Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb! (beszélgetés)
Köszönöm! :) Utolsó mérlegelésemkor -20kg-nál jártam. :) Remélem holnap már -21-et fog mutatni. :D
Szerintem minden mozgás ér valamit. :) Majd legfeljebb utána növeled az időtartamot. :) Én eleinte 45 perceket csináltam szóval az sem volt olyan sok, de mostanában picit több, mint egy órát. :)
Akarattal és kitartással minden sikerül:)
A tornára majd, ha ráveszed magad, akkor kezd el!:)
Kitartás!
:)
Az jó, hogy nem lett rosszabb a gyomrod:) Az nem lenne jó ha rosszabb lenne, annyit nem ér az egész. Ha úgy érzed akkor tényleng jobb lesz ha csak a teát iszod, az is elég lesz:)
Szia!
Üdv itt köztünk!
Sikerülni fog neked is,sok erő és kitartást!!!
Köszi aranyos vagy,rám fér a bíztatás!
Hát az ecettől én is féltem mert gyomor és nyombélfekélyenm is van,de 1 hete iszom és eddig még nem fájt,legalábbis nem jobban mint előtte.
Szedek is rá gyógyszert.
Remélem nem fog rosszabbodni,ha igen akkor csak a teák fogom inni és az ecetet abbagyom.
Hű, de jó neked hogy kockásodsz :)Már csak pár kiló van hátra, igaz?
Július 25. óta számolom hogy diétázok, augusztus 13-án esküvőn voltam, de azóta nem bűnöztem :) Mindig betartom a kalória limitet!
Szia!
Gratulálok!
Nagyon ügyi vagy!:)
Ha már a nadrágodhoz övet kell tegyél, nagyon jól alakulsz:)
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a 90 napos diéta 5. napján 1,5 kg-mal több vagyok, mint az elsőn??? Pedig aztán tényleg betartom, még a tegnapi gyümi napot is végig szenvedtem! Valakinél volt már ilyen???
Köszi az észrevételeket előre is!
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Egész jól, bár nálam a diéta abban ki is merül, hogy nem eszek édességeket, nem nasizok, nem eszek fehér kenyeret és cukros üdítőket sem iszom.
Tudjátok arra vagyok a legbüszkébb, hogy mivel páromnak kicsit kellene híznia ezért van nasi itthon és megtudom állni, hogy ne egyek belőle. :D
Olyan büszke vagyok magamra.
Azért oda kell figyelnem, hogy rendesen egyek mert még szoptatok és a lányom így is úgy is elveszi a magáét. :)
Igaz most már mást is eszik azért most kezdtem el tornázni.
Én nem mértem le a cm mekkora vagyok csak a nadrágomon érzem, hogy az egyik már lötyög rajtam övet kell hozzá használnom. :D
Kata nem vagy te valamire allergiás?
Nem csípet meg téged valami amit esetleg nem vettél észre?
Az ecetet hogy tudod lenyelni? Én nem bírom még a szagát sem. :(
Esztici gratulálok a fogyásodhoz. :)
Mióta diétázol?
Képzeljétek tegnap néztem magam a tükörben és megjelent két pici kocka a hasamon. :D
A pilátesz megteszi hatását. :D
Köszi!:)
Igen tornázni szoktam, de sajna most egy hónap kimaradt, de csütörtökön megyek zumbára, hétfőtől pedig visszaáll a régi tornarend:)
Szia!
Csak gratulálni tudok, ügyi vagy nagyon!:)
Az ecet nem készíti ki a gyomrodat? Bírni fogja?
Sok sikert és kitartást kívánok!:)
Most kaptam az emailt ,hogy ma adták postára a hoodia kapszulát és holnap megkapom!
Nagyon kíváncsi leszek,remélem attól nem dagab be semmim!:-)
Tök szupi lesz kevés kaja,kapszula,teák,ecet és rengeteg edzés,csak használni fog!!!
hát én ilyen stagnálós korszakomat élem most, de a magam hibájából, mostanában nem tudtam visszafogni magam, de még nem jött vissza, max pár deka, attól hogy több van a gyomromban... minden nap elhatározom, hogy visszaállok, de olyan nehéz :D
a mai reggelim rozskenyér volt teavajjal és pmell sonkával és gyöngyhagymával... szerintem ez lesz a mai menü továbbra is
Szia!
Dagadt szájjal,még dagi testtel,de megvagyok:-)))
És te ,hogy bírod?
Szia Kata hogy vagy?
Ki hogy tart a diétával?
Hogy bírjátok a diétát?