Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
gondolhatod, h tele van a ... neki is!!!
Mostmár itthon van és nem győzök hüledezni, lerázta a banyát! MI van ezt megcsípte vmi? Mondjuk, nem csodálom, már írtam h kezdi belátni igazam van azzal kapcsolatban h milyen ocsmány módon kihasználják meg ugráltatják...ma már én is riadóztatva lettem h menjünk át, 5ig érjünk oda!
Meg még mit nem... :P
Na mentem, majjjövök eccecsak!
Pusza Lányok! Szép délutánt Mkinek! :)
Közben felébredt az utódom:)
Hamarosan megyünk anyumékhoz egy kicsit:) jólesz:)
Anna egész délelőtt a nagyapját emlegette, papónak hívja, olyan cuki, amikor mondja:)
Legyen vidám délutánotok!
Puszi:)
egészségedre:)
Ettél helyettünk is?:)
Annám még alszik... hihetetlen:D
Melinda, azémá én is ki lennék akadva a helyedben, szegény urad, vasárnap se lehet a drága kismamijával otthon, biztos neki is húz a szíve haza. :(
Szuszizni nem sikerült, Apa hívott fél 4kor h mindjárt itthon lesz, azóta várom... :(
Hiszti, nekem nem csúszik.
Na itt Apa :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Majd nézem még, hogy télleg elcsúszik-e:)
Szép délutánt Kitti!
Kevin felébredt,2 órát aludt.Elmegy.
Szép délután,most már tényleg mentem!
Sziasztok!
hmm,úgy van a 3 uccsó kép,h amin a cica van és vki simizi+ahol Babó mutatja a játékait neki,ezen a 2 képen van rajt az a kép,ahol Babó a széken ül,alatta a cirmi.
Na mindegy ám,csak aszittem nem csak nálam van így..
értem:)
nálunk ilyen gond nem volt. Mondtam apának, hogy most, csináltuk is:) Két nap múlva a biztonság kedvéért mégegyszer és babás is lettem:) Remélem a következőnél se kell nagyon sokáig próbálkozni:)
Azt se gondoltam volna, h másnak is van ilyen gondja :P Aszittem csak nálunk jön ki folyton a "lényeg" :P
Baccus, eshetne már vmi h visszamenjenek a farmra a főnökék! :(
Alszom inkább egy kicsit, 3 előtt nem fog hazaérni úgysem :(
Szép délutánt! :)
:))
Jajaja,hát értem én,csak gondoltuk ismerkedjen vele.Sajnos fekete színe van(csak ilyen volt),nem épp vidám,de úgy látszik ne izgatta.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?