Keresek egy zenét /számot /előadót... (beszélgetés)
Dave Stewart & Candy Dulfer - Lily Was Here
Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek-e a Topmodell leszek c. műsorra.
Annak a főcímének a zenéjét keresem!
Előre is köszi.
az 5. évadban ted vakrandira megy egy jen nevü lánnyal. A randi közepén kiderül hogy ők már 7 évvel ezelöt ugyan így vakrandiztak de nem volt jó randi igy sorra veszik az akkori hibákat. A végén a tetőn vannak mikor kiderül miért nem lett akkor a dologból semmi. Majd mikor Ted elkezdi mondani hogy nem sokon múllott akkor megszólal a dal. Ha valaki tudja mi az írja meg
Köszönöm
Sziasztok!
Nagyon megtetszett tegnap(nov.13.)egy szám.A Jáksó hot 20-ban halottam.
Ez egy magyar szám,egy csaj énekel benne,vmi ilyesmit:Van olyan,hogy eltaszít,aztán másnap újra hív
Aki tud segítsen légyszi,mert én égre-földre kerestem de nem találtam.
Előre is köszönöm.
De jó!!! Köszi köszi!!!
Puszi!!!!!!!!!!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Annak a számnak a címét vagy előadóját szeretném megtudni amit az X-FAKTOR-ban szoktak lejátszani háttérzeneként amikor kiesik egy ember! / lassú szám /
Előre is köszönöm!!!!!!
Légy boldogabb mint én, rád ragyogjon fény.
Ne emlékezz rám, ha ez kicsit is fáj. . . . . . . .
Beírtam A Google-ba, de csak ennyire jutottam..
Hátha ez is segít valamit..
Ha gondolod, próbáld meg te is, hátha többre jutsz..
Sziasztok!
Én azt a számot keresem, amelyikre az X-Faktor kiesett versenyzőit búcsúztatják, mindig ezzel ér véget az adás. Egy lassú, angol szám és egy férfi énekli.
Előre is köszi a segítséget!
A Különben dühbe jövünkbe volt a kórus...
Megvan a szám, ha van e-mail címed akkor átküldöm...
én most teljesen mást keresek.
Volt egy Bus Pencer film (Terence Hill-el), aminek volt egy jelenete, amiben kórista tag volt, és ő is énekelt. A dal kellene :)
Sziasztok!
Én azt a szám címet keresem, ami ebben a zenei kérdőívben van Varga Viktor száma után!
Akkor a Whitney Houston dal lesz mert a múlt héten énekelték a Leann Rimes-t, azt véletlenül láttam rendesen:)
Köszi szépen!
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy a két héttel ezelőtti X-faktorba a Nyári lányok mit énekeltek?
Sajna a You..be-on nem találok semmit!