Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)
Még mindig nem ettem semmit, de most meg már megint nem vagyok éhes..
Azért erről remélem dobsz fel egy képet:)))
Jó bulizást!Biztos fog tetszeni a torta!:)
Sziasztok!Ma egész délelőtt a fürdőszobát sikáltam.Beletelt 3 órámba,közbe a kicsit lesnem kellett,nehogy rosszaságon törje a buksiját.A kaját tök jól betartom,de nem megy a fogyás.:(
Keri, nem is tudtam,hogy a férjed ortopéd cipész.
Azért szemétség, h ilyenkorra már kezdek éhes lenni, arról nem is beszélve, h este 10 után megyünk vacsizni...
Virslit fogok enni,nekem se nagyon van étvágyam.
Én most ettem egy pizzát, jó nem az egészet, fene a belemet...
Eddig csak salátát ettem még ma, de nagyapám hozott gombócot, abból valszeg fogok enni egyet...
nem tudom mi van velem, de nem vagyok éhes egyátalán, de szomjasnak mindig szomjas vagyok.
Ma kipróbálom a császármorzsát zabkorpából. Reggel már leöntöttem tejjel, hogy dagadjon. Majd írom, hogy milyen lett.
Ajaj,itassatok vele sok sört.
Jó reggelt
Tegnap este megcsináltam a tortát, illetve csak a tésztáját. Ma este lesz a leánybúcsú, de ez nem biztos, mert a vőlegénynek veseköve van, és ha pont rosszul lesz, akkor a menyasszony inkább vele lesz otthon.
Jó reggelt!
Látom kitárgyaltátok a gyerkőcök lábikáit. Lúdtalpas voltam, volt talpbetétem, és sokat kellett mennem mezítláb kavicsos talajon. Fizikoterápiára is jártam, de a bokáim a mai napig ramatyok, nagy ödéma van mindegyiken, persze a külső részen. Kezeltessétek a kicsikéket, a torna biztos sokat segít!
Tegnap délután végig ettem volna... Ma munkanap (de csak délelőtt), délután csavarogni megyek, este bicajozni. Hanyagoltam a tornát a héten, és nagyon érzem a vállaimon.
Főleg a frissen vágott fűben nagyon jó,mert ott jobban fel húzzák a harántjukat,mert egy kicsit szúr.
Nálunk a közösségi házban is van,és az iskolákban is.Vagy a fizikoterápián a gyógytornász csajjal kell beszélni.( ha van olyanotok)
Nem biztos,hogy lúdtalpas lehet csak bokasülyedése van.Nagyon sokan összekeverik a kettőt.
Az enyém is mindig mezítláb van, mégis kis lúdtalpas lett.
nahát a mezítlábalás nálunk megvan, alig lehet rá lábbelit adni, mert túrja le magáról.
Ja,nekem így 40felett 0.7mm belső emelésem van.
Meg fogom keresni a torna gyakorlatos papírt és be szkennelem nektek.Amilyen sokat csak tehetitek akkor járassátok mezítláb őket,az nagyon sokat javít.
Ez egy faszság az én fiam 5éves kora óta hord betétet és nem gátolta a fejlődésben .A betétet pedig a saját lába formájához csinálták fél évente.Kb 1000ft-ért.Mellesleg ha mikrógumi talpú cipőt veszel a gyereknek akkor az uram is tud neki félemelést csinálni.(ortopéd cipész)
Délután nem bűnöztem, és ami azt jelenti keveset is ettem, de nem is vagyok éhes.Ez mára már így marad.
Ádám lába is ilyen, most szólt a dokinő a 3 éves kontrollon. Azt mondta, hogy sokat járjunk lábujjhegyen és sarkon, és ha nem változik, akikor irány az ortopédia.
Nekem azt mondta a doki,hogy 12 éves korig lehet ezen korrigálni,de ne ijedjek meg,mert nagyon sok ember így él.Sokat kell mozogni,sportolni.Azért én nem hagyom így.Majd kitanulom a gyógytornász mesterséget.:)
Csak fél centis.Talpbetétet 12 éves kor alatt nem szabad cipőbe rakni,mert még fejlődésben vannak a csontjai és ez meggátolja a további csontosodást.Ezt az orvos és a gyógycipő készítő is elmondta.Az oviba sajnos nincs gyógytorna.
Basszus, ettől a láb-dologtól én is nagyon félek, mert Annáé is picit ilyen, de azt mondta a doki, h 3 éves koráig még változik.Hát remélem...ha gondolod, keresd itt a hoxán Mandula71-et(Teri), az ő férje asszem ilyesmi cipőkkel foglalkozik.
Ma eddig kivételesen nem zabáltam be.
Hány milliméteres belső emelés?Lehet talpbetétet is csináltatni és azt bár milyen cipőbe belehet tenni.Tessék tornáztatni a lábát és be kell íratni az oviba gyógytornára,én úgy tudom az orvostól kell papírt kérni és ingyenes a torna.
Vikinek a belső bokái lefelé süllyednek,nem vészesen és olyan cipőt írtak fel neki,aminek a talpa belül magasabb,mint kívül.Ez a cipő 10000 Ft,és csak 9 hónapig hordható ,ha addig ki nem növi.12 órán keresztül rajta kell,hogy legyen naponta.Azt nem tudom,hogy ha csináltatok,hogy kintit,vagy bentit kérjek?Ráadásul olyan kis béna formájuk van,nem valami divatos.Az én lányom naná,hogy rózsaszínűt szeretne.
Nem volt vészes a várakozás,de be kellett menni a városba.Orvoshoz ne menjen az ember soha,tök mindegy van sorszámod vagy nincs.
Na,jól jártál!Legalább sokat kellett várni?Kitartás!
Tegnap a nőgyógy-hoz nem jutottam be,mert 4-re keveredtem oda,14-en voltak előttem és 5-ig van az orvos,előtte a lányzómmal vártunk az ortopédián.Ott vérre menő harcok voltak.
Tiszta diliház,pedig sorszámos.
További ajánlott fórumok: