Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Elektromos kerekesszék régen volt töltve, most pedig nem indul. Mitől lehet? fórum

Elektromos kerekesszék régen volt töltve, most pedig nem indul. Mitől lehet? (tudásbázis)

febr. 8. 23:13
"Amit az igazság kimondása meg tud ölni, azt hagyd meghalni." (Ayn Rand)
25. 55Judit (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 20:11
Nem valószínű hogy téged fog hibáztatni. Mondd neki hogy sokáig állt, ezért már nem töltődik fel.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - 55Judit)
febr. 7. 18:08
Megpróbálom, azt tudom, hogy nem lesz egyszerű, meg ismered, a rossz hír hozóját sem szeretik. Gondolok arra, hogy elmondom neki, hogy tönkre ment az akku.
23. 55Judit (válaszként erre: 21. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 17:51
Mondd neki, próbálja eladni. Az a kis pénz biztos jól jönne neki is. Sőt, akármilyen kevés is, inkább mint álltó helyében pusztuljon le.
febr. 7. 17:40
Biztos, hogy régebben nem használta!
21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - 55Judit)
febr. 7. 17:39
Én biztos nem vennék bele újat, mivel kihasználatlan! Semmit nem költenék rá, inkább eladnám, amíg esetleg még adnak érte valamit.
febr. 7. 17:38
Köszönöm, biztos "boldog" lesz ha elmondom neki. Gondolom ő is szívesen használná, de nem jut le a lépcsőn, ahogy már korábban írtam.
19. 55Judit (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 17:31

Akkor annak az aksinak annyi. Titkos üzenettel egyetértek.

Ha kell neki a kerekesszék, vegyen bele új aksit.

febr. 7. 17:30
Azon kívül 4-5 évig bírhatják garanciával normál használtkor, vagy tovább! (lítium)
febr. 7. 17:27

Figyuka, igaz E-book akkumulátorról van szó, de nekem állásában tönkrement!

Ezeket a lítium akkumulátorokat tölteni és használni kell, akkor érzik jól magukat!

Se a teljes merülést, se az állást, se a túltöltést nem szeretik, csak a rátöltést és a használatot!

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet hogy az akkumulátor adta meg magát! ✝️

febr. 7. 17:18
Igen, nem mostanában az biztos!
febr. 7. 16:55
Régen volt töltve. (te mondtad:)
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - 55Judit)
febr. 7. 16:52
Fogalmam nincs milyen akkumulátor van benne .
13. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - 55Judit)
febr. 7. 16:52
Köszönöm, szerencsére nem az enyém! Igen ez biztos jó tanács, de akié az szerintem legalább 8 éve biztos nem használta, mert le sem tud menni már a lépcsőn.
12. 55Judit (válaszként erre: 11. - 55Judit)
febr. 7. 14:05
Egy tanács ha elfogadod: Használat után mindig fel kell tölteni, töltetlenűl ne álljon!
11. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 14:03
Ha gyengül az aksi egyre több idő kell a teljes töltöttséghez. Feltételezem, lítium aksiról van szó. Enyém is az.
febr. 7. 11:07
Köszönöm mindenkinek, lent van az alagsori pincében. Nem az enyém, engem csak néha megkérnek, hogy kapcsoljam be. Most is azt tettem volna, de csak a piros lámpa hajlandó világítani :(
febr. 7. 09:59
Nem hagytátok kint a hidegben? Az is befolyásolja az akkukat.
8. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 7. 09:17

Nekem volt olyan 4 kerekű, földúton hosszabb távra használtam. Sűrűn kell használni, enyémben is tönkrement az akku, majdnem 150 körül lett volna az új bele, de inkább eladtuk, mert nem tudtam kihasználni.

Nehéz látatlanban mit mondani, de 90 %, hogy vége az akkumulátornak.

febr. 7. 02:09

Kb. Minden akkut ki lehet nyirni, ha toltetlenul hagyjak hosszu ideig. "Bebikazassal" valamelyiket fel lehet eleszteni, ilyen esetben ez azt jelenti, hogy az atlag toltesnel magasabb amperes toltotore kell tenni amig nem mukodik. Az ilyen esetben tenyleg nem szabad tul hosszu idore a tolton hagyni.

En egy regi laptop akkujat elesztettem fel igy az elozo heten. Ami mas, de a az alapelv u.a.

Tudva az erteket, es hasznossagat az eszkoznek, talan megeri megprobalni. De ha gozod sics hozza, ne otthon probalkozz!

Ha a gyartotol nem kapsz ilyesfajta segitseget, es szervizesez nincs a kozelben, en elvinnem egy autoszerelohoz. A jo szakemberek mernoki diploma nelkul is tudnak alap tudasbol es tapasztalatbol segiteni sokszor.

febr. 6. 20:09
Én is óvatos lennék, helyesen döntöttél, biztos, ami biztos.
febr. 6. 18:42
Neked is köszönöm, holnap ismét próbálom. Nem mertem éjszakára bekapcsolva hagyni. Vagy maradhatott volna úgy is?
febr. 6. 18:13

Itt több dolog közrejátszhat.

Nagy eséllyel hibás már.

Van több fajta aku. Van ami hosszabb, van ami rövidebb idő alatt töltődik.

De 2-4 óra alatt kellene már működést produkálni, ha nem is teljesen töltődött még fel. Van amikor akár 14 óráig tart, de van akár 30-40 perces is.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
febr. 6. 17:05

Köszönöm, eddig így is volt, de most kb. 6 óra alatt is csak piros maradt :(

Mennyi idő az elfogadható ?

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 6. 17:01
Bár én nem kerekesszéket töltök hanem elektromos kerékpárt, de amikor elkezdem tölteni, pirosan világít. Ez azt jelzi hogy le van merülve, és töltődik. Amikor feltöltődött, átvált zöldre. Ez lehet a kerekesszéknél is. Több órán át töltődik, majd zöldre vált, akkor kész.
febr. 6. 16:58

Sziasztok!

Egy ismerősünknek elektromos kerekesszéke is van. Az utóbbi időben nem volt folyamatosan feltöltve. Ma próbáltuk bekapcsolni, hogy bekapcsoljon a töltése, de csak pirosan világított a töltő. Egészen tönkre ment volna, vagy hosszabb idő kellene, hogy elkezdjen tölteni?

Köszönöm, ha valaki válaszol!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook