Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kihívó férfiak fórum

Kihívó férfiak (beszélgetés)

1 2 3 4
24. bajk (válaszként erre: 17. - Vigyefene)
okt. 30. 02:02

Szia Vigyefene!

Szeretném megkérdezni, hogy ha egy hölgyet meg akarsz hódítani, akkor milyen kihívó dolgot teszel? Itt most alapvetően az öltözködésre gondolok.

A nők fegyvertárában nagyon sok minden van, mint például a smink, a dekoltázs, a ruha feszessége stb.

Azt szeretném megtudni, hogy a hölgyek alapvetően hogyan reagálnak.

Köszönöm

Üdv.

23. lolita2112 (válaszként erre: 21. - Vigyefene)
okt. 30. 01:46
igy igaz!
22. vigyefene (válaszként erre: 21. - Vigyefene)
okt. 30. 01:43
Meg a nagy kocsinak van alváza, a kicsinek nincs.
21. vigyefene (válaszként erre: 20. - Lolita2112)
okt. 30. 01:41
A nagy kocsi biztonságosabb mint a kicsi. Leginkább a súlya miatt.
20. lolita2112 (válaszként erre: 19. - Vigyefene)
okt. 30. 01:39
koszi szepen a weboldalat csak bele pillantottam,de kersobb meg tuzetesebben is megnezem.nalunk ugyan kevesebb cadilac van/volt/,de jo hiret hallottam.a nagy auto jobb szerintem egyebkent hisz biztonsagosabb az uton.
19. vigyefene (válaszként erre: 18. - Lolita2112)
okt. 30. 01:37

Nem. Sőt egyáltalán nem.

Nekem eddig nagy kocsijaim voltak, kedvencem a Cadillac/Buick.

[link]

18. lolita2112 (válaszként erre: 15. - Vigyefene)
okt. 30. 01:34
igy igaz,hogy a pontiac jo auto.gondolod minden no erre bukik?ugy ertem a markas,jo autokra?bocs,hogy eltertem a tematol picit!
17. vigyefene (válaszként erre: 16. - Bajk)
okt. 30. 01:30

Köszönöm.

Csalf a Romeó.

16. bajk (válaszként erre: 15. - Vigyefene)
okt. 30. 01:28

Jó volt olvasni a válaszod, köszönöm.

Remélem, hogy a hölgyek is kiérzik azt, hogy nem baj, ha a nőiességüket és érzékiességüket ki tudják fejezni.

Üdv.

15. vigyefene (válaszként erre: 14. - Bajk)
okt. 30. 01:19

Azt sem nevezem villantásnak. Láttam sok cicit az életemben, és van amelyik szinte ki sem emelkedik a környezetéből, és van amelyik kiáll 2 2 és fél centiméterre.

Másik példa.

1973-ban az egyik barátom vett egy új kocsit, és ment az iskola közelébe a fagylaltozóhoz.

Pénze soha nem volt, tőlem kért. Az 1 Dollárosokat egyenként összegyűrte, azért h amikor kivette soknak látszódjon.

Nagy divat volt akkor az a kocsi, Pontiac Trans Am.

Csiiiiikorgatta a kerekeket h fültöööööljönek úgy hívta fel magára a figyelmet.

[link]

14. bajk (válaszként erre: 12. - Vigyefene)
okt. 30. 01:10

Szeretnék névtelenül említeni egy véleményt a másik nemmel kapcsolatban: nyáron egy ujjatlan vékony pólón nagyon át tud ütni és zavaró, ha mindenki a bimbit nézi óhatatlanul.

Akkor hogy látod kérlek: ez a hölgyeknél se villantás?

Üdv.

okt. 30. 00:52
szerintem a magabiztonsag,hogy jol erezzuk magunkat a borunkben tukrozodik abbol,hogy oltozkodunk.mindenkinek a sajat boreben.ruhajaban kell hogy kenyelmesen oltozkodjon.hogy kinek mi tetszik szemelyesen az mas kerdes,de nem lehet amugysem mindenki kedvere tenni.
12. vigyefene (válaszként erre: 8. - Bajk)
okt. 30. 00:46
Nem nevezném villantásnak. Ha a vastag pénztárcáját, vagy drága ékszereit/kocsiját mutagatná, azt nagyon sokkal inkább.
11. lolita2112 (válaszként erre: 10. - Lolita2112)
okt. 30. 00:40
vannak olyan melltartok amibol szinten latszik a mellbimbo.
10. lolita2112 (válaszként erre: 6. - Bajk)
okt. 30. 00:39
szerintem nem gaz!
okt. 30. 00:38
8. bajk (válaszként erre: 5. - Vigyefene)
okt. 30. 00:33

Ez azt is jelentheti, hogy egy szőrös mellű férfi akár ki is gombolhatja az inge felsőbb gombjait, ily módon „villantva”?

Üdv.

7. bajk (válaszként erre: 6. - Bajk)
okt. 30. 00:32

Ez azt is jelentheti, hogy egy szőrös mellű férfi akár ki is gombolhatja az inge felsőbb gombjait, ily módon „villantva”?

Üdv.

6. bajk (válaszként erre: 4. - Lolita2112)
okt. 30. 00:28

Ne haragudj, de szeretnék egy kicsit jobban rákérdezni, illetve párhuzamot vonni a két nem között. Szóval, ha egy blúz vagy ing nem átlátszó, akkor nem gáz, ha a mellbimbó átlátszik, akár a férfiak, akár a nők esetében?

Üdv.

5. vigyefene (válaszként erre: 1. - Bajk)
okt. 30. 00:11

Engem a természetes szőrzet nem zavar, öltözködni pedig az időjárás az ami befolyásol.

Gondolom h azért mert véglettel még nem találkoztam.

4. lolita2112 (válaszként erre: 3. - Bajk)
okt. 30. 00:10
oke maris valaszolok neked!ha a ruhaja a nonek nem atlatszo akkor nem gaz ha nem visel melltartot.millioan a vilagon se sovanyak,se nagymelluek nem hordanak mar melltartot hisz nem igazan kenyelmes a legtobbje amugysem.
3. bajk (válaszként erre: 2. - Lolita2112)
okt. 30. 00:08

Nagyon köszönöm a gyors választ.

Gondolom, hogy a két nemet hasonlóan kellene megítélni?

Kérdezem finoman tudakolva-érdeklődve, hogy akkor a válaszod szelleme azt is jelentheti, hogy egy nagymellű, kicsit molett nő, ha nem hord melltartót, az egyáltalán nem gáz?

Üdv.

okt. 30. 00:00
szerintem nemelyik ferfi jobb lene ha tobbet takarna el a testebol.rovid nadragban se hu de jol nez ki a zome ferfi,de azt a nagy hoseg miatt hordjak inkabb ami ertheto.persze mindenki ugy visel inget,nadragot,polot ahogy neki tetszik hisz ez az o maganugye es lenyeg,hogy kenyelmesen erezzek magukat a borukbe!
1. bajk
okt. 29. 23:55

A minap olvastam a NAGYMELLŰ, KICSIT MOLETT NŐ, HA NEM HORD MELLTARTÓT, AZ GÁZ? fórum témát, ami meglehetősen megosztó volt. Eszembe jutott a szituáció „fordítottja” illetve az, hogy mi a vélemény arról.

Szóval kíváncsi vagyok a reakciókra, pontosabban arra, hogyan kezeljük a másik nemet egy hasonló szituációban.

Tudom, hogy vannak nők, akik buknak a férfiak mellkasára.

És persze van, amikor a férfiak mellbimbója és szőrzete is „átüt” a pólón, még annak ellenére is, hogy trikó van rajtuk.

Hogy látjátok ezt, mind nők, mind férfiak? Hordjunk trikót, vagy kettőt kéne felvenni? Vagy éppen ellenkezőleg? Vagy részesítsük előnyben a zárt környakas pólót, az ingpóló helyett, ha nincs dress-code? Vagy meddig gomboljuk ki az ingünket? Na és mi van a rövidnadrággal, stb?

Nagyon köszönök minden választ.

Üdv.

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook