Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ki vagy te? (beszélgetés)
"Gondolkodom, tehát vagyok."
Ez egy alaptézis. Majdnemhogy ebből kell kiindulni. Ez a fejlődés függvénye.
"Semmit sem tudok."
De amikor erre majd magad jössz rá, az lesz a nagy dolog!
Jussanak eszedbe Descartes szavai: "Gondolkodom, tehát vagyok."
Mellesleg tetszik az eszmefuttatásod. ;)
Azt tudom, hogy magyar vagyok. De azt is tudom (a bölcs Szókratésznek köszönhetöen), hogy semmit sem tudok. Erre varrjá' gombot! :)
Isten teremtménye lennék, ha hinnék istenben... De igy a génjeim által vezérelt homo erectus vagyok. Vagyok egyáltalán?
Csepp a tengerben, de mégis része az egésznek.Időnként együtt ringatózok, de van amikor tajtékzom,hol a legfelül vagyok,és akad amikor én kerülök legalulra.Ugyanakkor egyedi vagyok.Én én vagyok.
Én ÉN VAGYOK! Másként nem is lehet. :))
Persze,és láthatod....isszuk minden szavad. :)
Mindenesetre igyekszem hajlott korom tapasztalatait megosztani olykor....jól jöhet még az ifjúságnak :D
Az olyanokat igyekszem fent marasztalni a rostán. :)
Ne gondold,hogy a korod megegyezik a túlzott élettapasztalattal. :)
Egy igazságnak is több oldala van.
A sajátodét semmiképp ne becsüld le...mindíg lesznek, akik megteszik helyetted:)
Imitálom csak a hullámokat.. :)
Én elfogadom más igazságát is....de közben a sajátomat sem hagyom lebecsülni. :)
Hűha :)....viszont te tele vagy pozitív hullámokkal :)...de sajna összeakadtál olyannal, akinek mindíg igaza van :)
Majd rájössz....meg arra is hogy nekem mindig igazam van! :)
Akár igazad is lehet.
Nézőpont kérdése.... igyekszem a poharat "telinek" látni...de még "kóválygok" :)
Tükrözi az eddigi hozzászólásaidat is....nem gondolod,hogy eddig voltál barom?Most már szerencsés!
...csak megosztottam ezt a friss felfedezésemet :)
Te is telis-tele vagy pozitívummal látom!
Igen, engem bármivé át tud változtatni a helyi boszi :D
Én már nem vámpír vagyok, hanem egy farkasember, mert átváltoztattam magam a helyi boszorkánynál :D
vagyok, aki vagyok, a hiúz
védett
Csillámpóni-hercegnő, ofkorz.
További ajánlott fórumok: