, mert mérges leszek.
érdekes... reggel leadták valamelyik maszek mentőnek az apóst hazaszállításra, szóltunk neki, hogy csörögjön ránk, ha elindulnak a kórházból, de még mindig nem csörgött...
Felháborító, hogy ha reggel felvesznek egy szállítást, délutánra se érnek a betegért... akár fel is dobhatja itt a lábát bárki így. (megjegyzem, nem az országos mentőszolgálatról van szó, ahol az uram is dolgozik, ők már tuti hazahozták volna, de sajna ők már nem vállalnak betegszállítást, csak mentést).
Sziasztok!
Úgy látszik ma alvós nap van,Kevin most ébredt 9 óta aludt!:))
(rekord-több,mint 3 és fél óra!)
Biztos csúszik a mi délutáni alvászatunk is.
Egészem idáig takarítottam,meg főztem igaz csak egy csirkét befűszerztem,rá krumpli,tejföl,hagyma aztán be a sütöbe.
Nemrég telefonált apósom, ma hazaengedik, mentő hozza haza majd valamikor.
Más.
Én nem tudom, hogy más gyerek milyen ilyen idősen, de az én kislányom egy kicsit agresszív. Az előbb úgy lefejelt, hogy kicsattant a szám, utána pedig lerugta a vesémet. Pofozkodik, mardos. Hogyan lehetne erről leszoktatni? Mielőtt még szétver. :)
Jó reggelt nektek és piciknek is!
Remélem ma még betudok nézni,ha nem akkor hétfőn jövök és megosztom veletek is hogy kisfiút vagy kislányt várunk!Alig bírok már éjszaka aludni olyan izgatott vagyok.
Tegnap megoldódott minden ami miatt ideges voltam.Úgyhogy remélem ma egy nagyon szép nap vár rám.És persze mindenkire...Na sziasztok,mennem kell melózni,meg betanítani az új kollegínát!
Szép napot!
Most büntibe ül a kiságyban,de nem hinném hogy zokon vette,mert most legalább csendben van!!!
Játszik:)
Szépjóreggelt!
Mi elég korán keltünk, 3/4 7-kor, mostanra sikerült agyilag helyreállnom.
Már a reggeli megvolt, várjuk haza apát, éjszakás volt.
Frankfúrti levest fogok főzni, hozzá kellene kezdenem, bár nem sok kedvem van hozzá.
Nálunk be van borulva, és a szél is eléggé fúj, nem tudom, hogy lesz-e így kimenetel.
Vidám napot csajok és babucik!:)
Szép reggelt Csajócák,Babócák!
Kicsit nyüssz vagyok,Kevin meg pláne igaz fél 8-kor keltünk,de az éjjel 1 órát fent volt,néha nyöszörgött,de inkább forgolódott és így hogy tudtam,hogy fent van nem tudtam aludni:((
Ez az 1 k...va foga már kiakaszt!!Ha kijön egyszer,akkor pezsgőt bontunk!:))
Talán ma jó időnk lesz,bár kicsit fúj a szél.
Jó reggelt!!!Zozo végig aludta az éjszakát,lázmentesen:)))De sajna tegnap este óta folyik az orra is,jaj most minden eléri:(((Én is jobban vagyok,jobb is mert párom dolgozik és egyedül vagyok.
Tesómék holnap reggel jönnek haza,sajna nemtudom mikor megyek át,míg Zozo teljesen tünetmentes nem lesz,meg persze én is.
Legyen szép napotok,este benézek.Puszi.
nah, sehol senki...
akkor jóccaka, szépálmokat!:)
Szépjóestét!
Sehol senki? Most tettem le a puját, egyedül vagyok ma iccaka, az uram melózik.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?