Ki szereti az eredeti nagy melleket? (beszélgetés)
Meg az sem mellékes,hogy a lapokban is mindig a vékonyabb nők szerepelnek.Vajon miért?Csak a teltebb nők támadják a vékonyabbakat.Lehet fikáznim őket,de azért a pasik többsége erre bukik.
Az a lényeg,hogy elégedett vagy:)
Az is lehet h nekem most nagy mellem van,ami jelen állapotában szép kerek,hiszen nem szültem még...
De majd elmúlik ez az állapot is,mert ha anyai örömök érnek,akkor számolnom kell a külsőm ill a didkóim változásával...
De kit érdekel???:)
Sziasztok!
Én már örülök annak,hogy eredetileg kicsik voltak.Régebben hatalmas dididket szerettem volna.Mindig mondta Apum,hogy majd egyszer hálát adok érte,mert szoptatás után is szépek maradnak.Még nincs gyerekem,de már látom,hogy miről beszélt,elég a környezetemben körülnézni.
Tesómanak sem voltak soha nagyok és így 4 évnyi szopiztatás után is nagyon szépek Neki.
De beírhatsz,csak nem kell háborogni:)))
Nekem ez a véleményem h sztem nem vonzó az ha valakinek kicsi a melle...
Ezzel nem néztem le senkit,csak felvállalom a véleményemet....és????
Nekem meg nagy a pofám,lehet h neked meg az nem tetszik,de ha ezt a "szememre veted" nem haragszom meg érte,sőt...:)
Érted már??Nyílván te a kis mellet tartod vonzónak,mert neked olyan van...
Semmi baj nincs ezzel,félre értesz!
Így van :)
A Páromnak nem tetszik a nagy mell,ha nagy test is társul hozzá,vagy épp rossz alak,és nem tetszik a kis mell sem ha soványság társul hozzá.Na de mindez kinek a pap-kinek a papné :)
Én is azt gondolom,hogy a minőség számít.Persze a legjobb az lenne,ha mindenkinek nagy,gyönyörű formájú,feszes cickója lenne.Van nagyon szép pici mell,és nagyon csúnya,lógós nagy mell.És fordítva is.
A "nesze semmi fogd meg jól" akkora baromság,mint ha én azt mondanám,hogy minden nagy mellűnek úgy lóg,hogy a földet söpri (pedig ez sincs így)
Az, tuti biztos, hogy sokat segít!!! :DDDDDDDDD
Tapasztalat
Nem érted, hogy ez nem divatkérdés? Mindig voltak és mindig lesznek olyanok akik a nagy melleket szeretik ugyanúgy ahogy mindig lesz olyan is, aki a kicsit szereti! Nincs olyan időszak a testalkat kérdésben, amikor az egyik ciki lenne, vagy ne lenne "divatos". A soványságra ugyanezt lehet mondani: mindig van olyan ember akinek a ducik tetszenek és még többen olyanok akiknek a vékonyak! Egyébként ha nem "divat" a vékonyság akkor mivel magyarázod azt, hogy egy pici kerek formás popsi után 5-ször annyi pasi fordul meg, mint egy löttyedt hájas segg után?
Valóban szép egy nagy mell, de szerintem egyáltalán nem a divattól függ, hogy kinek tetszik és egyébként is a lényeg az összhatás és az arányosság. Lehet valakinek 90-es szép melle, ha csúnya feje van, dereka meg csípője pedig nulla. Nekem nincs nagy mellem, de nem is vágyom rá, mert így vagyok arányos és így is a "nesze semmivel" is tetszem a férfiaknak pontosan az összhatás miatt!
azt nem mondtam h csak a nagyok aratnak sikert...Azt mondtam nem "divat"...
Úgyanúgy ahogyan a soványság sem:)
Nekem állítólag nagy van. Eredeti H kosaras. Szerencsés alkat vagyok, mert amikor lefogytam a melleim akkor is megmaradtak.
Én szeretem őket sőt örülnék, ha még nagyobb lenne.
Akkor a nők kb.50% akár el is áshatja magát...a mell mérete,és alakja szerintem nem divat dolog.
Igen,csúnya megjegyzésa volt ez.A kis B-s kosárkámmal,már csak ki kell állnom a "nesze semmi fogd meg jól" sorstársaim mellett.
Ha vigyázol rá, 10 év múlva is ugyanolyan lesz!
:))
További ajánlott fórumok:
- Nem szereti a nagytesó a kicsit
- Imádja a nagyobb női melleket. Kért tőlem egy fürdőruhás...
- Hogyan lehet segíteni annak, aki nagyon szereti a hazugságot?
- Ha a nagyi "rosszul szereti " az unokát...Mit tegyek?
- Hogy adjam be a 1,5 éves gyereknek a mentolos édes szirupot, mikor nem is szereti nagyon az édeset?
- Komolyzene - aki nagyon nem szereti (vagy szereti), beszélgessünk róla.