Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Szépjóestét!
Most tudtam csak feljönni, olyan 8-tól nem működött a hoxa normálisan.
Igazából csak elköszönni jöttem. Remélem mindenki jól van.
Pusszantás és jóéjt!
Mikor és hol lesz pontosan a vásár????
Én is imádom ,úgy volt hofy Badacsonyba megyünk holnap de aztán mégse mert nagyon sokáig nem bírja a Simi a kocsiba! :(
Jaj!Még valami!
Utólagosan:
Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánunk mi is Ármin babának!
Kevin&Kitti
Megyek,rendet kell raknom a szekrényünkben.A maradék télies holmikat elpakolászom,mert NEM FÉRÜNK EL!
Legyetek jók!
Puszi a Babóknak és nektek is Csajok!
Helló Ani!
Nagy volt A RÖFF?
Sziasztok!Szép napot!
Gabi!Jó,hogy jöttél és tudjuk minden oké veletek!A szurihoz és a vizsgához is szorítunk!
Ani!Fel a fejjel a költözéssel kapcsolatban,most egy cipőben járunk!:(Már nagyon jó lenne külön!:))
Mokka!Jó sütést!Ma délután mi is grillezünk egyet,mondjuk az ősök nálunk itthon lesznek:((
Hiszti!Te olyan szorgalmas vagy!Nekem is át kellene ültetnem 1-2 virágomat,de...nem sok kedvem van.Anyósék a Takarékkal mennek Angliába(minden évben jutalom üdülés van,már sok felé voltak,tavaly pl olaszban,meg a cseheknél.Irigylem én is:))
Reggeltől estig programok ezerrel,hogy a rövid idő alatt bejárják a sok nevezetességet)
Kevin most Anyummal ment el sétálni,már alig várom,hogy hazaérjen az én kis lurkómmal:))
Legyen szép a napotok!
Mokka!Nem jöttök Veszprémbe a kézműves kirakodóvásárba?Mi mindig megyünk,mert én imádom.Holnap délután ott leszünk,meg sétálunk egy hatalmasat Veszprémbe,mert Anyumékhoz vendégek jönnek.
Apropó!Kicsit kiakadtam,amikor megnéztem a neten az állatkerti belépő árát-1300ft!!!!Nagyon durva,oké hogy sokat szépítettek rajta,de tavaly 850 volt egy jegy!(???)
JÓ reggelt!
Eljött a fél 7, keltünk.
Hiszti! Cirkuszba Dominik sincs lemaradva. Ha nem az van amit ő akar....nálunk az utcasarkon szokta kiverni a balhét, mert nmem engedem ki a főútra az autók közé, pedig ő úgy szeretné.
A másik kedvenc a pocsolya. De már vettünk gumicsizmát, nagyon édes benne, azzal ha véletlen nem is tudnám elvonszolni és belelép se baj.
Mokka, köszi, a hullámokat innentől kezdve akár nap mint nap küldheted! Köszi!
Szerintem ez normális!!! Az én fiam is a maga feje után megy! Ma pl.simán belegyalogolt volna a Balatonba ha hagyom :)
Itthon is ! ha tudja hogy rosszaságot készül elkövetni ,még visszais néz és mosolyog :)
A hétvégén nagy fesztivál van nálunk, vagyis a falu mellett az erdőben! NAgyon jó lett volna koncertezni egyett , ma volt du. Pálb utcai fiuk is! Olyan rég koncerteztem ,egy igazit mulatni....
Na majd egyszer.. :(
Szia Melinda!
Az uradnak üzenem, hogy ne nagyon rázassa alattad a kocsit, mert széjjelvágom. :)))
Vigyázz magadra nagyon.
Puszi Neked is!:)
Szia Gabi, örülök, hogy jól vagytok.
Nyugi, Babó is ugyanígy közlekedik. Mindig arra megyünk, amerre ő akar, kivéve ha el tudom terelni a figyelmét valamivel. Ha nem, akkor iszonyat cirkuszt rendez, nem egyszer volt, hogy földre vágta magát az utcán (persze csak a ház előtt hálistennek). Idegen helyen fogja a kezem szépen és jön velem, de ott is előfordult már, hogy meglátott egy gyereket, egy cicát vagy kutyust és addig cirkuszolt, míg oda nem mentünk hozzá. Úgyhogy szerintem ez normális, nem szúrtál el semmit.
Az oltás nálunk is necces dolog, Babó is ordított már az öltözködésnél. Ezvan. Gyorsan túl lesztek rajta és el is lehet felejteni.
Jó tanulást és jó sok kalappal.
Puszi:)
Sziasztok!
Rég jártam itt, most csak bekukk, hogy mindenkinek jó éjt kívánjak!
Kezdődik a vizsgaidőszak, még van beadandóm is, Domi nő rendesen, kedden védőoltás, 15 hós. Már most félek, ha csak meglátja a rendelőt, ordít. Szóval....vetkőztetni, öltöztetni se lehet. Már most félek.
AMúőgy kb 1 hete magától alszik el, végre! Azóta kop-kop, de éjszaka se kel. DE most tuti jön fog, mert felsír sokszor és piszkálja az ínyét. Szívja a száját!
Ja, és csőrös pohárból iszunk!
Hiszti, Timcsi, Mokka: az normális hogy Domi sose arra megy amerre kéne hanem amerre ő akar, és nem lehet meggyőzni semmiről, csak a saját kénye kedve szerint közlekedik?????? Vagy én szúrtam el? Hiába mondom hogy menjünk erre, ő arra akar.
Sziasztok!
Ma jól bevásároltunk :) Szupi ez a hosszú hétvége és az idő is csudijó :)
Igaz, elég rendesen hányingerem volt ma, a párom meg direkt rázta az autót amíg vezetett... :P Kedves, mi? :P Szerencséjére nem landolt a reggeli a nyakában...na de Ő már csak ilyen kis disznó :D
Remélem mindenki jól van!
Sok puszi! :)
Teszek majd fel képeket,most is raktam volna fel,mert sokat nőtt a pocak,de sajna nincs gépem :(
Nem baj majd lagzi után veszek vmit,úgyis akarok a kicsiről csinálni majd egy csomó képet.
Dejó Christina!
Ne izgulj a lagzi miatt, biztos szuper lesz. Pörögjenek helyetted az örömszülők, te csak azzal foglalkozz, hogy szép, nyugodt és vidám légy a nagy napon!
Aztán majd kéretik képeket mutigálni jól.:)
Puszi:)
Sziasztok!
Végre itthon pihizek és nem kell már a melóhelyre mennem.Egy hét és lagzi és én már most tiszta ideg vagyok.Ma lesz a legénybúcsú,de hogy én mit fogok csinálni az jó kérdés!
Remélem mindenki jól van.
Szép napot és 7végét nektek!
Csak bekukkantok...
Visszaolvastam:))
Sziasztok!
Ármin babának én is nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Egész délelőtt főzőcskézek, a gyerek apával kint levegőzik, mos a mosógép, vasalnom is kéne, annyidógomvan:)
Nem is szaporítom a szót, megyek. Puszi:) Vidám hétvégét!
Fáj a fejem.
Megyek dolgozok kicsit
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?