Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra? (beszélgetés)
Bennem is ott van a para... Cicaink vannak, meg a noveneyek es a kert. Kutya is lesz, hamarosan :)
De nyaralas kozben irot nehez elengedni,hgy minden oke -e odahaza...
Viszont,ha "pihenni" akarsz muszaaaaaaj.
Kulonben, nem is pihenes.
Plusz,ne ugy eld meg,hgy KELL...
Akkor cart sem er az egesz :) :/
50-60 cserép virág? Hol fér el ennyi?:D
Nekem 6 cserepes növényem van és azt is nehezen tudom télre elhelyezni a szobákban. Ilyenkor, azaz jó időben nincs gond, mert kirakom az erkélyre.
Mi a cicáért aggódtunk az utazásoknál, így csak néhány napra szoktunk menni, mert 3-4 napra tudtunk kirakni elegendő kaját, vizet és almot, de többre már akartuk itt hagyni.
Akikkel jóban vagyok, oda nem fér, sokkal kisebb hellyel gazdálkodnak, mint mi.
Egyébként erre gondoltam.
Jesszus :(
Betöréstől nem félek, van riasztónk. Cicát megeteti a szomszéd, de van vagy 50-60 cserép virágom, némelyik különleges gondozásra szorul, ezen kívül 2 nagy kertrész tele növényekkel.
Amikor elutazunk, a macskákat bezárjuk a gangra, alommal, ivóvizzel, önetetővel, - annyi kajával, ahány napra megyünk )
Nincs rokonunk a fiammal egymáson kivül, idegennek meg nem adok kulcsot, a macskák relative úgyis vadak, nem biztos hogy elfogadnák a kaját.
Ez már néhányszor előfordult, de még mindig bevált. kivétel: 2009.-ben volt egy 3 napos pesti utunk, az idő alatt ( 4 v 5 macskánk volt ) betörtek a szobákba, elfoglalták az ágyakat és a szekrényeket, és ráadásul az én illatos fehérneműimre szült 2 anya 5 kismacskát.
A kert miatt nem igazán aggódom.
Én most jutottam el odáig, hogy nem zavar, hogy háromnál több zöldség van a lakásban, úgyhogy annyira nem tudok azonosulni a problémával.
:)
De kolléganőm ugyanilyen növény imádó, ő is nehezen hagyja őt őket.
Hát elutani szívesen elutazok, itthon nem szívesen hagyom a macskákat, de ez van, nyugtat a tudat, hogy ketten vannak,és napi 2x rájuk néznek.
5 napnál többre amúgy sem szoktunk elutazni.
Az élményt mindig nagyon várom, nehezen hagyom itt a házat a növényekkel, (még a cica etetésére könnyebben meg tudok kérni valakit), de gondolom, nem normális dolog, hogy a nyaralás nagy részében az imádott növényeimre gondolok, mert eddig akárkire rábíztam őket, mindig volt pár "halott", mire hazaértünk.
A családdal viszont menni kell....
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Ma mikor indulsz, indultál el otthonról?
- Segítsünk egymásnak a kertészkedésben !!!!!
- Ki fognak dobni otthonról :)
- Ha kidobnának otthonról, hova mennél?