Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma reggelire ettem rozs kenyeret szalámival,ebédre egy kis konzerv tonhalat,meg fél rozs kiflit,és vacsi 2 db szilvás gombóc volt,és pici leves..de ez még 5:30-kor...talán ez így még nem késő.Meg hát a szokásos tornám megvolt...de igazából nekem az csak pár perc....
Sziasztok!
Újból itt vagyok a hétvége kissé zsúfoltra sikeredett így nem írtam nektek.
Fogyi ma jól kezdődött annyi vizet ittam mint egy gödény...
délelőtt ettem 1 db alpesi rudat (teljes kiőrlésű lisztből)+ csak 1es kódú étkeket ezen kívül.
A mozgásról annyit hogy remélhetőleg szeptembertől mehetek spinningre:)))
Ti hogy álltok? HOgy indult a nap?
Sziasztok!
újra itt..a hétvége eltelt sajnos...gyorsan...
és nem valami diétásan,de jó volt és most csak ez számít...
új hét, új erővel, nagyobb erőbedobással...
mondják, hogy kedden telihold....utána jobban mennek le a kilók...
na akkor hajrá!!!
mától szigorú norbi...
sziasztok!
tegnap vendégségben voltam...de kibírtam és nagyon keveset ettem,és csak egy pici kekszes sütit.a hétköznapok nekem mindig könnyebbek.........
Most megyek, ma nem leszek már, de azért mindenkinek jó napot!
Már túlvagyok a mai insan-n.
Kaja:
reggeli: 1 barack
ebéd: humusz, buci
vacsi: natúr jogi
közben vmennyi gyümölcs. Drukkoljatok, h. tartsam a tervet.
puszi
Szia, Acska,
hol a pozitív gondolkodás!? Nem kell sok idő, és a látott szupernők bármelyikénél jobb lesz az alakod!!! És már haladsz azon az úton. És valószínűnek tartom, hogy sokkal jobban nézel ki, mint amilyennek tartod magad, már most is. Lehet, hogy ők meg téged néztek irigykedve?!
FEL A FEJJEL!
Sziasztok! Nem voltam hetvegen gepkozelbe. Elvoltunk utazva. Szombaton allatkertbe voltunk, focimeccses este pedig egy fagyi-sor-uditore, en csak fagyit ettem.
Tegnap pedig strandon voltunk, ahol csak azt bamultam ki milyen sovany, szep en meg mekkora tehen vagyok... A viznbe nem tudtam bemenni, ugyhogy volt idom agyalni....azert nem mentem a vizbe, mert a 7-8 helybol pont abba akart mindenki menni, amelyik 2meteres es en nem tudok uszni, ugyhogy ott ultem a pleden es a noket bamultam...
Ja, csakhogy kedvet csináljak a gyerekekhez: mai aranyköpés. Boti palacsintát kívánt a strandon, de már nem volt, így minifánkot vettünk. Mondom neki, mindjárt eszünk minifánkot. Erre ő: anya, én nem eszek elefántot!
Persze, aztán evett...
Viv, kezdünk holnap? Nem vagyok büszke az utóbbi négy napi kajálásomra, de sosem adom fel a reményt hogy egyszer megjavulok én (ahogy annak idején nemzetünk csalogánya énekelte). Többiek, hogy vagytok? Nagyon pang az oldal. Remélem, nem miattam... (attól,h. paranoiás vki, még nem biztos, hogy nem üldözik...)
puszi, remélem, holnaptól lesztek mindnyájan.
HAli, Lányok!
Hát, én sem voltam most ügyes. De nem baj, mindjárt lenyomok egy cardiot. Majd holnap leírom, miket kajáltam, most megyek, mert lehet, nemsoká jön a család (apa Rékussal koncertezik, Boti alszik). Pussz mindenkinek
nekem megvolt a 3.torna tegnap:
Capoeira 2 bemelegites es aerob zona
20felsotest Rekaval
20p taposas
pilates kezdoknek 17p
További ajánlott fórumok:
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- Húsz kilót fogytam. Még három kilót szeretnék lefogyni. Nem akar lemenni. Miért?
- Ki milyen módszerrel tudott lefogyni? Mennyi idő alatt hány kilót sikerült leadni?
- Párom február 2-án jön haza, addigra szeretnék lefogyni kb 2-3 kilót. Valami tuti diétás dolog? Amit meg lehet venni minden boltban!
- 15 kilót szeretnék lefogyni, hányszor eddzek egy héten?