Ki mennyire féltékeny? Mi az ami már sok(k)? (beszélgetés)
Kiváló ötlet!
Túlóra pénzt nem kértek érte?
ügyesen be kaptad a horgot, nem is volt nehéz.
:)
Mindegy mit írsz ezek után. A véleményem elmondtam rólad. Ha meg még saját családod is van... hát annál lejjebb lehet még?:))
Sajnállak, mert nem fogsz változni, és két családot is szét fogsz robbantania viselkedéseddel.
Nálam nem ment ki erre, nálad viszotn csak arra volt jó, hogy skatuláyidat rányomd valakire.
Frusztrált lehetsz, nem is kicsit,
Amúgy férjem sé gyerekem van, eszembe sincs férfit fogni, ha esetleg minimálisan olvasnál,figyelnél nemcsak a saját berögzült hülyeségeidet nyomnád kedvelnének a kollégáid is, vagy bárki.
Na szia, jó pörgést a saját tengelyed körül.
:D
Erre ment ki a fórum, hogy nyíltan lepicsázhass valakit?
Nagyon gyerek lehetsz még.
Nem sért, mert nem tudom ki az aki írja. Vagyis annyiban igen, hogy egy felelőtlen, nős pasikra munka ürügyén rámászó nyomulós kislány lehetsz, aki mindenáron pasit akar fogni.
igen elveszem az időt, sőt ő is elveszi, mert ő ír az esetke többségében és kb. elmegy rá a hétvégéből átlagosna ha jól számolom legalább 10 perc naponta.
:D
Hülye picha akit ez zavar, nyugodtan sorold be magadat is ide.
:DD
De volt/van ilyen. Csak nem csörgök rájuk feleslegesen.
Ha barátként találkozni akarunk, akkor 2-3-an beülünk valahova. Tervezett időpontban, vagy munka után.
De nyomós okkal zargatjuk egymást a szabadidőnkben.
Nem telefonálgatunk, üzenetet írunk, amúgy az esetek többségében ő ír elősször-egyébként nem nagyon értem, hogy mi a gond szerinted.
Adott egy férfi és nő egy munkahelyen, akik jól emgértik egymást, és jól dolgoznak együtt, esetenként írnak az fb-n egy-két munakötletről szabadidiejükben is üzenetet és ennyi.
Ez akkora tragédia?
Ennek ellenére azt tartom, hogy nem egészséges.
Egy ilyen helyre, mikor bekerültem, hogy elfogadjanak nekem alakoskodnom kellett. Mert egyébként rohadtul nem érdekelt a mások magánélete, de hogy ne furkálódjanak ellenem, meg kellett tennem.
Normális esetről írtam.:)
Szerintem kollégáknak befurakodni mások életébe, ha ellenére van, nem lenne szabad.
Pedig a munkának be kell férnie a munkaidőbe. Mindenkinek van magánélete, családja, barátai, akikkel szeretné a szabadidejét tölteni.
Az újításokat is elő lehet adni másnap,és nem a családjától elvenni az időt.
Lehetnek jó kollégák férfi és nő, hiszen egy helyen töltik a napjuk nagy részét. De az még Nő/nő kollégáknál is ritka, hogy szabadidejükben is egymás társaságát keresik.