Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ki mer még menni valaki az utcára szőrös lábbal? fórum

Ki mer még menni valaki az utcára szőrös lábbal? (beszélgetés)

1 2
aug. 23. 13:23
A szőrös lábú pasi sem számít igénytelennek. Ezt a normát is csak belénk nevelték, hogy a szőrös női láb igénytelen.
34. Channa* (válaszként erre: 31. - Panna.33)
aug. 22. 23:32

Hát nem tudom...

Mint írtam utána, nem kell. És én nem is azért teszem, mert ez az elvárás.

És igen, tudom, hogy ez a generáció már mindenben máshogy gondolkodik, de azért azt gondolom, hogy lehet őket terelgetni. Nem feltétlenül a szőrtelenítésre gondolok.

Mert aztán majd jönnek a frusztrációk. Nem tetszek a srácoknak, stb.

És igen, tudom, hogy nem csak a külső számít, de azt is, hogy de igen.

Manapság alig van lelkileg majdnem OKÉ fiatal. Mindnek van valami nyűgje.

Pont nem régen olvastam egy cikket, hogy a mai fiatal generáció, sokkal öregebb, mint az előző generáció, és nem csak külsőleg.

De, nekem mindegy, hogy ki mit tesz és miért.

aug. 22. 23:21
Nem bátorság kérdése, igényességé. Nekem szerencsém van, “gyárilag” sima a bőröm, de nagyon sok ismerősöm küzd a lábai simaságáért. Persze nagyon sok függ a partner hozzáállásától is. Van olyan is aki szinte undorodik a szőrös női lábtól, van akit nem érdekel.
32. elbb
aug. 22. 23:04

Maradi az a gondolkodásmód, hogy le kell szedni valamit, ami rajtunk van. Persze az 50 körüliek ebbe szoktak bele, és én is magamban megrökönyödöm, mikor látok valakit csinos miniben, szőrösen. De manapság, már senkit nem szólnék meg emiatt. És pofákat sem vágok, vagy nem hirdetem fennen, hogy ez az igényesség. Ha őt nem zavarja, akkor engem miért kéne?

Ami rajtam van, annak mennie kell, de ez az én döntésem és nem a környezetem elvárása.

31. Panna.33 (válaszként erre: 20. - Channa*)
aug. 22. 22:00

Miért kellene?

Jobban tudja nálam, sőt, lehet, hogy nálad is ezeket a dolgokat, csak nem hajlandó azért szőrteleníteni, mert ez az elvarás.

aug. 22. 21:42
Szerintem tuti nem,mármint aki Nőnek érzi magát!!!
29. LBO
aug. 22. 21:39
4 hetente járok gyantáztatni, szóval mire látszódna, már el is tűnik. Télen-nyáron tartom a 4 hetet. Nekem így kényelmes.
aug. 22. 15:44
Igen
27. Cukiboszi (válaszként erre: 26. - Cukiboszi)
aug. 22. 10:32
Elnézést a hibákért, javítani akartam, de elcsúszott az ujjam küldésre, mert a nyomorult reklámok miatt ugrál a képernyő mobilon. 😡
26. Cukiboszi (válaszként erre: 22. - Lolita2112)
aug. 22. 10:31

Magyarország, iroda, sokan kb. strandruhában járnak dolgozni (nem ügyfélfogadós munka). Nem szólnak semmiért. Én dagi vagyok. Találtam pamut szárad bugyit, ami állati kémyelmes, nem meleg, és megvédi a combomat a kidörzsölődéstől. Hosszú ruhákban suhanok, ez menti meg az életemet nyáron.

Ő meg aszalódik fekete szűk farmerban, és ő is túlsúlyos.

25. Channa* (válaszként erre: 23. - Andi6020)
aug. 22. 10:09

Hát persze, hogy nem kell, ahogy a súlyunkra se kell figyelni, a hajunk is lóghat össze-vissza, a körmünk is maradhat piszkos, fürdeni is minek, stb.?:DDDD

És pont így vannak a fiúk is. Mi a fenének borotválkoznak?

Mindezek ellenére, hogy semmi nem kell, a fiamnak is megmutatta a férjem, hogy kell rendesen borotválkozni, stb.

