Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Anna is szereti a mandarint, már ő is egyedül pucolgatja és eszi:)
Nálunk klementinnek egyáltalán nem nevezik, csak mandarin és narancs van, osztkész:)
Szép délutánt Mindenkinek!!
Nekem maga lesz a pokol,Kevin anyuméknál külön szeret dilizni,szal agybaj lesz a köbön.Húú,nagyon mérges vagyok!
1 vígasztal,hogy este tánc az rtl-en:)
Idegbajt kapok!!!!!!!!!!!!!Zörögnek,kopácsolnak,dübörögnek és még sorolhatnám.Még 1,5 órát sem aludt Kevin és fent van,Apa küzd a visszaaltatással,de sztem hiábavaló:((((
Jó délutánnak nézünk így elébe:(((Anyuméknál megint végighisztizi a délutánt az tuti.
Na hamar visszolvastam.
Me1inda!Mi a baj?:(
Kevin kiköpte a mandarint,nem is harizta szét,hanem puff ahogy beadtam kilökte:)Még majd bepróbálkozom,mert tele van vitaminnal:))
Megjöttem,déltől 1-ig Apáé volt a gép.
Visszaolvasok.
Lill, köszi a recit, már fel is írtam :D Jól hangzik :)
Itt fogok szülni a Baján, választott dokim nincs, mert akihez járok az nem vezet le szülést, a saját dokim meg nem vállalt az ünnepek miatt. Illetve vállalt volna, de ha karácsonykor v szilveszterkor szülök akkor nem jön be, de a pénzt akkor is elkéri, ezt mások mondták.
Úgyhogy nincs dokim :P
*Lillenet!Nagyon drága Gergő ahogy szuszizik:))Recit délben leírom:)
*Timcsi!Zozó édi lehetett,ahogy töprengett:))
*Mokka!Gratula a 22000hez!Nálunk is volt hó reggelre,volt is sikítás mikor felhúztam a redőnyt!Kevinnek mutatom,hogy nézze meg hol az autónk lent a parkolóba,jól felhúzta a szemöldökét,mint aki gondolkodik mi lelte:))
*Hiszti!Fene abba a lábasba,most vehetsz egyet:(Nekünk nagy szerencsénkre hoztak háztűznézők szép teflonos lábasakat,fazekakat ajiba.Ha nem hoztak volna,vehettünk volna mi is,mert ami volt kevés lenne.Amúgy én is husilevest csinálok.:)
*Me1inda!Hát ez az anyós nem komplett,ez fix.Tényeg az a megoldás,hogy a telót kikapcsoljátok,hogy nyugodtan aluszizhassatok.Gyönyörű ez a Jázminpocó:)))
*Gabi!Remélem minden okés!:))
Hát jót dumcsiztatok eddig,sikerült visszaolvasnom hálaégnek.Egész délelőtt a konyhában nyomultam,Kevin táncol,Apa rejtvényt fejt.
Nálunk nagy szél fúj,szal nem megyünk ki délelőtt.
Elkészítés: 1. A vizet egy kisebb lábasba öntjük, a margarint és a kakaót hozzáadjuk, felforraljuk, a tűzről lehúzzuk. A lisztet a cukorral és a szódabikarbónával összekeverjük, az előzőekhez adjuk. Ezután kerül bele a joghurt, a tojás és a vaníliás cukor.
2. Egy kb. 30X25 cm-es tepsit kivajazunk, a tésztát beleöntjük. A sütőt 200 fokra melegítjük, kb. 20 percig sütjük.
3. A tészta tetejére valókat megmelegítjük. Amikor a cukor elolvad, belekeverjük a diót is. Ezt a masszát a még meleg tészta tetejére kenjük. Csak akkor szeleteljük, ha a máz megszilárdult.
Mázas brownie
Hozzávalók:
1 bögre víz (2 dl)
22 dkg sütőmargarin
4 evőkanál keserű kakaópor
2 bögre liszt (kb. 25 dkg)
1 bögre kristáycukor (kb. 20 dkg)
1 evőkanál szódabikarbóna
1 dl natúr joghurt vagy tejföl
2 tojás
1 csomag vaníliás cukor
A tetejére:
4 evőkanál keserű kakópor
6 evőkanál natúr joghurt (jó a tejföl is)
12 dkg porcukor
1 csomag vaníliás cukor
maréknyi durvára vágott dió (nem muszáj, de finom vele)
Hello!:)
Tök régen akartam kérdezni, hogy hol fogsz szülni? És van-e fogadott dokid-szülésznőd?
Jajj bocsánat:
Sziasztok!
Mi fél 8 tájt keltünk, és egész éjjel szélvihar volt, carul aludtam, de a napsütés kárpótol, nem igazán visel meg:)
Manócskám olyan pózban aludt el a hordozóban amíg reggeliztem és ringattam, hogy le is fényképeztem:)
Mindjárt töltöm a naplómba:)
Én is húzok mindjárt főzni, remélem gyorsan kiolvad a csirkemell, nyakonöntöm fűszeres-fokhagymás-tojásos tejföllel és bedugom a sütőbe:)
A csokimániás receptet közkincsé teszem mindjárt, de csak ide.
edem a kis szivét!!! :DDDD
Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))
:DDD
Nagyon aranyos!:)
Én már most elhatároztam, hogy az ilyesmiknek nyitok egy füzetet, hogy 15 év múlva se felejtsük el:)
Csajok!!Ezt a párbeszédet le kell írnom.
ÉN:-Zozo,hiányzik apa??
ZOZO:-igen,hiányzik.
ÉN:-Hol van apa Zozo?
(kicsit gondolkodik)
ZOZO:-hát elment tütüvel dolgozni a nagy magyarországba!!!:))))
Jót nevettem:)))Kis édes:)))
fú, hát ez durva, ez is pofátlanság a köbön. :(
Ezt fogja csinálni akkor is, ha majd meglesz a pici? Sztem akkor jobban teszitek, ha este 8 után teló kikapcs, oszt hívhat:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?