Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ki a befutó? fórum

Ki a befutó? (beszélgetős fórum)


nov. 24. 22:51
Ha tényleg nem volt még barátnője én nem aggódnék a másik csaj miatt, de nem is várnék közeledést. Ez több mint gyanús ha igaz. Valami nem ok vele. Kezdeményezni meg végképp tuti nem fog.
10. temmp (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 21:19

A nő jelez, a férfi lép, a nő dönt.

Neked ugye előbb jelezni kellene.

Kéne valami, amiben pl. segítséget kérsz tőle. Nyilván ezt nem tudom megmondani, mi legyen, de valami munkahelyi dolog, mint. pl. nem tudja hogy a frászkarikába tünt a kedvenc fénymásológ géped. Minél inkább csak ő tud segíteni, annál jobb. Ha érdekled, akkor a odáig lesz, hogy segíthessen. Na itt kellene vele beszédbe elegyedni..


Másik, pl. mikor mögötted van, elővesze a zsebedből a telefont és véééleeetlenüüül kirántasz egy darab papírt, amin jó nagy betűkkel, filccel, hogy jol latszodjon, nem csak valami fecni, szoval amin van valami fontosnak látszó dolog, pl. egy telefonszám, ha jo nagy a zsebed.


Ha kicsit is figyelmes, akkor utánad szól, felveszi. itt is beszédbe elegyedhedtek, és kifejezheted da hálád, amiért az úristen, de fontos szám nem veszett el, és így fel tudod hívni az úristen, de fontos valakit, és most úristen de nagyon megmentett téged. Hálád jeléült felajánlhatsz egy kávét, csokit, akármit.

Ha bejössz neki, akkor ennek örülni fog, ha nem akar semmit, akkor megköszöni és ennyi volt.


Szóval valahogy így gondolnám :)

nov. 24. 20:35
Ráír, bekövet, lájkol, fb történet, email, insta...miközben való életben szerencsétlenkedés. Csak újabb problémákat generálnak. Hát nem lenne egyszerübb a helyzet közösségi oldalak nélkül? Kő kóla? 🙂
nov. 24. 20:28
Hát ezt mi nem fogjuk tudni megmondani. De ha te inkább várod, hogy a szádba repüljön a sült galamb 🤷‍♀️
7. Bichi (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 20:26
Hát a leírás alapján szerintem kicsit sokat képzelsz a dologba. De amúgy meg mi ezt honnan tudnánk? Na meg egy 33 éves pasi, akinek még nem volt barátnője majd gondolod hogy rád fog írni? Mondjuk még azt sem értem, ezt honnan tudod, mert nem rakta ki?
nov. 24. 19:49

Az kizárt, hogy én írjak. Régebben ráírtam valakire, az nagyon rossul sült el, úgyhogy soha többet..

De ő írhatna, pl egy történetemre, de ezt szeretném tudni, hogy annyira fél tőlem 😀 azért nem, vagy mert félreértem, és nem érdeklem?

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Andi6020)
nov. 24. 19:46
Az az egy biztos 😀
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 19:41

Mivel lehetne a munkahelyen is alkalma közeledni, minimum egy mosollyal köszönteni a folyosón, ha akarna megszólíthatna privátban egy Face bejegyzés alapján én nem gondolnék bele sok dolgot.

Esetleg, mint előttem írták, írj rá te, aztán meglátod hogyan reagál.

nov. 24. 19:32
Esetleg arra gondoltál már, hogy ráírsz, és megkérdezed hogy mizu? Hátha akkor lesz belőle valami. Mert ez hogy a lájkokat próbálod megfejteni, mit jelenthetnek, és várod hogy ez alapján lépjen, miközben eleve ritkán van esélyed személyesen beszélni vele, ráadásul kicsit tutyimutyi is, hát nemtom... Én a helyedben legalább ráírnék, aztán ha van közös téma, onnantól sima ügy.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 24. 19:30
Abszolút Zuckerberg a befutó.
nov. 24. 19:12

Sziasztok.

A történet a következő:

Van egy férfi a munkahelyemen, de sajnos másik részlegen, így ritkán találkozunk. Csak neki kell jönni az én részlegemre, most pl már három hete nem láttam. Visszahúzódó, félénk férfinek tűnik. Csak pár szót váltottunk eddig, az is munkával kapcsolatos volt. Kb. a második találkozás után bejelölt fb-n. Nagyon mély benyomàst tett rám csak magával a lényével, pedig korábban nem is az ilyen típusú férfiak jöttek be. Sőt! Amúgy hasonlítunk egymásra 🙂, a hobbink is egyforma.

Ha ritkán ugyan, de odajön, látom, hogy zsvarban van, a haját túrja, Igazgatja magát, mint egy madár, a beszédje is dadogós lesz, és amint elintéztük amit kell, pánikszerűen elmenekül. Volt olyan, hogy megláttam valahol, más irányba akart menni, de mégis velem szembe jött és mikor elmentünk egymás mellett, a cipőjét nézve ment el, oda se köszönt. Azt hittem én is tetszem neki. Nyomoztam utána, még nem volt barátnője 33évesen.

Fb történetbe, ha magamról teszek ki fotót azt mindig megnézi, egyéb dolgokat csak néha, de soha nem reagál. Munkahelyi levelezésünk volt már, jelentéktelen kérdésem volt, de válaszolt otthonról késő este.

Viszont van egy lány vele egy irodában. Egy nagyon csinos lány. Ő sok mindent megoszt fb/n. Minden profilképváltását lájkolja, legutóbb valami bugyuta cikket rakott ki, azt is. Annak is utánanyomoztam, hogy instán is bekövették egymást nemrég. Engem ott nem keresett meg.

Azt hittem ő is látja milyen egyformák vagyunk kívül-belül. Ahogy kutakodtam utána, arra jutottam, hogy a természetességet, visszafogottságot kedveli. Én az vagyok. Ezt a lányt nagyképűnek tartják.

De őt mindennap látja, azonos munkakörben vannak, azonos kvalitás...

Sok mindenkit lájkol egyébként, más kollégáit is, nemcsak ezt a lányt.. Lehet, hogy röhejesnek hangzik, hogy lájkokból mikre nem következtetek, de mindig ráérzek ezekre a dolgokra.

Szóval én örülnék, ha én lennék a “befutó”, de nem szeretnék feleslegesen reménykedni az időmet vesztegetve. Szerintetek mi lehet ez?

Létezik esetleg, hogy annyira bejövök neki, hogy rám sem mer nézni, vagy reagálni valamit fb-n? Vagy ilyen nincs, mert ha tetszik egy férfinek egy nő, akkor csak kimutatja, mint ennek a lánynak a lájkjaival?


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook