Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Keresem Prütsög nevű felhasználót fórum

Keresem Prütsög nevű felhasználót (beszélgetés)

26. Monyó2 (válaszként erre: 25. - Globus)
dec. 10. 16:09
Azért nagxon szépen köszönóm és mindenkinek aki írt.🥺🙏
25. globus (válaszként erre: 24. - Monyó2)
dec. 10. 10:27

Akkor sajnos passz. Felhasználónév, email cím általában kitalált.

Ennyi év után nem sokat remélek, de legyen szerencséd!

24. Monyó2 (válaszként erre: 23. - Monyó2)
dec. 10. 10:08
Megpróbáltam a citromailes emailt csak gmaillal visszapattant....😪azért köszönöm szépen mindenkinek aki próbált segíteni...esetleg hátha valaki megtalálná vagy megtudna róla valamit kérlek benneteket szóljatok.Hálásan köszönöm.
23. Monyó2 (válaszként erre: 22. - Globus)
dec. 9. 21:25
Sajnos már nem tudom annak kb 4 éve ha nem több
22. globus (válaszként erre: 19. - Monyó2)
dec. 9. 19:27
Azt írtad, hogy citromail címéről visszajön a levél. Ez mikor volt?
21. 55Judit (válaszként erre: 19. - Monyó2)
dec. 9. 19:14
Most látom lentebb írtad hogy írtál is rá. Tehát mégis tudod.
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Monyó2)
dec. 9. 19:11
Ide írtam hol találtam meg. Miért nem nézed meg? Te keresed őt egyáltalán? Én ahogy olvastalak, 2 percen belül megtaláltam a címet. Te meg még akkor sem tudod ha leírom hol van? Ne viccelj már! Nekem ez ennyi volt.
19. Monyó2 (válaszként erre: 15. - Globus)
dec. 9. 19:04
Sajnos már nem tudom a citromailes fiokjat...😒
18. Monyó2 (válaszként erre: 15. - Globus)
dec. 9. 19:03
Szia sajnos a citromailes fiok pontos neve sincs már meg...esetleg nem tudod véletlenúl?
17. 55Judit (válaszként erre: 14. - Monyó2)
dec. 9. 17:57

A névről ezt találtam:

A "Prütsög" nem egy létező, anyakönyvezhető magyar női vagy férfi név.

Ez a szó a magyar nyelvben a "prüszkölés" vagy "prüszköl" (tüsszent, orrot fúj) ige régies, tájnyelvi vagy esetleg játékos, becéző formája lehet, de személynévként nem használatos Magyarországon.

16. 55Judit (válaszként erre: 14. - Monyó2)
dec. 9. 17:54
Az index fórumon ahol a cím volt, nem nézted meg kikkel kommunikált? Rosszat sejtet, hogy 12 óta sehova nem lépett be.
15. globus (válaszként erre: 14. - Monyó2)
dec. 9. 17:08
Csak egy tipp, nem kerül semmibe. Próbáld meg a citromailes előtagot gmaillel párosítani. Hátha ugyanazt használja. Legfeljebb visszapattan.
14. Monyó2 (válaszként erre: 13. - 55Judit)
dec. 9. 17:05
A citromail email ciméröl visszajön minden levél..Valószínű nem él az email cím..a régi nlc tagokra próbáltam áírni akik tartották a kapcsolatot vele de rájuk sem tudok írni..A Prütsög Nő ugye?Mert ennyit kb tudok😒
13. 55Judit (válaszként erre: 12. - Monyó2)
dec. 9. 08:18

A citromail címen írtál neki? Azon a fórumon ahol a címet találtam megnézted a hsz-eit? Akikkel kommunikált, azokkal felvetted a kapcsolatot? Kerested más közösségi oldalakon?

Milyen más módon keresed még?

dec. 8. 21:20
Köszönöm minddnki segítségét.Kétségbeesetten keresett engem sajnos későn tudtam meg h keres..keresett sok év telt el..Könyörgöm valaki segítsen...A múltam megismerése a tét..Semmit nem tudok a múltamról...Amit meg tudok az elég lenne 6 embernek is....hogy feldolgozza...😢😞Előre is hálásan köszönöm a segítségeteket.Azt írta anno hogy már nincs sok ideje ..tehát muszáj h megtaláljin engem..Vajon ki lehetett ő,és valójában miért kereshetett? Azt sem tudom hogy férfi vagy nő a Prütsög....Köszönöm mindenkinek...Segitsetek kérlek😪😔Meg kell találnom...🙏
11. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Monyó2)
dec. 6. 19:43
Elég sok információ van róla, a nullához képest. Fordulj a Vöröskereszthez, sok embert találtak már meg, akár külföldön is.
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Globus)
dec. 6. 18:04
Ezért írtam hogy elképzelhető hogy ezért másikat használ, de a remény hal meg utoljára. Oda írni nem kerül semmibe aztán vagy jön válasz vagy nem. De valami problémát sejtek, mert 2012 óta sehova nem írt. 12-ig több helyre is.
9. globus (válaszként erre: 7. - 55Judit)
dec. 6. 17:53
Ha nem fizet, akkor azt megszüntették. Nekem is törlődött az indamail :/
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - 55Judit)
dec. 6. 17:19
jav: áprilisa óta.
7. 55Judit (válaszként erre: 6. - 55Judit)
dec. 6. 17:17
Megnéztem. A citromail levelezője van, vagy volt. Ugyanis a citromail 2023 árilisa óta fizetőssé vált, ki tudja nem-e már ezért másik levelezőt használ.
6. 55Judit (válaszként erre: 1. - Monyó2)
dec. 6. 17:14
2012-ben írt az index fórumban is utoljára. Viszont ott nyilválos az e-mail címe.
5. globus (válaszként erre: 3. - Monyó2)
dec. 6. 16:47

Az adatlapján Privát üzenet.

Esetleg megkérheted Hoxát. Ő nem adja ki a címet, de tud neki írni emailt, és ha Prütsög akarja, felveszi veled a kapcsolatot.

Szerintem kizárólag azon múlik a szerencse, hogy ő használja-e még a regisztráló email címet.

4. gigi> (válaszként erre: 3. - Monyó2)
dec. 6. 16:42

De tudsz irni neki. Az adatlapján ott van a privát üzenet küldés lehetősége.

Sok sikert kívánok!

3. Monyó2 (válaszként erre: 2. - Globus)
dec. 6. 15:34
Szia kedves vagy ,köszönöm a segítséget de nem tudok neki hova írni...az én e-mail címem:-"mollyka790117@gmail.com Nagyon köszönöm a segítsegedet.Es mindenkiét aki próbál segíteniHigyjétek el nagyon fontos😕
2. globus (válaszként erre: 1. - Monyó2)
dec. 6. 15:25

2012-ben volt itt ilyen nevű tag.

[link]

Esetleg írjál neki privát üzenetet, és ha úgy van beállítva, kap róla értesítést. Amennyiben azt a címet használja még.

dec. 6. 15:17
Engem /Szakál Mónikát keresett nagyon régen az NLC Cafen egy Prütsög nevű ..valaki..Aki ismeri kérem szóljon neki itt vagyok .Lehet a gyermekkorom miatt keresett.Engem 15 évesen szült a vérszerinti anyám ,es hagy ne részletezzem hogyan,és hol..Prütsög lehet te tudod a sötét,homály fedte múltamat?Vagy bármit?Kb 15-18 évvel ezelőtt Prütsög kétségbeesetten keresett engem.Kérlek segítsetek!Köszönöm szépen🙏.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook