Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kezdeményezzek nála? Félek a csalódástól. fórum

Kezdeményezzek nála? Félek a csalódástól. (beszélgetős fórum)


22. alondadalon (válaszként erre: 21. - AAnita)
jan. 28. 16:24
Köszönöm az időt, amit a hasznos hozzászólásodra töltöttél! Abszolút sikerült jól értelmezned mindent! ✌🏼
21. AAnita
jan. 28. 09:33

Szerintem így is a kezdeményezéssel rontottál a helyzeten. Sok pasinak a könnyű nem kell. (és ez a jó)

Attól, hogy valaki azt tanácsolja, hogy ne nyomulj, még nem negatív!! Szomorú, hogy aki őszinte és nem altat, akkor az már negatív számodra. Tedd akkor, amit szeretnél, felesleges megkérdezni mások véleményét. ✌️

20. andilaci (válaszként erre: 19. - Érdekes73)
jan. 25. 09:17
Teljesen igazad van Érdekes73.
19. Érdekes73 (válaszként erre: 12. - Alondadalon)
jan. 22. 22:05
Engedd el szerintem is. Ha tényleg érdekelnéd akkor megmozdulna.Kapott lehetőséget ,nem élt vele.
18. alondadalon (válaszként erre: 17. - 80ASIQ)
jan. 22. 20:07
Bocsánat, igen!
17. 80ASIQ (válaszként erre: 15. - Alondadalon)
jan. 22. 19:11
Meg én.
16. fincsi5 (válaszként erre: 14. - Törpilla)
jan. 22. 16:28
31 évesen legyen már annyi tartás benne, hogy ne ő nyomuljon! Eddig is ő kereste többet.
15. alondadalon (válaszként erre: 14. - Törpilla)
jan. 22. 16:12
Te vagy eddig az egyetlen, aki pozitívan áll hozzá. 🤗
14. Törpilla (válaszként erre: 1. - Alondadalon)
jan. 22. 15:59

Szerintem nem kell elengedni. Nyugodtan lehetsz rámenős is kicsit. Legközelebb kérdezd meg pofatlanul hogy Nem kísérsz haza? Keresd és ne engedd el főleg ha érdekel. Lehet ő is úgymond ilyen kis vissza húzódó nem akar tolakodó lenni. Nem a kor meghatározó van aki vagányabb van aki kevésbé. Ha kell a pasi tegyél érte, nem abban a világban élünk, amikor is a pasik kezdeményezhetnek csak és kizárólag. Ha elengeded meg ott lesz benned sokáig a Mi lett volna ha?


Sok sikert a pasit tuti érdekled a leírtak alapján! 😘

13. 80ASIQ
jan. 22. 12:40
Én javasolnám, neki, hogy találkozzunk. Amikor kedve van, amikor ráér, amikor éppen nincs barátnője stb.
jan. 22. 09:46

Hagyom, persze hogy hagyom.

Sose tudtam nyomulni, ez is sok volt már részemről, tényleg.

Azért vetettem fel egyáltalán a kérdést, mert ő kezdeményezett, és ahogyan olvashattátok keresett is. Egyébként határozott embernek tűnik, de a beszélgetésünkből lejött, hogy ő is tud néha “nyuszi” lenni.

Mindegy. El kell engedni! 😉

jan. 22. 09:15

Hova kezdeményezni még? Eleget kezdeményeztél.

Szerintem full egyszerű minden, nagyon fekete vagy fehér. Ha valakinek kellesz akkor nem tököl, keres, akkor többet akar, főleg a legelején nem tökölnek a pasik, ha akarna bármit már jelezte volna.

Max annyit tudsz tenni, hogy hagyod és esetleg akkor rájön kellesz bár ez játszmázás ami szintén felesleges hiszen ha kellenél kellenél és pont :-)

jan. 22. 08:43

Felejtős.

Egyébként mindenki életében van ilyen, rendszerint több is: csak a kínlódás megy. Ír? Nem ír? Keres? Like-olja a képemet? Miért felejti el a szülinapomat? Mit mondjak neki? Hogyan taktikázzak?

Nem az igazi. Nem tudni, mit akar, mik a szándékai.


Pár éve láttam egy lakberendezési áruházban egy képkeretet, benne egy kép, divatos nyomatott szöveg volt rajta, angolul. Nagyjából ez: "Egy nap majd jön valaki, és akkor megérted, hogy korábban mással miért nem működött"


Ez nekem is így volt. Megismerkedtem a férjemmel, és már az első napon nem volt kérdés, hogy mik a szándékai, hogy fog-e keresni, hogy el fog-e hívni, hogy velem akarja-e tölteni a szilvesztert, stb stb.


A leírásból a kérdező esete sajnos pont nem ez. Ha tippelni kellene, akkor van másik lány is párhuzamosan a jóembernek. Inkább ő az érdekes.


Majd jön másik.

jan. 22. 08:39

"31 éves vagyok, ő 34.


Bocsánat, ha kicsit kamasztörténetnek hangzik, de higgyétek el, 2 felnőtt, értelmesen gondolkozó emberről van szó :)"Két felnőtt korú emberről van szó.....Zsoltinak nem Te vagy a zálmai nője.

jan. 22. 07:23
Aki magától nem keres, azt nem érdekled.
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Alondadalon)
jan. 22. 06:13
Igen. Engedd el.
jan. 22. 06:05
Már eddig is túl sokat kezdeményeztél nála. Remélem nem te fizettél.
jan. 21. 23:13
Mit nem lehet ezen érteni? Havernak jó vagy, ennyi.
4. gabbbicica (válaszként erre: 1. - Alondadalon)
jan. 21. 22:24
Tipikus, minel jobban nyomulsz, annal kevesbe kellesz.
3. birebora (válaszként erre: 1. - Alondadalon)
jan. 21. 22:13
Semmire.
jan. 21. 22:08

Ne haragudj, de szerintem felejtős.

Ha jól számolom, így is te voltál az aktívabb fél.

jan. 21. 21:52

Leírom. Megpróbálom részletesen, bocsánat, ha hosszú és unalmas.


Külföldön dolgozom. Egy helyi kis étteremben ültem barátnőmmel a pultnál, majd egyszer csak megjelent Ő (legyen a neve Zsolti). Beszélgetett a pincérrel, majd leült az egyetlen szabad székre, ami majdnem velem szemben volt. Barátnőm egy fél óra elteltével hazament mondván, hogy fáradt, én mivel, hogy másnap szabad voltam (meg hát a Zsolti is megtetszett) maradtam. Szóba elegyedtünk, nevetgéltünk a mellettünk ülő vicces figurán, majd fél 3 fele kezdtem öltözni, hogy indulok, mondta, hogy ő is. Kiértünk az étteremből, kérdezte, hogy hogy találhat rám, mi a teljes nevem. Elváltunk, majd amikor hazaértem már be is jelölt, és rám írt. Írta, hogy így már a síelés könnyebben összehozható, de az időpontot azért át kellene beszélni. Gyorsan megbeszéltük, hogy holnap este ismét találkozunk. Másnap még pár szót váltottunk, kinek milyen napja van/volt, de az esti találkáról nem esett szó.. Hagytam.

Rá 2 napra írtam neki, hogy van e kedve meginni valamit a helyen? Írta, hogy ma a haverjával találkozik, de holnap jó. Majd később írja, hogy mégsem találkoznak, így kimehetünk ha még én is úgy gondolom. Persze, hogy úgy gondoltam :) Találkoztunk, beszélgettünk mindenféléről. Kiértünk az étteremből majd ő ismét jobbra én meg balra. (nem esett jól, nem lakom messze, hazakísérhetett volna).

Másnap kaptam üzit, hogy milyen volt a napom, sikerült e pihennem. Kb 2-3 üzenetet még váltottunk, és ennyi volt. Rá két napra én írtam, hogy hogy van? Amire "Kezit csókolommal" válaszolt, majd 7-8 üzenet váltás következett. Picit pipa voltam a tutyi-mutyiságra.

Szintén 2 napra rá ő írt, hogy van e kedvem kimenni megint meginni valamit (nanáhogy), beszélgettünk, majd a végén szokásosan jó éjszakát kívánt, majd ő jobbra, én balra. Másnap a lányokkal ültem be a helyre, írtam a Zsoltinak, hogy itt ülök többedmagammal, van e kedve átjönni, jött az üzenet egyből, hogy átjön. Beszélgettünk, majd ő jobbra és én meg balra...

Eltelt 6 nap, közben volt a szülinapom (amiről szó volt kettőnk közt, h ki,- mikor tartja) amire nem kaptam köszöntést, hanem csak rá 3 napra, hogy ha még ér, akkor boldog szülinapot kíván. Megköszöntem, majd pár jelentéktelen üzenetet váltottunk.

Majd rá 2 napra jött az ő szülinapja, felköszöntöttem, és boldog új évet kívántam, ő szintén vissza.

Ennyi történt. Azóta eltelt 3 hét.


31 éves vagyok, ő 34.

Bocsánat, ha kicsit kamasztörténetnek hangzik, de higgyétek el, 2 felnőtt, értelmesen gondolkozó emberről van szó :)


Nincs szerencsém a férfiakkal, nehezen megnyíló típus vagyok, és ritka, amikor érdeklődést mutatok valaki iránt. Vele szemben nyitott voltam (magamat is meglepve ezzel) ezért is visel meg picit.

Felcsillant a remény, úgy érzem bele tudnék szeretni.

Felkavart, sokat gondolok rá. Persze valamiért nem keres.. Lehet nem jöttem be neki igazán. Lehet más nő is érdekli. Nem tudom. Sok a lehet. Meg hát ott a jobbra-balra történet is.

Klasszikus típus vagyok, úgy gondolom, ha ő nem keres, akkor ezt el kell engednem (?)


Mit gondoltok az elolvasottak alapján?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook