Kihívó férfiak (beszélgetés)
szia jozsef!koszi szepen!ma folytatom az unneplest,de ma mar nem szulinap lesz.
udv
"Az egyik kérdés az, hogyan akarjuk látni a helyzetet. Kritizálni akarjuk, vagy elgondolkodunk azon például, hogy lehet, hogy nekünk is jól állna egy ilyen ruha?"
Ha nem áll jól az illetőnek, amit felvett, azt hogyan lássam? :D Pl. molett, a melle a köldökéig ér, és mindegy, milyen felsőben, de melltartó nélkül vonul? Vagy kibuggyan a hája a szűk szoknyából/nadrágból? Esetleg elöl deszka, hátul léc, és tapadós ruhákat hord? Nem fogom megszólni, mert semmi közöm hozzá, hogy mit vesz fel. Ha ő tetszik magának... De nekem nem tetszik. :D Én jobban megválogatom, hogy mit veszek fel, pedig nem lóg a mellem, és hurkáim sincsenek. Általában azt kritizálják, aki előnytelenül öltözködik. De előfordul, hogy azt is, aki jobban néz ki, pl. irigységből...
szia jozsef!koszi szepen nagyon kedves vagy,de nem az en szulinapomat unnepeljuk hanem egyik csemetenket!en otthon Magyarban unnepeltem az enyemet!
udv
Szia Lolita!
Jó mulatást, boldog szülinapot kívánok!
Üdv.
szia jozsef!bizony-bizony igy van!nincs ekezetiras nekem!ejnye-bejnye te masra gondoltal nem a 2 szoros labra?!nos a kolleganod ezek szerint nem talalkozott soha gorog hapsival,mert en igen.na o aztan hadd ne mondjam......roviden minden jo mersekletesen,de tudom az ilyesmi dolog nem kivansagmusor!rohanj csak es el ne hagyd utkozben azert.........jo/!
en is megyek nemsokara,mert kifogok "rugni a hambol!:/szulinap.
udv
Szia Lolita!
Azt látom, hogy amerikai abc van a gépeden. Nem probléma egyáltalán. Én kérek bocsánatot, mert nem ismertem fel a helyzetet, pedig teljesen nyilvánvaló. Te a szőrös lábról beszéltél. Nos, leesett a tantusz.
Engedd meg, hadd mondjak erre egy megtörtént példát.
Egy összejövetel alkalmával az egyik kolleganőm kifejezte abbéli nézetét, hogy Ő a szőrős férfi mellkast szereti. Erre az egyik férfi kollegám, akinek csupasz volt a mellkasa, azt mondta, hogy „én is szőrös vagyok, csak eléggé ki kell nyitnom az ingemet”.
Szóval ízlések és pofonok helyzet.
Apropó, bocs ha most egy ideig nem válaszolok, mert rohannom kell a drogériába borotvahabot venni 😊.
Üdv.
szia ujra!bocsanatot kerek,de nalunk megcsak reggel van igy figyelmetlen voltam.szoros labat ki szeretne surun latni az utcan-ezt akartam volna irni eredetileg,de nezd el nekem,koszi!
udv
Szia Lolita!
Légyszi ismételd meg a következő mondatodat:
"de oszinten kiakar a szoros/bocs kettot/latni surun az utcan?"
Üdv.
szia kedves jozsef!gondolj csak a skotokra nekik a szoknya nemzetkozi viselet!ez noi szemmel kisse fura,de mivel tudjuk ez nem egy utcai viselet igy megertjuk oket!igy van a noi divat sokkal gazdagabb.,mint a tietek ferfiake!de oszinten kiakar a szoros/bocs kettot/latni surun az utcan?!nem hinnem,hogy sok no!
udv
Szia Vigyefene!
Nagyon köszönöm a linket, egy új aspektusra hívtad fel a figyelmet.
A nők ruhatára sokkal gazdagabb, finomabb anyagokból készültek és díszesebbek, mint a férfiaké, amit jó páran irigyelnek is.
Például régen a nadrág tipikusan férfi viselet volt. Ma már a nők simán hordják, teljesen elfogadottá vált. A fordított helyzet, azonban még korántsem elfogadott, hogy a férfiak szoknyát hordjanak.
Ezt hogy látjátok?
Üdv.
Szia Érdekes73!
A minap vásároltam egy nagyobb élelmiszerüzletben és sok, mások által kritizált jelenséget láttam, úgy estefelé, amikor már korántsem volt meleg.
• egy srác lehajolt és az alsó pulton szedett almát és kilátszott a piros alsóneműje,
• egy kicsit teltebb hölgy kötött pulóvere alá nem vett fel semmit és teljesen, szembetűnően átütött a pulóverén,
• egy másik hölgy rettentően elegáns, feszes és dekoltált ruhában vásárolt a párjával.
Nyilvánvaló, hogy az első esetben a srác nem volt tudatában, hogy mi is láttatott.
A kicsit teltebb hölgy pedig láthatóan nem volt zavarban. És egyébként egyáltalán nem volt kihívóan öltözve.
A feszes ruhás hölgy, kiemelt dekoltázzsal viszont nagyon is tudatában volt a helyzetnek. Szerintem élvezte a figyelmet és valószínűleg a srác is az oldalán.
Szóval azt éreztem a hasonló helyzetekből, hogy nagyon különböző dolgokat fel tudunk vállalni. És persze mindenkit lehet kritizálni, ha keményebb standardokat állítunk fel.
Az egyik kérdés az, hogyan akarjuk látni a helyzetet. Kritizálni akarjuk vagy elgondolkodunk azon például, hogy lehet, hogy nekünk is jól állna egy ilyen ruha?
A másik pedig talán a sokszínűség, ami akár az életünket feldobhatja, mosolyra késztethet vagy éppen felkelti az érdeklődésünket. Járhatna mindenki ugyanolyan ruhában, de akkor azt hiszem, elég színtelenné válna az életünk.
De persze igazad van, hogy egy bizonyos ponton azért mi emberek túl tudjuk lépni a határokat. De hát esendőek vagyunk.
Köszönöm az észrevételedet.
Üdv.
kedves jozsef!igazad van hisz nyaron voltam otthon es rengeteg embert lattam.ami meglepett/kellemesen a korabbi hazalatogatasaim utan,hogy most sok kedves emberrel/itt most nem csaladrol,rokonokrol beszelek/talalkoztam ami jol eso erzes termeszetesen.persze a pozitiv elmeny mellett miertis ne lenne negativ,mert sajnos az is volt.egy etteremben,neve nem lenyeges/nem borravalo miatt azt tudom otthon kell/illik/adni hisz ez regi szokas.
jomagam pozitivan gondolkodok hisz igy konnyebb tul tenni magunkat ha vmi nehezseg kerul az utunkba.
igy igaz,hogy a "jobol is megart a sok!"jot nevettem!
udv
Kedves Lolita!
Köszönöm szépen a kommentedet.
Jó hallani, hogy ilyen az ottani emberek hozzáállása.
Nálunk azért kevésbé látni mosolygós embereket „nagy számban”. Inkább azt észlelem, hogy pesszimisták, magukba fordulók és valahogy inkább látják a dolgok negatív oldalát.
Mikor fiatalabb voltam tanultam meg, hogy egy esemény, bármennyire is negatívnak tűnik, van pozitív oldala. Azonban sokszor nem látjuk azonnal, vagy csak későbbi események bizonyítják.
Azt hogy az emberek mások, kifejezetten nagyon tetszik. Sokat szoktam ugyan szórakozni saját magamon is, de ha minden nap magammal találkoznék…. A jóból is megárt a sok, nem hogy belőlem 😊!
Üdv.
orulok,hogy nalunk ahol en elek az emberek nem igazan torodnek ki mit es hogyan visel,igaz az is,hogyha mi itt noket-ferfiakat szeretnenk latni,hogy hogyan is oltoznek akkor minimum egy bevasarlokozpontban kell,hogy elmenjunk a belvarosban,mert csakis ott latni embereket,amugy mindenki autoval jar itt.
itt boldogok az emberek,s mosolygosak,mert amit omaguk jonak latnak,gondolnak azt viselik s nem erdekli oket ki mit gondol rola,hala nalunk ilyen nincs.
masik dolog meg mindenki mas es nem is lehetne megfelelni amugyse mindenkinek hisz emberek vagyunk,s kulombozoek es mas-mas izlessel.
Kedves Channa*!
Köszönöm szépen a kommentedet.
Tulajdonképpen nem definiáltuk az alul öltözöttség fogalmát. Nyilván igazad lehet, ha ez „eltúlzott”.
Személy szerint örülök a kritikus véleményeknek. Meg vagyok győződve, hogy ez előre viszi a dolgokat, legalábbis nálam, mert tanulhatok abból.
Üdv.
Alulöltözötten keres kapcsolatot és hódítani akar?
Szerintem így max. egy éjszakást sikerül neki;)
Én mindenkivel kritikus vagyok. Nem számít, hogy nő vagy férfi.
Kedves Srcrss!
Először is köszönöm a válaszod.
Ha egy nő alulöltözött, nekem nem kattan be a „ribi” üzenet. Inkább az, hogy felvállalja és kihangsúlyozza a nőiességét. Nyilván ennek más célja is lehet: pl. kapcsolatot keres vagy hódítani akar, hogy csak pár példát említsek.
Ami a megítélést illet, az nem úgy van, hogy a nők a kritikusabbak a nőkkel szemben? Lehet, hogy tévedek, de nekem ez jött le a kommentekből.
Mindenesetre köszönöm a toleráns álláspontodat és abban reménykedek, hogy legalább mások is elolvassák és az hátha elindít valamit bennük.
Üdv.
Szia Vigyefene!
Maradnék a papné mellet, ha még lehet választani.
Üdv.
U.i.: Valahogy ma a helyesírás nem erősségem 😊.
Szia Lolita!
Na ezt örömmel olvastam; még éppen sikerült a kukából kibányászni a kidobott fülbevalóimat 😊.
Üdv.
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről?
- Szerintetek manapság mennyire gyakori, hogy a 30-as férfiak egyedülállóak?
- Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?
- Mi vonzza a férfiakat náluk jóval idősebb nőkhöz?