Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ki mit főz ma? fórum

Ki mit főz ma? (beszélgetős fórum)


1 2
2012. ápr. 22. 09:03
finomabb kukorica darából!
2012. ápr. 21. 19:28

Hogy ti milyen finomakat fõztök.

Mi a receptje ennek a tejfölös borsógulyàs, és a fokhagymàs-csipõs-sajtos mártogató?

2012. ápr. 21. 19:22
Tejfölös borsógulyás. Nasinak: rántott csirkecomb, fokhagymás-csípős-sajtos mártogatóval.
2012. ápr. 21. 19:18
tejsznes meggyleves,kakas pörkölt tarhonya ubi sali,FAGYLALT!!!
2012. ápr. 21. 19:12

gombaleves

csirkefelsőcomba töltött pápaipáros-baconba tekerve rácson megsütve, uborkasaláta, petrezselymes rizsel.

29. o.andi
2012. márc. 24. 10:32
valami jó ötlet..lányok???
2012. márc. 19. 08:21
Tegnapról maradt halászlé, úgyhogy az lesz.
27. latyak1971 (válaszként erre: 20. - 645b490433)
2012. márc. 17. 20:58
Képzeletben már meg is ettem a csülköt.:)Ezer éve nem ettem már!!!
26. :)))))) (válaszként erre: 23. - F799cac10e)
2012. márc. 17. 11:30

Császármorzsa !

Talán így ismerős :))

25. a0c1361e44 (válaszként erre: 21. - :)))))))
2012. márc. 17. 10:54
Köszi:)
24. f799cac10e (válaszként erre: 18. - Papp Szilvia)
2012. márc. 17. 10:54

köszi rendes vagy. persze tudom hogy van sok ilyen, de én így szerettem volna most megtudni.


igen én is most kicsit lustibb vagyok és olyant gondoltam ami hamar meg van és amiket írtok az mind nagyon gyors kaja.


Fasírt az is jó.

23. f799cac10e (válaszként erre: 21. - :)))))))
2012. márc. 17. 10:50
mi az a dara smarint mihez hasonlít? még nem hallottam róla.
22. f799cac10e (válaszként erre: 19. - 645b490433)
2012. márc. 17. 10:49
de jó, köszönöm. le is írtam ez lesz a levesünk. legalább ez már meg van. köszi még egyszer.
21. :)))))) (válaszként erre: 16. - A0c1361e44)
2012. márc. 17. 10:38

Dara smarnit csinálok, és pofon egyszerű.

Fél liter tejbe belekeverek 2 tojást, 4 evőkanál cukrot csipet sót, és kb 2 bögre (vagy kicsit több) darát. Ezt reggel habverővel szoktam összekeverni egy műanyag tálban. Letekarom, és pihentetem.

Kevés olajat forrósítok (gáztűzhely,vaslapon) és beleöntöm a masszát. Pár percig hagyom, hogy az alja egybeálljon majd visszább veszem a gázt és keverni kell szinte folyamatosan, amíg szét nem esik. Én addig szoktam kevergetni, amíg a legnagyobb darab mogyoró nagyságu.

20. 645b490433 (válaszként erre: 15. - Latyak1971)
2012. márc. 17. 10:32
Hu de jól hangzik cseréljünk el egy adagot:-)
19. 645b490433 (válaszként erre: 12. - F799cac10e)
2012. márc. 17. 10:31
Fölrakok főzni zellert, fehér répát, sárga répát vöröshagymát egy nagy krumplival fűszerezem sós, fehérbors, szerecsendió a főzőlé ha szeretitek lehet húsleves-lé és mikor majdnem megfőz én fölszoktam önteni tejszínnel összeforralom bele a botmixer és utána még főzöm egy kicsit. Nálunk levesgyöngy vagy pirított zsemlekocka van hozzá.
2012. márc. 17. 10:29

látom senki nem merül nagy konyhai órákba ma annyira:)))


én még lusta vagyok neki állni, pedig a fasírtot már csak sütni kell mert előre készítettem és úgy fagyasztottam le,a főzelék meg ugye...elfő magában :P


---amúgy ok hogy van már ilyen fórum, de ahoyg írta lentebb vki az a ma nem a mai ma, plusz miért ne legyen egy másik mai?:D sztem snekit nem zavar aki ír ide ötletet:)----

2012. márc. 17. 10:29
francia salata sult hussal
16. a0c1361e44 (válaszként erre: 14. - :)))))))
2012. márc. 17. 10:28

Milyen smarnit?

Kifli vagy dara?

Anyósom nagyon finom kiflis smarnit csinált, de sosem vettem a fáradtságot, hogy megnézzem, hogyan készül, így a fiúk csak nyafoghatnak, hogy de ennének olyat.

Ha tudod, hogy kell csinálni, megírod?

2012. márc. 17. 10:28
Karfiol krémleves,rántott máj krumplipürével,káposztasalátával
2012. márc. 17. 10:25
Krumplilevest és smarnit.
2012. márc. 17. 10:24
teát
12. f799cac10e (válaszként erre: 10. - 645b490433)
2012. márc. 17. 10:22
jujj ez jó zeller krémleves. hogy készíted?
2012. márc. 17. 10:21
de ez a ma nem az a ma:D
10. 645b490433 (válaszként erre: 5. - Papp Szilvia)
2012. márc. 17. 10:21
Nálunk is meg még készül a csülök Pataki tálban mellette krumplival és almával, holnap zeller krém leves és rántott gomba lesz.
2012. márc. 17. 10:20
2012. márc. 17. 10:19
Van már ilyen fórum
7. f799cac10e (válaszként erre: 6. - Papp Szilvia)
2012. márc. 17. 10:14
ez jó, köszi
2012. márc. 17. 10:12
ha ötlet kell,tegnap gömbapörkölt volt nokdelivel és ubisalival
2012. márc. 17. 10:12
krumpli főzi fasírttal:),holnap bográcsozás...
1 2

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook