Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kínai malacleves recept

Kínai malacleves recept

A Kínai malacleves hozzávalói:
1/2 kg malacláb,
10 dkg friss uborka,
1 csokor petrezselyem,
1 evőkanál Vegeta,
1 mokkáskanál gyömbérpor,
szerecsendió-virág.


A Kínai malacleves elkészítési módja:
A malaclábakat puhára főzöm, kicsontozom és félcentis csíkokra vágom. Felforralok egy liter vizet, beleszórom a porokat, a szerecsendió-virágot és beleteszem a húst és felforralom. A hámozatlan uborkát apró kockákra, a petrezselymet pedig finomra vágom és elosztom a csészékben. Tálaláskor erre merem a nagyon forró levest. Íze megtévesztésig hasonlít a híres tengeriuborka-leveshez.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kínai malacleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook