Ki kéne mennem elé a reptérre? (beszélgetés)
Egyedül élsz?
Mióta vagy kinn?
Én terveztem egy hétvégét, mivel drága volt a repülő inkább lemondtuk.
Ő találta ki mi lenne, ha kijönne Hozzám, ugyse volt még németben. Azt mondtam jó jöjjön. Akkor még nem tudtam mi mindennel jár. Most már érzem...
Ha úgy gondolod, hogy Neked ez ilyen sokban van, miért hívtad meg???
Miért nem rendeztétek úgy, hogy hétvégén érjen oda, és nem biztos, hogy egész héten szabin kellene lenned....
Na, ez az. Nekem szabadnapot kell kivennem, plusz oda vissza út, plussz elesem az aznapi bevételtől.
Ráadásul kinnt lesz Velem 1 hetet, akkor is szabira kell mennem, tahát "bukok" vagy 500 eurót.
Még ekkor is kimenjek?
27 éves lányzóról beszélünk, aki közepesen jól beszél angolul. Leirtam neki mindent, de hogy neki nincs kedve egyedül bolyongani egy idegen reptéren. Szivesen kimennék elé, ezzel nem lenne gond. De elveszitek vagy 120 eurót.
Tudom, hogy jól esne, de oly nagy kérés?
Akkor is!
Én is lementem a barátom elé az állomásra, aki csak barát, persze Nekem nem volt ilyen macerás, de jól esik a másiknak.....
Németben dolgozom, és az egyik barátnőm jön ki hozzám, mivel még sose járt németben. Nincs köztünk semmi, csak férfi-női barátság.
Ő ellvárja, hogy ki menjek elé a reptérre, ami Münchentől 2 óras útra van, ami Nekem + kiadás. Nem is beszelélve arról "elveszitek" egy munkanapot, amivel kb. 100 eurot kereshetnék.
Mit gondoltok, nagy kérés egyedül jöjjön shuttle busszal be a központba; vagy ki kéene mennem elé?
További ajánlott fórumok:
- Birosági tárgyalásra kell mennem...aki már "jártas" benne, tud segiteni, mire számitsak?
- Pár napja fáj a bal petefészkem! Tegnapelőtt majdnem összeestem a fájdalomtól!Nőgyógyászhoz kéne mennem?
- Ha már depressziós vagyok a tudattól is, hogy be kell mennem dolgozni, akkor váltani kéne?
- Budapesten a Népligeti távolsági buszmegállótól, hogy tudok eljutni legkönnyebben a Ferihegyi reptérre?
- Lehet pszichológushoz kéne mennem.
- Segítséget kérünk sürgősen!Szlovákia-Fő buszpályaudvarról(Mlynské Nivy, hogyan juthatunk el a leggyorsabban A Pozsonyi reptérre(BTS)?Május 1