Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Két lánnyal jár Én vagyok az egyik, elveszíteni nem akarom, mit tegyek hogy a másik eltűnjön? fórum

Két lánnyal jár Én vagyok az egyik, elveszíteni nem akarom, mit tegyek hogy a másik eltűnjön? (beszélgetés)

1 2
22. CsillagTM (válaszként erre: 21. - Bared)
2010. ápr. 12. 09:15

én nem értem...ha a pasinak kínos, h összefutsz az exével (akivel kis ideig átfedésben voltatok, ha jól értem), akkor ezt miért nem lehet tiszteletben tartani?! persze tudom, könnyen beszélek...de egyébként nem, mert én is féltékeny típus vagyok! de ha a pasid őszintének és szerelmesnek tűnik, akkor ne cseszd el! mondd el neki, h téged ez zavar, és nem érted, h miért nem mehetsz be, magyarázza el...de ne támadd le, légy kedves! én legalábbis ezt csinálnám...a meglepiből munkahelyre betoppanás ritkán jön be, ld. Ross és Rachel:)

egyébként sztem eccerűen ügyel arra, h megmaradjon a csajjal a jó munkakapcsolat. gondold el, milyen szar lehet úgy dolgozni, h az exeddel vagy napi 8 órát, és még fújtok is egymásra...

persze nyilván LEHETSÉGES, h megcsal, ahogy az is lehetséges, h holnaptól megduplázzák a fizetésem (na jó, ez nem igaz:D), de az is lehet, h épp baromira szívatod a hűséges, szerető párod.

21. bared
2010. ápr. 12. 09:00

ha ennyire nem akarja, hogy találkozzatok, könnyen lehet, hogy valami nincs rendben... lehet, hogy a másik csaja is azért nem akarja, mert azt gondolja te vagy az ex, és ciki lenne...

csillagnak igaza van: tippeket ne adj.. de mondjuk egyszer megjelenhetsz merő kedvességből egy ebéddel a pasidnak, vagy ilyesmi, és akkor kiderül mi a helyzet... max hajtépés lesz, és fájdalom a vége...

veszítenivalód nincs... vagy megnyugszol, vagy bebizonyosodik a sejtésed, és akkor lezárod magadban...

20. CsillagTM (válaszként erre: 18. - Galamb3)
2010. ápr. 12. 08:33

Mekkora baromság!! (Mondjuk megtévesztő a fórum címe!)

Miért nem lehet, h a pasidnak simán necces a szitu, h az ex és te összefussatok?? Egyszerűen cikis és kész, hm?

Persze lehet, h megcsal, de nagy kárt okozol, ha belelovallod magad...a végén még te fogod belehajszolni esetleg...óvatosan!!

19. 3cbd320f88 (válaszként erre: 16. - Tracon)
2010. ápr. 12. 08:26
erre sajnos nem tudok Ötletet adni...volt régen, amikor még jártam egy fiúval és egy munkahelyen dolgoztunk és volt ott egy csajszi is...mi valami ok miatt szakítottunk a sráccal a csajszi mondta hogy ő soha az életbe nem jönne össze vele mert az bunkósát, most mondjam hogy a mai napig együtt vannak pfff...
2010. ápr. 12. 08:23
A barátod egy link,hagyd ott a francba és keress olyat aki mellett nincsenek kételyeid!Hülye lenne ő lépni,mikor két nő harcol a kegyeiért!A másik nő ,lehet hogy nem független és tökéletesen megfelel neki egy laza kaland erejéig szeretőként a pasid!
17. Tracon (válaszként erre: 15. - 111e183830)
2010. ápr. 12. 08:17

Ha viszont nincs semmi elveszítem.... mert ő egy olyan tipus....

Erre már rákérdeztem , hogy miért nem akarja h találkozzunk... és nem tűnt hazugságnak....

nemtudom furcsa dolgok ezek....

16. Tracon (válaszként erre: 14. - 3cbd320f88)
2010. ápr. 12. 08:15
az a baj,h itt üzleti kapcsolatról van szó.... és önző nem akarok lenni h felbontsa..... de ha a lány bontaná fel valamiért az tetszene... csak nemtudom mivel lehetne elérni ezt..... :)
2010. ápr. 12. 08:15
Nyuszifül!Szerinted miért nem akarja,hogy beszéljetek egymással?Tán csak nem azért mert fél,hogy valami kiderül?Kérdezd meg tőle!Ha nem ad elfogadható választ,egyszerűen hívd fel a csajt és beszélj meg vele egy kávét.Persze ő rögtön szólni fog a barátodnak,de a kettőjük sarokba szorított viselkedéséből sok minden kiderül.
2010. ápr. 12. 08:10

Nekem is volt ilyen, hogy a jelenlegi férjemnek volt egy barátnője akit tudtam hogy el akarja csábítani és a 4 éves kislányát használta fel erre...sajnos később kiderült, hogy volt közöttük amikor mi együtt voltunk akkor is ez az...

