Kérdések ... (beszélgetős fórum)
Lenne egy kérdésem.
Frissítettem kb egy hónapja a windows-t,azt hiszem valamilyen új 7.-verzió van most fenn.
Az internetes fejlécemet csak úgy hipp-hopp átrendezte úgy ,hogy a címsor került a legfelső sorba,és a "fájl Szerkeztés Nézet Kedvencek....stb.,alá került.
Azóta nem tudok címet bemásolni a címsorba,mert a beillesztés menüpont nem üzemel.
Próbáltam a beállításoknál,de nem találom meg,hogy ,hogy a fenébe lehetne visszatenni az eredeti sorrendbe az egészet.
Ha valaki tudja,kérem segítsen,én nem vagyok egy számítógép zseni:(
"Az Extra Szűz olívaolaj előállításának gondosságára jellemző, hogy semmiféle természetes szennyeződés sem maradhat a préselésre váró olajbogyók között! A frissesség jegyében az olajbogyókat a leszedés után 24 órával lepréselik, hogy jó minőségű Extra Szűz olívaolajat nyerhessenek. A szűrés és a palackozás folyamata során sem oldószert, sem hőt nem alkalmaznak. Az olajhoz nem adnak hozzá sem tartósítószert, sem adalékot. Az Extra Szűz olívaolaj a természetes előállítási folyamat után megőrzi eredeti zamatát és vitamintartalmát, ezen kívül telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag."
Ha saláta olajat vesz az ember,akkor érdemes csak hidegen sajtoltat venni,mert az rendelkezik ugyanezekkel a tulajdonságokkal,nem fontos,hogy oliva legyen ,szerintem,a tökmag olaj,de a napraforgó is ugyan ojan jó,csak hidegen sajtolt legyen:)
Nálam csak nagyon ritkán keveredik elő a szekrény aljából,de azért néha használom.
Amikor picik voltak a srácok,napi használatban volt.
Nem azért de ti tulélnétek egy fözös napot a turmix nélkül???
Én nem!!
turmixolt*:DDD
Úgy tűnik,én is.
Pláne:)
Sőt,ha egy kis fehérrépát is teszel alá,és amikor kiveszed a húst,az összetúrmikszolt zöldségekkel,ott is a vadasmátás,jó mustárosan,savanykásan:))
Én a helytelen írás királynölye!!!!
Mondjuk egy lapát a billentyüzet de mindent sajna nem kenhetek rá!(:
JA még egy kérdés :
Mitöl szűz vagy extra szüz az oliva olaj?
Azért találtam ki ezt a fórumot,hogy minden egyes,pici kérdésért ,ne kelljen új topikot nyitni.
(bocs,de ezek a hibák még nekem is szemet szúrtak,pedig nem vagyok jó helyesíró:D)
Köszike!
Imádom a mustárt minden mennyiségbe.
Azért találtam ki ezt a forumot hogy minden egyes pici kérdésért ne keljen új topik nyitni.Elsö:
Tud valaki valami mustáros pácot?
(ez volt a javitott verziója az elözö kérdésemnek)
Bocsi
Azért találtam ki hogy minden egyes pici kérdésért ne keljen új topik nyitni.
Elsö:
Tud valaki valami mustáros pácot?