Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Zenét, táncot, festészetet lehet itt tanulni. minden évfolyamon 3osztályt indítanak.
Az enyém zenét tanul, azon belül padig lehetett választani két szakot.
Akkor itt megy el előttem, majd integetek neki. Most ahogy így ülök, pont látom majd a vonatot.
(A hátsó kerítésünk a vasúti kerítés)
Milyen ez a suli? Még nem is hallottam róla.
Sajna én nem szeretek semmilyen öntetet :/
Sem majonézest, sem joghurtost. Így eléggé korlátozottak a lehetőségeim :)
nem magamtól, az ébresztő órától :D
A nagyfiam az 5:9es vonattal megy reggelente. Neki készítek útravalót, teát stb
Ja amúgy meg miért nem alszol ?
A sok wc-re járásról én azt szoktam gondolni, (bár lehet, hogy nem így van) , hogy ez szükséges rossz. Mert olyankor tisztul a szervezet, és ha egyszerre kis mennyiség is, de a zsír is, és az összes káros anyag távozik a szervezetből.
Ebben a felfogásban iszom sokat, és járok sokszor pisilni.
Helloka! Már megint milyen korán kelők vagyunk. Te magadtól ébredsz ilyen korán?
Az öntetekre természetesen vigyázok.
Én is mindig pontosan oda teszem ahová szoktam, ha máshová rakom vagy kevesebbet, vagy többet mutat. De ha ugyanazon a helyen van, akkor ha egymás után ráállok 20szor akkor is ugyan azt az értéket mutatja.
Bár a 20. mérlegre lépéskor már bizti kevesebbet mutatna, mert a fel le lépegetéstől fogyok :D
Jó éjszakát kívánok nektek, mert ma hosszú és fagyoskodós napom volt, még "eljárok" egy duci tréninget, és bebújok a jó meleg ágyikóba.
Holnap reggeltől leszek ezerrel! Pusz mindenkinek!
Digitális mérlegem van, sztem pontos. Ez valami folyadék visszatartás miatt lehet, most vagyok a ciklus közepén. Lehet, hogy ezzel függ össze, de már nem foglalkozom vele, mint írtam, hétfőtől csak hetente mérlegelek.
Teva, nálad nincs gáz, ha egy icipicit odafigyelsz az étkezésedre, és ugyanennyit mozogsz mint most, tavaszra nádszálkisasszony leszel. Itt nagyon-nagyon egyszerű kis recepteket irogatunk egymásnak, te is el tudod készíteni, vagy az első néhányhoz kérd anyukád segítségét. Bele fogsz jönni, meglátod!
Tényleg nem jó a napi mérlegelés, én is olyan vagyok, de hétfőtől új hét, új szokás! Csak hetente fogok ráállni a mérlegre, utána pedig kéthetente. Fokozatosan le fogom magam szoktatni.
Van mozgósúly, nálam is feljött az utóbbi két napban egy kiló, és nem tudom miért. Na, ezért nem fogok mérlegelni naponta, nehogy véletlenül is elmenjen a kedvem, ami teljesen kizárt, mert be vagyok lendülve, és mégegy barátnőmet "megfertőztem".
Reggelke, a túrós sütid nagyon fini lehet. Épp ma gondoltam arra, hogy a túrós pogid recijét só helyett édesítővel csinálnánk, épp oly jó édes pogi vagy lepényke lenne belőle. Holnalp tutira megcsinálom, ma már egy deka szénhidrátot sem akarok este enni.
Ügyesek vagytok csajok, nagyon jó az étrendetek, lesz is eredmény!
Tralla, Te pedig vedd komolyan a lebaszit, gyerünk többször ide! :)
Sziasztok, hazaértem! Gyorsan elolvastam amiket irogattatok, hallod, Reggelke, érdemes volt bedobni a fórum kihalásának gondolatát, egyből visszatértek az elveszettek! :)))
A mai napom kész rohanás, reggeli Lolly zabi, ebéd 11-kor gépsonkába tekert light mozarrella, norbis majonézzel, uzsi: müzli, vacsora egy cs. jó estét keksz. Ja, de még nincs vége az estének, azt hiszem, egy almát elmajszolok. (Tegnapi Reggelke féle vacsoraötlet)
egy kicsit szomorú vagyok, visszajött rám 1 kg, pedig nem is bűnöztem.
Talán a délelőtti szénhidrátbevitelemet kéne csökkenteni,de akkor meg délután esz a fene utána.
Lehet, hogy mozgókiló.El kéne tennem a mérleget és havonta elővenni.
Na jóccakát, legyetek jók
További ajánlott fórumok:
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 2013. március 1-től fogyni fogok
- 2011. május közepétől Norbi Update. Ki akar velem fogyni?
- Ha van akaraterőd és kitartó vagy nincs lehetetlen, le tudsz fogyni!Velem tartasz?
- Szeptember 1-től mínusz 8-10 kilót szeretnék fogyni!Valaki velem?
- 2009. január 1-től Atkins diétával fogyni