Én is választás elé állítottam,...indok az volt, hogy még nem volt szerelmes, megbocsájtottam most van egy 4,5 hónapos kifiunk és imád a férjem...

én nem bírtam ki akkor, nem csípem ha a párom jópajtizik egy másik lánnyal, magamból kiindulva ha én akarok valami élérem a célom, és szerintem van még sok sok ilyen lány is...

13. Tracon
2010. ápr. 12. 08:09
jah és a lényeg h azt sosem mondta h ők miért mentek szét miért nem... és ezért gondolom h közöttük még van valami és együtt járnak....
12. Tracon (válaszként erre: 11. - Tracon)
2010. ápr. 12. 08:07
ennek már több mint egy éve....:)
11. Tracon
2010. ápr. 12. 08:06

Az a baj, h amikor mi összejöttünk újra, akkor még ezzel a lánnyal volt. Kicsit bonyolult a sztori.

szóval. mi együtt jártunk, jött ez a csaj, mi szétmentünk, ők összemelegedtek,aztán eltelt egy hónap, és a pasim visszajött h nem tud elfelejteni és hibát követett el. két hónapig ment az évődés. és addig tepert h legyünk ujra együtt beadtam a derekam.

De az h én a csajjal talizzak, tabu. Láttam már, ő is látott engem. De nem akarja, h barizzunk.... :)

10. 3cbd320f88 (válaszként erre: 8. - Tracon)
2010. ápr. 12. 08:03

Mármint azt nem akarja hogy ti találkozzatok vagy hogy te a lánnyal?

Én simán összebandáznék a csajjal, az nem tetszik a pasiknak :P

2010. ápr. 12. 08:03

Ha túlságosan belelovallod magad a féltékenységbe, le fog lécelni a pasi...

De nem árt az óvatosság..!!!:-)

8. Tracon (válaszként erre: 3. - Andimax)
2010. ápr. 12. 08:01
Nagyon nehéz a helyzet. MErt ha azt nézem ahogy velem viselkedik, tényleg szerelmes férfit látok. De amikor tudom h együtt dolgoznak, és nem akarja, h találkozzunk, meg hasonlók, akkor bennem van a kisördög, h vajon igazat mond -e? Igazából annak örülnék, ha megszűnne közöttük az üzleti kapcsolat.
2010. ápr. 12. 08:00
Jah, és ha azt mondja nincs köztük semmi, akkor hagyd, mert lehet, hogy nagyobb kárt okozol! Csak okosan!!!!

Ugyan már lazíts!

Ha a fiú tényleg a te "igazid" akkor nincs miért izgulnod, ha meg nem a te herceged akkor minek töltenéd vele az idődet?

Élvezd a pillanatokat, közben pedig tartsd nyitva a szemed és légy őszinte saját magadhoz.

Akkor kiderül, hogy beképzeled vagy sem.

Az én ex-vőlegényem is ezt hajtogatta, aztán kiderült, hogy a kolléganőjével már hónapok óta viszonya van! Együtt mentek mindenhová, közben én pár utcával arrébb, egy butikban dolgoztam...:-S Eltelt egy időbe mire ráeszméltem mi folyik körülöttem...

Én nem tudnék másodhegedűs lenni. Ha látom, hogy más is érdekli a pasit, inkább elengedem. Nem érdemli meg, hogy küzdjek érte!!!

Én igazából választás elé állítottam, ő vagy én! Hála Istennek én lettem mára van egy gyönyörű 6 hónapos kislányunk!

Az a lényeg, hogy meg kell tanulni a férfiakkal bánni, hadd higgyék hogy ők az okosabbak;Đ

2010. ápr. 12. 07:58
Szerintem nem idióta, hanem szerelmes féltékeny nő vagy! Átérzem a helyzeted!
2010. ápr. 12. 07:58
Tényleg érdekelne mások véleménye, főleg olyanoké akik hasonló szituban voltak.....
2010. ápr. 12. 07:52

Elég érdekes a probléma, a barátomnak van még egy barátnője, mindenki azt mondja nincsen köztük semmi, sőt ő is.... de valamiért úgy érzem ez nem igaz. Sokak szerint csak beleképzelem ezt ebbe az egészbe, és féltékeny vagyok, mert ez a lány, már volt a bnője a hapsinak. Együtt dolgoznak.

Személyesen nem ismerem a csajt, nem is akarom.... szerintetek hogy deríthetném ki h vajon igaz -e amit gondolok? Már próbáltam beszélni a párommal azt mondja szeret, és úgy is viselkedik.... lehet h tényleg csak én vagyok ennyire idióta?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook