Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ki akar fogyni velem nov. 1-től? fórum

Ki akar fogyni velem nov. 1-től? (beszélgetés)

15887. 1182c05152 (válaszként erre: 15876. - 0d32c1589e)
2009. okt. 28. 18:36
Erzsi, párszor már én is csalódtam... 25 éve van túlsúlyproblémám. Én is szleptikus vagyok, az ára közepesen magas, vagy közepesen alacsony, nézőpont kérdése. A kövérség okozta betegségek kezelése drágább, saját tapasztalatból beszélek. Olcsóbb, mint egy erős dohányos havi cigarettája.
15886. 1182c05152 (válaszként erre: 15876. - 0d32c1589e)
2009. okt. 28. 18:29
Szia Erzsi, ez nem csoda, és nem szeretném, hogy reklámozásért kivágjanak innen. Ezzel a szerrel kevesebbet eszel (de nem azért, mert kínzod magad, hanem mert csökkenti az étvágyadat) és mozgással ez is jobban működik, de nem feltétlen kell hozzá. Priviben többet is írok róla. Egy biztos,nekem működik.
15885. 0d32c1589e
2009. okt. 28. 17:06
Örülök Csefi, hogy boldog vagy. Mini csoportnál nagyon sok élményben lesz részed. Mert a picurkák édesek, aranyosak, és őszinték. Szívből kivánom az álmod tényleg váljon valóra. Dodóka teis aranyos vagy nagyon, én már úgy kedvellek titeket. Cami kössz az infót, azt hiszem holnap megyek rendelem a poromat. Ma temetőbe voltam négy sírt tettem rendbe. Rosszul viselkedtem mert az anyukám kétféle fagyit vett a fagyis autóról(family frost),és én hoztam a régi énemet. Ezt most írnom kell, mert az Ádi kéri, hogy tudassam veletek, mennyi fagyit ettem. Megettem egy fél dobozzal. Végem! kell az a por lányok.:) Torna 100 fellülés,lehet még csinálok párat, talán nem lesz ekkora büntudatom. Szép estét!
15884. csefi77
2009. okt. 28. 13:07

Képzeld Dodó!Ma az én csemetém sem alszik otthon.Megbeszélték keresztmamival,hogy ott alszik.Engem kihagytak a megbeszélésből :(

Én sem szeretem,ha nem otthon alszik!!!!Api este dolgozik.Hogy fogom ezt az éjszakát túlélni?????És holnap csak este találkozom majd csak a tündéremmel,mert holnap egésznapos leszek az oviban.Jaj nekem!!!!!!!!! :(

15883. csefi77 (válaszként erre: 15882. - 004e54a7c6)
2009. okt. 28. 13:04
Köszi!Köszi!Köszi!Köszi!..........
15882. 004e54a7c6
2009. okt. 28. 11:49

Jaj de aranyos vagy Te Erzsi! Hát ez nem igaz.

Nem törvényszerű a szédülés, csak ha éhgyomorra veszed be a port, az írta Vera.

Csefi nagyon jó dolog lenne, ha Te is azt csinálnád, amihez értesz és szereted!!! Ez nagyon fontos szerintem, mindenkinek erre kéne törekedni. Az én szüleim nem engedték, hogy fodrász legyek és a mai napig szomorú vagyok e miatt. Még jó, hogy találtam valami mást is, amit szeretek csinálni, nagy szerencse. Nagyon sok évig ültem irodában és nem tudtam, hogy mi a bajom, aztán rájöttem sok év után, hogy nekem ez nem való, csak az emberekkel való folyamatos kontaktus.

Kívánom, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy eltervezted, és legyél nagyon boldog.

15881. c266838064 (válaszként erre: 15880. - Csefi77)
2009. okt. 28. 10:52
Örülök hogy végre adtál életjelt magadról. Csak dolgozzatok serényen, és jön a babóca is. Örülök hogy tetszik az új munkád, nagyon sokat számít ha megtaláljuk a munkában az örömünket.
15880. csefi77
2009. okt. 28. 10:20

Sziasztok Lányok!!!

Hát azt sem tudom ,hogy hol kezdjem a beszámolót.Nagyon jól esett ,hogy hiányoltatok!A baba sajnos még várat magára.Tegnap megjött :(Bár az egyik szemem sír,de a másik nevet.Elég húzós nálam a mostani időszak.Az utolsó napokat töltöm a hotelban.S mellette dolgozom az oviban(gyakorlat)Nagyon-nagyon élvezem!!!!Minicsoporthoz kerültem.Ők a legkisebbek.Édesek!!!

Ez eddig egy fantasztikus meló!!!!!Azt persze el kell mondani,hogy van külön takarítónő,és külön konyhai személyzet.Tehát mi tényleg csak a gyerekekkel vagyunk.Annyira aranyosak!!!!

Az első nap ,amikor mentem az oviba,a boldogságtól végig könnyeztem az utat.Több ,mint 10 éves álmom válik most valóra!!!!El sem merem hinni!!!Bár már sokszor nem is hittem benne,hogy valaha tudok majd ilyen pöttömök között dolgozni.Lehet már írtam erről,régen óvónőképzőbe jelentkeztem ,Sopronba,de a terhességi cukorbetegségem miatt nem tudtam vállalni.Most pedig,hogy a csemetém ilyen nagy lett,megint ott motozkál bennem ez a gondolat.Azt hiszem,jelentkezek Szarvasra óvónéninek!Veszíteni valóm nincsen!

Más:

A fogyi illetve a súlytartás jól megy,mert enni sincs időm.

Miféle drogot szedtek???????Valószínű,hogy nem olvastam el minden hozzászólást.Elvesztettem a fonalat?????

15879. c266838064 (válaszként erre: 15876. - 0d32c1589e)
2009. okt. 28. 10:11
Tegnap és ma is csak fél csomagot ittam meg, semmi mellékhatást nem észleltem, tök jól aludtam, és ma alig voltam reggel is éhes, még gondolom hogy a tegnapinak a hatására. Holnaptól egész porokat fogok inni, de enni is fogok mellé kalóriaszegény kajákat. Egyenlőre nem szédülök.
15878. c266838064 (válaszként erre: 15877. - Pancsosz)
2009. okt. 28. 10:02
Próbáld meg levegőnek nézni, csak azt beszélj vele amit nagyon muszáj. Ne hagyd hogy miatta rossz kedved legyen, mosolyogj, vágj jó pofát mindenhez!
15877. pancsosz (válaszként erre: 15861. - C266838064)
2009. okt. 28. 09:10
A munkával semmi bajom.A gyerekeket imádom,sztem ők is engem.Igazad van,kár idegeskedni más hülyesége miatt,de nem mindegy nap,mint nap ilyen hangulatba menni dolgozni.Teljesen leszívja az energiám az egyik nő.
15876. 0d32c1589e
2009. okt. 28. 09:03
Sziasztok. Rendes a csajszi akinél nyögögtem Páj-gut :) Majd szépen leírom a papírra és ő meghozassa nekem. Cami köszönöm a kedvességedet. Bár lehet még várok egy kicsit, mert a szédűléses mellékhatástól én nagyon tartok. Cami ha leírnád te, hogy viseled a tüneteket amit ez a por okozhat jó lenne. Már a hétvégén megint gyógyszerhez kelett nyúlnom, ízület vagy a nyaki porcsérvem hülyül megint velem. Utálok orvoshoz járni ezért elösszőr mindig beszedem az összes található maradék gyógyszereket. Ma csináltam 100 fellülést, és zenére táncikáltam, a nyakammal meg nem foglalkozom. Ha nem bírom még van cataflánom. Rosszul vagyok én össze-rakva, sokszor jut ez eszembe nekem. Régen láttam a tv-ben egy olyan műsort ahol minden izületes nyavalya gyötörte a nőt, és elkezdett tornázgatni rendszeressen és javult az állapota. Az izomzat nővelése és a zsír lefaragása, szerintem kedvező lehet mindenféle testi bajok ellen. A Vitti Laci amit ír az nagyon jól hangzik, "Túl szép, hogy igaz legyen". Az ára? miért nem írtad ki? vagy az a csilagos ég olyan magas? Segíteni valakin az addig nagyon jól hangzik. Csak mikor az olyan embereket akik már túl vannak millió fogyokúra csoda csalódásán, szerintem már nem villan fel a szeme egy ilyen hír láttán sem. Mert nekem sem csillant tőle a szemem. Emlékszem volt olyan mikor a kis naív hiszékenységemnek áldozata lettem énis. Minden csoda pirulának úgy tudtam örűlni mint a gyerek a cukorkának. A csalódások felnyitották a szememet és nem tudok hinni semmiben csak a saját akaratomban. Betartom akkor fogyok, ha meg nem akkor tudom miért is híztam. Persze nem vitatom sokszor azok kapják a pofont az élettől akik erre nem is kerestek rá. Ha igazágot írsz Laci akkor úgyis lesz ennek mutatója majd. Ha én lennék az akinek egy csodaszer lenne a birtokában, biztos több információt szolgáltatnák róla. Az ára nagyon fontos, pénzből élünk és szerintem tudnom kell elérhetem én vagy soha. Mert vannak dolgok ami nem mindenkinek elérhető. Igenis engem rohadtul bosszant a mézes-madzag amikor csak elhúzzúk valaki elött... A Payos porocska nekem is elérhető és azt olvastam róla csupa természetes dologból áll. Több tizezert meg megsem probálnék kamuságért kiadni, mert gyerekeim vannak akiket fel is kell tudnom becsülettel nevelnem. Nagyon haragszom a csalókra, akik a kövér ember nyomorúságából is csak nyerészkedni akarnak. Elég nekik a plussz teher ne akarjátok az úgyis bajban lévőt még jobban lenyomni. Most ha én rajtam segítenne valami csoda, nagyon örülnék. Csak már nem hiszek a csodákban.:( Legalább is az ilyen szövegekben nem) mikor azt hirdetik egyél amennyit csak akarsz, mozogni sem kell. Majd helyetted a csodabogyó mindent elrendez. :):)na ez amin jót nevetek én. Ha ha ilyen sületlenséget, ez olyan mikor azt mondanánk belenyúlhatsz csupasz kézzel a tűzbe nem ég meg a kezed. Ha benn hagyod még el is ég! Szép napot mindenkinek!
15875. c266838064
2009. okt. 28. 06:54
Az lesz az igazi, ha már nem pöndörödik vissza a nadrágom derékpántja, ha leülök mert ettől hülyét kapok. Amióta feljött a + 4 kiló azóta van ez és rohadt kényelmetlenül érzem magam. De leutálom, leutálom...
15874. c266838064 (válaszként erre: 15870. - Veroosh81)
2009. okt. 28. 06:53
- 40 deka. Juhéééééééé! Két napja csinálom a narancsos diétát, kisebb keverésekkel.:) De a kalória valóban nem volt sok még a plusz zabálásommal sem.
15873. c266838064 (válaszként erre: 15868. - 004e54a7c6)
2009. okt. 28. 06:39

Na majd akkor azt is megkeresem, mert amit nekem leírtak recit, nincs benne sütőpor. Azon törtem a fejem, hogy nem is kell bele, és azért marad a krém a közepén, vagy elfelejtették beleírni.

Basszus, itt is annyi a kiadás, hogy már elhullik a kevés hajam is.

15872. c266838064 (válaszként erre: 15870. - Veroosh81)
2009. okt. 28. 06:37
Még nem, csak irogatok és kávézok. Na de minnyár!
15871. c266838064
2009. okt. 28. 06:36
Amúgy szép napot! Akkorát aludtam, huhh de jól esett! Ma már egész port fogok inni és de szép is volna ha tudnám tartani a narancsos fogyót! Ma dilinapom lesz, ismét ügyvédhez kell mennünk mert cseszett fizetni az, akiről írtam a közösben. Meg kell indíttatni a végrehajtást.
15870. veroosh81
Cami, álltál már mérlegre?
15869. veroosh81
Szép jó reggelt!
15868. 004e54a7c6
2009. okt. 28. 06:34

Jó reggelt!

Ma jönnek fiúk fát vágni, mert pénteken a Máv emberei helyreállítják a hátsó kerítésünket, ugyanis az a vasúté. Már mindenhová tettek fel szép, új kerítést, csak ezt hagyták ki, szinte életveszélyes állapotban van. Persze nekünk nem csinálnak szép újat, hanem csak néhányat kicserélnek régi fajtára, ez is nagyon komoly kérelmek eredménye. A fákat pedig azért kell kivágni, mert a kerítéselemek közé nőttek. (30 ezer)

Az intelligens krémest már egyszer én is megcsináltam, nem sikerült valami jól, biztos nem sütöttem elég lassan. Itt is le van írva a sütireceptek közé.

15867. c266838064 (válaszként erre: 15866. - Keri123)
2009. okt. 28. 06:28

Na végre hogy jelentkeztél! Csefiről nem tudunk semmit, nagyon remélem hogy csak a kolbász-fesztivál miatt volt rengeteg dolga, és nincs semmi baj.

Már nem is mondom, hogy dolgozz kevesebbet... De azt igen, hogy gyere sűrűbben!!!!!! Mikor lesz tárgyalás, tudsz már valamit?

15866. keri123
2009. okt. 27. 21:48

Szép estét mindenkinek.

Dolgozok mint állat.Látom ti meg vmi drogot szedtek,aztán össze-vissza szédelegtek.:)))))Csak így tovább,remélem az eredmény is jó lesz:))))

Végre eljutottam a körmöshöz,ciki volt,mert a fele le volt nőve,de egyszerűen nem tudtam időpontot egyeztetni.Még dolgozom egy kicsit,vigyázzatok magatokra.

Csefinek lesz babája,vagy mi van vele?

15865. c266838064
2009. okt. 27. 21:05

Látom, már eltettétek magatokat holnapra, megyek én is, mert sok lesz belőlem.

Jó éjt, szép álmokat!

15864. c266838064
2009. okt. 27. 20:36
Ismeritek az intelligens krémes receptjét? Ha nem, holnapra meg lesz! Tegnap ettem először ilyet, nagyon fini. Egyben ki kell keverni minden hozzávalót, egy órán keresztül nagyon lassan sütni, és tisztára olyan az íze mint a cukrászdai krémesnek, az állaga pedig olyan, mintha két lap között lenne krém. Tényleg krém van a közepén, de nem kell külön pepecselni a lapokkal. Ha megvan a reci, írjátok le, és összenézzük! Van még egy nagyon fini kekszes is, az sütés nélküli és az is fincsi. Holnap felteszem a közösbe a recepteket.
15863. c266838064 (válaszként erre: 15847. - Eb2800e3c2)
2009. okt. 27. 20:32
El is felejtettem mondani hogy nekünk is lesz kiskutyánk kb két hét múlva, a kis yorki hisztizsák kutyakismama. Kíváncsi leszek erre az idétlen kiskutyára, mit fog csinálni a kölykeivel. Akkorák lesznek, mint egy nudli. Ez a kiskutya 6 hetesen 40 deka volt. A kicsilányom a vállra akasztható kis "retiküljében" hordta. Olyan aranyos volt, ha kiváncsiskodni akart, kidugta a fejét, különben visszabújt a kistáskába.:)
15862. c266838064 (válaszként erre: 15858. - 0d32c1589e)
2009. okt. 27. 20:28
Szombaton rendeltem telefonon, ma már itt is volt. Postaköltség 1325,- Ft. Ha kéritek, elküldöm nektek a telefonszámot!
15861. c266838064 (válaszként erre: 15857. - Pancsosz)
2009. okt. 27. 20:27

Annyi szépséges csöppség között hogy lehet ilyen? Ha ránézek egy kicsikére, egyből tele lesz a lelkem, és elfelejtek minden bajt. Remélem, mielőbb rendeződnek a dolgok, és szívesen mész dolgozni. Ne hagyd, hogy más rossz kedve megmérgezze a lelkedet! Valamit nagyon megtanultam: amin nem tudunk változtatni, azon ne idegeskedjünk! Ezzel engedett utamra a drnő, aki akupunktúrával kezelt. Azt mondta - és mennyire igaza van: ha valami attól megoldódik, hogy fél napot idegeskedünk rajta, ám legyen! De ha úgysem tudunk változtatni rajtunk kívül álló okok miatt, ne magunkat büntessük az idegeskedéssel.

Ez nagyon igaz, csak sokszor nehéz betartani. Pedig meg kell tanulni így gondolkodnunk a saját érdekünkben.

15860. c266838064 (válaszként erre: 15854. - 004e54a7c6)
2009. okt. 27. 20:21
Na de jó most olvasni téged! Csupa öröm, kivéve a büntetést. Rohadtul kell vigyázni, mert egyre inkább ráhajtanak mindenféle hatóságok, hogy így gyarapítsák az államkasszát.:(
15859. c266838064 (válaszként erre: 15853. - 004e54a7c6)
2009. okt. 27. 20:19

Igen, ismerem, egyszer már végig is csináltam kétszer 5 napot, nagyon jó volt, még a látásom is sokkal élesebb lett utána. Igyekszem tartani, a reggeli és az ebéd oké, de ma délután belekevertem megint. Hazajöttem, és ettem updates töltött kápit, és egy fél cs. pattogatott kukoricát. De most tényleg nem vagyok éhes, ez gondolom hogy már a por hatása, ezért most nem is eszek semmit, max egy almát vagy körtét. Ez az amerikai diéta is az alacsony kalóriákra épül, ráadásul a narancs negatív is, a tojásnak is van zsírégető hatása ilyen kis mennyiségben. Mivel én megszoktam hogy naponta 5-ször eszem, tízórai és uzsi nélkül már nem igazán bírnám, tehát ezzel eleve bekeverek. Ma körtét ettem tízóraira, pattogatott kukorit uzsonnára.:)

De így is kevés a kalória, ha így tudom tovább csinálni, meg is lesz az eredménye.

15858. 0d32c1589e
2009. okt. 27. 20:16
Sziasztok. Ma akartam énis venni PAI YOU GUO ::) nem írtam le a nevét, igy maradt a szuper szókincsem. ::)) Végig olvastam a három polc gyógytermékeit,de sajna nem volt. Jól jönne egy kis segítség, igaz a szédülés az nem hiányzik.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook