Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám (beszélgetés)
Kérek mindenkit, továbbítsa ezt az üzenetet minden olyan oldalra, ahol farmot lehet adni-venni:
Dénes Ferenc (Horváth Andrea stb.) farmot adna használt női bugyiért cserébe. Kérek mindenkit, ne válaszoljon neki, akit ez sértene, és vigyázzatok a lányaitokra, ne hagyjátok, hogy ilyen degenerált módon kelljen az élet dolgairól tudomást szerezniük. Ilyen beteg emberek is vannak, akik ilyen cserét ajánlanak, és nem csak felnőtteknek, életkor tisztázása nélkül tesznek ilyen ajánlatokat.
Akit érdekel, privátban az email címeket is megadnám, ahonnan ilyen ajánlatokat kaptam személy szerint.
Még 1x kérlek, továbbítsátok minden oldalra, amit ismertek, és ha valaki kideríti a 3 farm ID-jét esetleg, jelezze a Farmerama-nak supporton. Így letilthatják a farmját.
Persze, ha valakit ez nem háborít fel, akkor elnézést kérek tőle, csak sztem ez nem normális!!!
Na, néha nem használ, ha rápirítunk a "gyerekek"-re :) Egyszer csak megunja, csak nehogy bepalizzon valakit, mert még a végén jól jár :/
Amúgy szétnéztem sok fórumon, hogy a kicsimnek tudnék-e szerezni egy magasabb szintes farmot, hát hogy milyen árak vannak... El kéne gondolkodnom, hogy ne adjam-e el inkább a sajátomat is:(
Mozgáskorlátozott lett egy baleset miatt 3 hónapja, és olyan jó lenne meglepni egy egész jól felszerelt farmocskával. De 10-20 eFt-ot, sőt... is elkérnek 1 50-70. szintesért, és nincs is rajta semmi +, csak alapólak, meg pár titokfa. Nem értem, hova lett az a sok FA, amit állítólag pénzért vettek... Mire jók a cserenapok, ugye ;)
Apropó, nem akar valaki megszabadulni egyik megunt farmjától? 1 hét múlva lesz a szülinapja a gyereknek, és meglepném vele.
Üzenjetek, ha lenne, jó? Termékekkel tudom megfizetni a jóságotokat :)
:))))))
Mónikasót csinál a fórumból. Mindenki kineveti de nem veszi észre.
:DDDD
Most azon gondolkodom, hogy neked tényleg ennyire nincs eszed?
Kb. 3 milla kell a macskához. Ezt tapasztaltam, több farmomon is.
Mi van? 3x több?, Az azaz kb 600 felett??
Hoppá, Ez szép volt. :))
Igen a kalapácsos macskát én is szeretném.
További ajánlott fórumok:
- Te mivel ajándékozod meg a párodat Valentin napján?
- Mit ajándékozol Karácsonyra?
- Egy kis pitbullt ajándékoztam a tizenegy éves kislányomnak, kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatosan?
- Családi ajándékozás
- Mit ajándékoznál a szerett férfinek?
- Szerintetek bunkóság leállítani a karácsonyi ajándékozást mondjuk távoli rokonnal?