Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Kéne egy másik emailcím nekem!!! Mit javasoltok melyik jó ?? és használható!!
Most hogy meghalt a rendszerünk nem bírok csak a freemail oldalról írni ,de fél percenként lefagy :((
Szóval Ani türelem!!! :) Állítólag holnap megcsinálják!!
juuuuuj fúúúúúj :PPPPP
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én sem eszem meg a pacalt!!! Bár azt hiszem ahogy megnyaltam igen sós lett :D
NA mindegy :)
juuuuuj de nem csinálnám soha :P olyan undi :P a májat is utálom megfogni, pedig ma kénytelen leszek, Apa rántott májat kért... fúúúúj utálom panírozni...de mit meg nem teszek a férjemért :DDDD
a hagymát viszont imádom, az ízét még a szagát is, csak a fokhagymától fáj a pocim :(((((
nahát, ezaz... hol van rajtam az a 90 kg??? Én sem értem:S
igaz, hogy 180 cm vagyok, de akkor is. Sokkot kaptam, amikor a mérlegre álltam:( Borzasztó:(((
Van combom, senekem, de pl. a felső testemre nem sok jött fel, mert sem a hátam, sem az oldalam nem lett husosabb. Még a melleim sem nőttek akkorát. Szal nemértem:(
Mi fél délelőtt hagymát pucoltunk ,egy csomo fokhagymát és egy csomó vöröset is! készülünk a disznóvágásra!!! :)
Simon élvezte :)
na, képek feldobva:)
Kiki, ne legyen emiatt lelkifurid, és legyen a kedved mindig ilyen vidám:) Vanezígy, sztem mindenkivel előfordul/hat:D
hali mindenkinek!
nagy furcsaság történt ma velem. . . nem is tudom hogy erről szabad-e beszélni vagy sem. a lényeg az hogy lelkiismeret furdalásom van, mert találkoztam egy régi ismerőssel, és kicsit felpörögtem. Nagyon jó lett a kedvem és újra van kedvem reggel felkelni. Tök gáz. Remélem elmúlik. MÁrmint nem a jókedv hanem az a jókedv amit ez a bizonyos illető okozott.
Sziasztok!
Délelőtt pörgés volt, elvittem Annát oviba, aztán átjött a szomszédasszony, trécseltünk egy sort, aztán gyorsan főztem, majd vittem a kaját apának, mert ma nappalos és nem vitt enni. Kajáltunk dédivel, most meg végre le tudtam ülni.
Anna megint peló nélkül aludt, és nem pisilt be:) Pedig nem keltünk pisilni:) Olyan ügyike:))) Azért volt este egy kis ellenállás, de végül belenyugodott. Mondtam neki, hogy nincs pelus, szóval így járt.
Tündi, tényleg piszok dolog amit veled művelnek... tudnék jelzőket sorolni rájuk, de inkább nem mondok semmit. Drukkolok, hogy emiatt ne rúgjanak ki. Hátha sikerül végre egy rendes állás oszt tojhatsz a fejükre magasról!
Melinda, jobbulást apátoknak! Nemsemmi, hogy ilyen történt vele, még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj!
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?