Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Sziasztok! Mégis elmentünk gesztenyézni! de nem sok sikerrel :) Máshova mentünk mint eredetileg terveztk,de mivel vasárnap van és csak fél 5re értünk oda,ezért már mindet összeszedték ami lepotyogott! azt mondták nagyon sokat voltak kint egész nap :( :( Na majd kedden reggel 6 kor kelünk aztán megyünk és mi leszünk az elsők :) :)
Az a szomorú hogy vannak bunkó emberek és fognak kissebb rönköt és a fákat ütik hogy potyogjon a geszti :(
Sziasztok!
Most értünk haza, voltunk nagyinál, dédinél és a keresztgyerekeimnél.
Most még vacsi, pancsi, altatás, utána benézek, hátha lesz valaki.
Ja és ami még durvább, h most belegondolva, nem is jutott már eszembe vagy 2 éve...elfelejtkeztem róla, pedig nem írhattam meg az írásbeli érettségit meg hasonlók...mindent meg kellett tanulnom bal kézzel (ami nem egy hátrány, de mostanra visszaszoktam :D ) erre most is a jobb kezemmel pötyögök itt :) Ez 6 éve nem ment volna...
Annyi h néha elfárad, és picit érzékeny a nyálkás időre, de felveszem a csuklószorítót, pihiztetem és rendbejön hamar :D
Sziasztok! Nálunk délutáni szieszta van :) Apa játszik pléjsztésőnnel :D én meg bebújtam az ágyba :)
Ma voltunk anyóséknál, meg a liddlibe :) Mondta anyósom h ha bevásárolzunk, menjünk vissza enni, lecsós hús meg krumpli a kaja....hááááát köszi inkább kihagyjuk :) nem nagyon főz vmi jól, egyedül a disznó pöri és a bableves amit jól csinál. A többi...hogy is mondjam...ízetlen, szar, rossz...nem tud fűszerezni :(
Szóval jöttünk haza, halat sütöttünk, sült kumpi volt, rizsi meg tejfölös fokhagymás mártás :D
Na az fiiiinooooooommmm! :D :D
Hiszti, jó fej lehet a természetgyógyász :) Biztosan segít amit mond :) Én tapasztalatból tudom! 18 éves koromban majdhogynem fogyatékkal élő lettem, a jobb kezem könyéktől lefele lebénult. Semmi nem segített, gyógyszerek, injekciók, szteroidok, kezelések, fizikoterápia, még a műtét sem. valami reumatitisem VOLT, izületi gyulladás... mára SEMMI BAJOM, a karom teljesen egészséges! Amikor a doki meglátta pár éve, nem hitte el...
Sziasztok csajok!!
Most indulunk vissza a házikóba,csak hazajöttünk enni...kitakarítottuk az egyik pajtát,jujj mennyi pók volt ott...grrrrr...most jön a másik...grrr...nem szeretem őket!!!!Na jók legyetek,szép napot mindenkinek!!!!
Sziazstok! Szép vasárnapot!
Sajna a geszetnyézés elmarad, telefonon értekeztünk az emberünkkel és azt mondta hogy eséjtelen hogy bemenjünk mert nagy a sár! :)
Pedig a szép biztos levert sokat!
Elaludt.
Képzeljétek, ma mostam fehéreket, valahogy belekeveredett egy sárga sapi, oszt a pár dolog sárga lett tőle. Így még sose jártam. Szerencsére csak néhány fehér body, három textilpelus és apa 2 gatyája lett sárga, a többi megúszta. Jól felhúztam magam a hülyeségemen.
Sziasztok!
Tegnap este faszán elszállt a netünk, most tért magához.
Nem kellett sokat visszaolvasnom.
Most fogom Annát altatni, utána benézek, bár vasalnom kéne:(
Sziasztok!
Igaz, én egy fiú vagyok, de régóta érdekel a terhesség, min téma. Szeretnék beszélgetni róla és többet megtudni.
Jó éjt!
Kevin épp most sírt fel,jaj ma éjjel sem alszom:(
Na azért biztos többet,mint tegnap.
Hiszti!Nem semmi,amit írtál,mármint amit Josef mondott Neked!!
Szobát már át is variáltátok?
Nagyon remélem,hogy sikerülni fog így helyre jönnöd!:)
Szia Hiszti!
Majd megkukk a naplódat,kivi vagyok mit mondott részletesebben a pasi.Remélem segít ezzel neked nagyon!:))
Szépjóestét!
Most tettem le Babót. Kíváncsi vagyok, hogy meddig szendved majd a kiságyban, ugyanis negyed 7-kor kelt fel este.
Jaj,végre csend lett!Tágult a tüdője biztos az üvöltéstől!:)
Sztem el is aludt:))
:))
Lehet is,ötletes:))
Eladhatná vmi játékgyártó cégnek:))
Jó éjt Nektek is!
Megyek azt hiszem én is!
Nagyon szép álmokat és jó éjszakát Mindenkinek!
Kitti, köszi! Tolmácsolom apjuknak! Hadd hízzon a mája. Ugyis nagyon büszke most magára:)))
Ez tutira így van.
Köztünk nincs alvászat,nem tudom ő hogy gondolja ezt(bár sztem nem az a baja),de ebből én nem engedek,max ha éjjel felsír és míg meg nem nyugszik.Ez okés.
Megyk apa mellé! :)
Jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?