Két dolog lehetséges! 1. Elveszítjük egymást a fizikai... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ilyen is van, valóban. Éretlen érzelmű és gondolatú személyeknél, akiket nem a szeretet, hanem elsősorban az egó mozgat.
Az érett személy tud várni, tudja hogy minden hiba tapasztalatlanság is lehet, de ennek ellenére esélyt ad és kivár. Már ha fontos számára a másik.
Mindenki érdemel még egy esélyt! Meg még egyet! ...
Valahogy így gondolkodnak! :)
Az más dolog ha valakit megbetegítenek vagy megölnek!
De oda meg nagyobb prevenció és önvédelem kell!
Mindig a negatív betegít meg és halaszt meg, ezt kevesen ismerik fel!
Aki beteg, annak az adott területen nincsen igaza!
Élethazugságban van!
De itt megint leragadunk a fizikai szinten.
Nem elég az egészséges kaja.
A lélekkel mi van?
Senki se tudja!
Azzal senki se foglalkozik.
Pedig ott hatalmas erők működnek!
A jó és a rossz ott csap össze!
És amelyik túlsúlyba kerül az adott helyen, az szomatizálódik!
Az emberi test nagyon sok mindent kibír! Rengeteg mindent!
Éjjel-nappal dolgozik értünk, hogy túléljen!
Ezt egy terapeuta mondta nekem!
És mi nem vigyázunk rá, csak ellene megyünk és pusztítjuk!
Észre se vesszük!
Ezt így 30-40 év távlatából mondom saját tapasztalatként.
Elég sok emberrel találkoztam, és elég jó emberismerő vagyok.
Kövezzél meg, de én inkább azt tapasztaltam hogy a nagyon egós emberek mennek el előbb, akik nem is észlelik hogy milyenek. Észre sem veszik hogy mit-mivel okoznak, és fel sem fogják hogy hova vezet mindez.
Az igazán jó emberek éberek, vigyáznak magukra, és viszonylag hosszú életűek.
Nem győztél meg!
Nagyon sokszor az egó teszi tönkre a kapcsolatokat, amit észre sem veszünk.
A sértődés, hazugság, bosszúállás, irigység, stb.
Hiába adsz oda mindent, ha a másik bezár, otthagy, lelép, nem értékel.
Így mennek tönkre barátságok, családok, házasságok.
4-nek ment!
De a fizikai sík az itteni valóságunk, amikor az érzékszerveimmel láthatom, hallhatom, tapinthatom. Nekem ez számít!
Emberek vagyunk, fizikai lények vagyunk, a jelenlegi 3D-s észlelésünkben! Hazudnék ha nem lenne fontos!
Találkozni, látni egymást, beszélgetni, esetleg érinteni, együtt nevetni, sétálni, bármi...
Én nem akarom becsapni magam, és nem is tudnám! Nekem ez így jó!
Nem levegők vagyunk egymás számára, és nem csak a távolság létezik, hanem a közelség, kapcsolatteremtés is!
De a fizikai sík az itteni valóságunk, amikor az érzékszerveimmel láthatom, hallhatom, tapinthatom. Nekem ez számít!
Emberek vagyunk, fizikai lények vagyunk, a jelenlegi 3D-s észlelésünkben! Hazudnék ha nem lenne fontos!
Találkozni, látni egymást, beszélgetni, esetleg érinteni, együtt nevetni, sétálni, bármi...
Én nem akarom becsapni magam, és nem is tudnám! Nekem ez így jó!
Nem levegők vagyunk egymás számára, és nem csak a távolság létezik, hanem a közelség, kapcsolatteremtés is!
Bármikor bárkit elveszíthet az ember fizikai síkon..én már csak tudom hisz sok szerettem ment el fiatalon :(
Mindig azt hisszük hogy van még időnk és nem mondjuk el a màsiknak ha szeretjük vagy hiànyzik vagy csak hagyunk baràtsàgokat széthullani dacból..
De ha a fizikai síkon nem majd a lelkin..ha ottsem meg majd következő életünkben okosabb döntéseket hozunk..
És mi van akkor, ha a lelki síkot nézed? Elveszíted a fizikai síkon, de lelki síkon nem. Vagy igen. Hasonlóképpen nem veszíted el fizikai síkom de lelki síkon elveszíted. Vagy nem.
És még akkor nem beszéltünk a szellemi síkról...! :)
Aki ezt érti... az nem én vagyok!
Ha kell neked az a valaki, és biztos vagy érzéseidben, harcolj érte!
További ajánlott fórumok:
- Fél év alatt 20 kg minusz! Lehetséges diétával és mozgással?
- Lapos has rövid időn belül. Lehetséges?
- Iskolai érdemjegy kijavítása lehetséges?
- Szerintetek hogy lehetséges az, hogy egy férfi és egy nő nagyon jól kijönnek, kedvelik egymást, érdekli őket a másik, mégsem alkotnak párt?
- Ha ketten igazán szeretik egymást, lehetséges, hogy egy harmadik felbukkanása érzelmileg belekavarjon a kapcsolatba?
- Fizikai vonzalomból szerelem? Lehetséges, hogyan?