Pedig, miért kell? Jó az úgy, hogy csak lóg, össze-vissza, nem?

Persze, ha így lenne, akkor azt mondanák, hogy de igénytelen! de kit érdekel! Attól még valóban nem kell;)

aug. 22. 07:24

Már nem mersz? Miért? Idáig mertél szőrös lábbal járni-kelni?

Mi változott, hogy "már" nem mersz?

23. andi6020 (válaszként erre: 20. - Channa*)
aug. 22. 05:08
Miért KELL? Nem kell. Leszedi aki akarja.
22. lolita2112 (válaszként erre: 19. - Cukiboszi)
aug. 22. 02:11
ahol en elek/kuldfold/meg melegebbekvannak,mint otthon es megis sokan mindig nadragban vannak!
aug. 21. 23:27

És a kérdésre: nem merés kérdése.

Mint írtam én már szőrtelenítek nagyon, de nagyon régen, már akkor is tettem, amikor még sokan nem tették.

Soha nem volt teher számomra. Legalább 40 éve epilátorral, kb. 5 perc időmet rabol el;)

20. Channa* (válaszként erre: 17. - Panna.33)
aug. 21. 23:25

És nem mondtad/mutattad neki, hogy le kellene szedni?

Én már régen voltam annyi idős, mint a lányod, de az én anyukám, megcsinálta nekem a szőrtelenítést, kiszedte a szemöldökömet és nagyon sokáig, minden reggel megcsinálta a hajamat is. És ez már nagyon régen volt. Akkor még nem is kellett volna.

19. Cukiboszi (válaszként erre: 2. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 21. 22:37

Kolléganőm a 35 fokban fekete sportcipőben, zoknival, fekete farmerban, hosszú ujjú pulcsiban nyomja. Szerintem ő is hasonló okból, bár a felsőt nem értem.

Nézni is rossz!

18. 80ASIQ
aug. 21. 20:47
Én úgy merek kimenni, hogy hosszú nadrágot veszek. Csak este megyek ki gatyában amikor a szemetes kukát teszem ki.
aug. 21. 20:31

A lányom pl nem szedi le a szőrt és rövidnadrágban szaladgál.

Sokat kell tőle tanulnom.

Amúgy még senki nem dobálta meg emiatt paradicsommal.

aug. 21. 18:38
Már 2 hete szőrös lábbal mászkálok, rövid szoknyában is. Rövid ideig zavar, de aztán elfejtem mert dolgom van. Nem volt időm szedegetni. Majd talán holnap.
aug. 21. 18:37
Rusnya látvány lenne, szóval én nem.
aug. 21. 18:37
Csida-biga...
13. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 21. 18:34
Nekem valamiért csak a térdeim környékén nő a szőr, ott sem sok. Pillanatok alatt lekapom, befújom fertőtlenítővel és hetekig nincs bajom.
12. Burrit0 (válaszként erre: 10. - Hansika)
aug. 21. 17:46
Nem vagy mai csirke, de ezert mart csak kot-kot-maam lehetsz xd
11. Burrit0 (válaszként erre: 9. - Érdekes73)
aug. 21. 17:45
Vagy vegyuk a partot/medencet. Ott mindenfele aluloltozottel lehet talalkozni. Ki torodik a mas szorevel? Uszunk, labdat, frizbit dobalunk idegennekkel is, ha fejbe talaltak veletlenul :D
aug. 21. 17:43

én soha nem borotváltam még le a lábamat.

gond nélkül járok az utcán, az uszodában, engem a szőröm látványa tényleg nem zavar...

aug. 21. 17:34
Senkit se érdekel 30,40 fokban szerintem.
aug. 21. 17:31
Bar azert ertem, ha valakinek smirglikent no vissza. Az enyem gyenge planta, a honaljszorom is alig csik, de a hajam se lesz soha soreny, es ha utok az egyik agra, majd meg kevesebb lesz.
7. Burrit0 (válaszként erre: 6. - Burrit0)
aug. 21. 17:26
Es à '70-es evekben adtak ki.
6. Burrit0 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
aug. 21. 17:25
À ferfi, aki szerette a noket c. film se a szorrol szolt xd hanem a formassagukrol.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook