Elektromos kerekesszék régen volt töltve, most pedig nem indul. Mitől lehet? (tudásbázis)
Akkor annak az aksinak annyi. Titkos üzenettel egyetértek.
Ha kell neki a kerekesszék, vegyen bele új aksit.
Figyuka, igaz E-book akkumulátorról van szó, de nekem állásában tönkrement!
Ezeket a lítium akkumulátorokat tölteni és használni kell, akkor érzik jól magukat!
Se a teljes merülést, se az állást, se a túltöltést nem szeretik, csak a rátöltést és a használatot!
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy lehet hogy az akkumulátor adta meg magát! ✝️
Nekem volt olyan 4 kerekű, földúton hosszabb távra használtam. Sűrűn kell használni, enyémben is tönkrement az akku, majdnem 150 körül lett volna az új bele, de inkább eladtuk, mert nem tudtam kihasználni.
Nehéz látatlanban mit mondani, de 90 %, hogy vége az akkumulátornak.
Kb. Minden akkut ki lehet nyirni, ha toltetlenul hagyjak hosszu ideig. "Bebikazassal" valamelyiket fel lehet eleszteni, ilyen esetben ez azt jelenti, hogy az atlag toltesnel magasabb amperes toltotore kell tenni amig nem mukodik. Az ilyen esetben tenyleg nem szabad tul hosszu idore a tolton hagyni.
En egy regi laptop akkujat elesztettem fel igy az elozo heten. Ami mas, de a az alapelv u.a.
Tudva az erteket, es hasznossagat az eszkoznek, talan megeri megprobalni. De ha gozod sics hozza, ne otthon probalkozz!
Ha a gyartotol nem kapsz ilyesfajta segitseget, es szervizesez nincs a kozelben, en elvinnem egy autoszerelohoz. A jo szakemberek mernoki diploma nelkul is tudnak alap tudasbol es tapasztalatbol segiteni sokszor.
Itt több dolog közrejátszhat.
Nagy eséllyel hibás már.
Van több fajta aku. Van ami hosszabb, van ami rövidebb idő alatt töltődik.
De 2-4 óra alatt kellene már működést produkálni, ha nem is teljesen töltődött még fel. Van amikor akár 14 óráig tart, de van akár 30-40 perces is.
Köszönöm, eddig így is volt, de most kb. 6 óra alatt is csak piros maradt :(
Mennyi idő az elfogadható ?
Sziasztok!
Egy ismerősünknek elektromos kerekesszéke is van. Az utóbbi időben nem volt folyamatosan feltöltve. Ma próbáltuk bekapcsolni, hogy bekapcsoljon a töltése, de csak pirosan világított a töltő. Egészen tönkre ment volna, vagy hosszabb idő kellene, hogy elkezdjen tölteni?
Köszönöm, ha valaki válaszol!
További ajánlott fórumok:
- G pont feltöltés plasztikai beavatkozás
- G-pont feltöltés
- A kerekesszékből ki lehet valahogy gyógyulni, meg a különböző egészségkárosodásból?
- Meddig tart egy 5000 forintos feltöltés a villanyórán, ha nagyon sötét egy kisszoba?
- Hialuronsavas feltöltés
- Elektromos kerekesszék igénylésének menete. Tudnátok segíteni?