Kihívó férfiak (beszélgetés)
Szia Vigyefene!
Szeretném megkérdezni, hogy ha egy hölgyet meg akarsz hódítani, akkor milyen kihívó dolgot teszel? Itt most alapvetően az öltözködésre gondolok.
A nők fegyvertárában nagyon sok minden van, mint például a smink, a dekoltázs, a ruha feszessége stb.
Azt szeretném megtudni, hogy a hölgyek alapvetően hogyan reagálnak.
Köszönöm
Üdv.
Köszönöm.
Csalf a Romeó.
Jó volt olvasni a válaszod, köszönöm.
Remélem, hogy a hölgyek is kiérzik azt, hogy nem baj, ha a nőiességüket és érzékiességüket ki tudják fejezni.
Üdv.
Azt sem nevezem villantásnak. Láttam sok cicit az életemben, és van amelyik szinte ki sem emelkedik a környezetéből, és van amelyik kiáll 2 2 és fél centiméterre.
Másik példa.
1973-ban az egyik barátom vett egy új kocsit, és ment az iskola közelébe a fagylaltozóhoz.
Pénze soha nem volt, tőlem kért. Az 1 Dollárosokat egyenként összegyűrte, azért h amikor kivette soknak látszódjon.
Nagy divat volt akkor az a kocsi, Pontiac Trans Am.
Csiiiiikorgatta a kerekeket h fültöööööljönek úgy hívta fel magára a figyelmet.
Szeretnék névtelenül említeni egy véleményt a másik nemmel kapcsolatban: nyáron egy ujjatlan vékony pólón nagyon át tud ütni és zavaró, ha mindenki a bimbit nézi óhatatlanul.
Akkor hogy látod kérlek: ez a hölgyeknél se villantás?
Üdv.
Ez azt is jelentheti, hogy egy szőrös mellű férfi akár ki is gombolhatja az inge felsőbb gombjait, ily módon „villantva”?
Üdv.
Ez azt is jelentheti, hogy egy szőrös mellű férfi akár ki is gombolhatja az inge felsőbb gombjait, ily módon „villantva”?
Üdv.
Ne haragudj, de szeretnék egy kicsit jobban rákérdezni, illetve párhuzamot vonni a két nem között. Szóval, ha egy blúz vagy ing nem átlátszó, akkor nem gáz, ha a mellbimbó átlátszik, akár a férfiak, akár a nők esetében?
Üdv.
Engem a természetes szőrzet nem zavar, öltözködni pedig az időjárás az ami befolyásol.
Gondolom h azért mert véglettel még nem találkoztam.
Nagyon köszönöm a gyors választ.
Gondolom, hogy a két nemet hasonlóan kellene megítélni?
Kérdezem finoman tudakolva-érdeklődve, hogy akkor a válaszod szelleme azt is jelentheti, hogy egy nagymellű, kicsit molett nő, ha nem hord melltartót, az egyáltalán nem gáz?
Üdv.
A minap olvastam a NAGYMELLŰ, KICSIT MOLETT NŐ, HA NEM HORD MELLTARTÓT, AZ GÁZ? fórum témát, ami meglehetősen megosztó volt. Eszembe jutott a szituáció „fordítottja” illetve az, hogy mi a vélemény arról.
Szóval kíváncsi vagyok a reakciókra, pontosabban arra, hogyan kezeljük a másik nemet egy hasonló szituációban.
Tudom, hogy vannak nők, akik buknak a férfiak mellkasára.
És persze van, amikor a férfiak mellbimbója és szőrzete is „átüt” a pólón, még annak ellenére is, hogy trikó van rajtuk.
Hogy látjátok ezt, mind nők, mind férfiak? Hordjunk trikót, vagy kettőt kéne felvenni? Vagy éppen ellenkezőleg? Vagy részesítsük előnyben a zárt környakas pólót, az ingpóló helyett, ha nincs dress-code? Vagy meddig gomboljuk ki az ingünket? Na és mi van a rövidnadrággal, stb?
Nagyon köszönök minden választ.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?