Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Apa 3kor jön :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tűzök a boltba! :)
Pusszancs!!! :)
Sziasztok! :)
Minnyá 4 óra!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Szia Me1inda!
Szép délutánt Mindenkinek!Puszi:)
Megyek én,bár még Kevin alszik:)
Kicsit pihizek,mert fájnak a szemeim,pedig mostanában egyre többet van rajtam a hemügöm.
na még 2 sztori, Apa mesélte:
1) az egyik munkatársának van egy másfél éves kislánya, múlt héten felhívja a felesége h hívni kellett az orvost a picihez, mert vmi fura rohama volt, elvörösödőtt aztán elájult...csak a csak nem tette hozzá amikor hívta a dokit h mindez hiszti közben történt...a doki meg mondta a telefonba h reméli nem epilepsziás...nem, nem az a picuri lány, azt mondta a doki h a hiszti miatt ájult el, csöppet el van kényeztetve. Csöppet??? :)
2) ugyenez srác tesójának a kislánya idéntől ovis lett. eleinte nem is volt gond, de már 2 hónapja a kislány szorong, elbújik a szobájában, éjjel bepisil, nem engedi h hozzáérjenek...vitték orvoshoz, s nem rég kiderült h egy kisfiú az oviban molesztálja!!!!! egy KISFIÚ!!!!
De nem ez a szörnyű, jött az orvosi szakvélemény és a kicsi anyja bevitte az oviba a ovónénik meg majdnem megverték, h hogy mer ilyen állítani arról a kisfiúról? szóltak a fiú szüleinek, azopk meg beperelték a kislány szüleit rágalmazásért...az h a gyerekekkel mi van, le sincs tojva az óvonők és a kisfiú családja részéről... felháborító!!!!
Én a 2 óra alvásra Kevinnél azt mondom jó,elmegy,a 2,5 szuper,a 3 az csúcsszuper.Ez kb azt is jelenti egyben,h a délutánja/délutánunk olyan lesz,mint ahogy az adott időt alussza.
2 óránál kevesebb=no comment.Csak hogy teljes legyen a táblázat:)
naaa, anyumék má itt is vannak:)
vidám délutánt:))
:)))
Hát ez nagy kicseszés,nekem nem akarsz csomagolni és küldei egy pöppet belőle:)))Nyamika:)
tervben van, már szólt a főnöknek h ha egy mód van rá, december 1től szeretne minél közelebb maradni hozzám :DDD
remélem összejön az Apás szülés, mindketten szeretnénk :D
A hüle uram nem vitt kaját.Mondom neki vigyen,max visszhozza.Nem tudta meddig marad.Na majd jön haza,aztán úgy esik be az ajtón...miért nem hallgatott rám?
Kivi vagyok mikor jön.
igen 33+4 :)
persze nem akarom h kibújjon még, jó helyen van :)))
Csak már Krisz is nagyon várja, s tudja h az Ő lánya már most a legszebb, legerősebb, legokosabb...tehát ha kibújik már szaladni fog, 10 nyelven folyékonyan beszélni és egyből iratja be az orvosira :DDDDDD
Ez a gázkazán kiakaszt!Néha berezeg,de nem gyengén hangos!Aszondja Apának a szerelő,hogy így nem tud vele mit kezdeni,mert ha nem hallja,h hogy/hol rezeg nem tud mit csinálni.Na de f.sza,költözzön addig ide,nem?Mi az,h nem tudja?
Nem értem:(
Majd ha rezeg,akkor hívjam aztán tartsam neki oda a teló hangszóróját vagy mi?Húúúú...robbanok minnyá.
Jaj,nagyon aranyos!:)
De azért még reméljük nem szeretne kijönni Jázmin.:)
Most hányadik hétben is vagy?33?
"kibújik ÉN holnap"
nem tom miért keverem ezt a 2 betűt, nincsenek is közel egymáshoz :P
Ja, azt nem is mondtam milyen édes volt este Apa :)
Kicsit felidegesítettem magam a dolgokon, tudom nem szabad, de hát nem tudtam lenyelni. Szóval elkezdett fájdogálni a derekam aztán a hasam, kb 10 percenként, egyre erősebben. Volt már ilyen, de 4-5 után elmúlt. Nem is volt vészes. Mondtam Apának h úristen mi lenne ha megszületne, egy csomó minden hiányzik még!!! Erre azt mondta: tudod mit? ha ma éjjel kibújik és holnap mindent megveszek neki! - olyan jó érzés volt :DDD Bizony, ha Apa ott van, akkor minden rendben :DDDDD
Szia Gabi!
Érezzétek jól magatokat csavargyárban!:))
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?