Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Kérdések ... fórum

Kérdések ... (beszélgetős fórum)

22. Akymo
2009. aug. 14. 10:31
Miért halt be ez a topic?
21. 0c97fbb607 (válaszként erre: 20. - Zizisicc)
2008. ápr. 3. 07:53
Sz igen,de D -t elfelejtettem:)
20. Zizisicc (válaszként erre: 18. - 0c97fbb607)
2008. ápr. 3. 07:45
A fiúkat már kérdezted? (Szr+D)
19. 0c97fbb607 (válaszként erre: 18. - 0c97fbb607)
2008. ápr. 3. 07:41
??????:)
2008. ápr. 2. 20:47

Lenne egy kérdésem.

Frissítettem kb egy hónapja a windows-t,azt hiszem valamilyen új 7.-verzió van most fenn.

Az internetes fejlécemet csak úgy hipp-hopp átrendezte úgy ,hogy a címsor került a legfelső sorba,és a "fájl Szerkeztés Nézet Kedvencek....stb.,alá került.

Azóta nem tudok címet bemásolni a címsorba,mert a beillesztés menüpont nem üzemel.

Próbáltam a beállításoknál,de nem találom meg,hogy ,hogy a fenébe lehetne visszatenni az eredeti sorrendbe az egészet.

Ha valaki tudja,kérem segítsen,én nem vagyok egy számítógép zseni:(

2008. ápr. 2. 20:25
Kösszi már ezt is tudom.
16. 0c97fbb607 (válaszként erre: 9. - Csikita)
2008. ápr. 2. 20:24

"Az Extra Szűz olívaolaj előállításának gondosságára jellemző, hogy semmiféle természetes szennyeződés sem maradhat a préselésre váró olajbogyók között! A frissesség jegyében az olajbogyókat a leszedés után 24 órával lepréselik, hogy jó minőségű Extra Szűz olívaolajat nyerhessenek. A szűrés és a palackozás folyamata során sem oldószert, sem hőt nem alkalmaznak. Az olajhoz nem adnak hozzá sem tartósítószert, sem adalékot. Az Extra Szűz olívaolaj a természetes előállítási folyamat után megőrzi eredeti zamatát és vitamintartalmát, ezen kívül telítetlen zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag."

Ha saláta olajat vesz az ember,akkor érdemes csak hidegen sajtoltat venni,mert az rendelkezik ugyanezekkel a tulajdonságokkal,nem fontos,hogy oliva legyen ,szerintem,a tökmag olaj,de a napraforgó is ugyan ojan jó,csak hidegen sajtolt legyen:)

2008. ápr. 2. 20:21
Húúúúúú,kezdek nagyon éhes lenni!!!
2008. ápr. 2. 20:20
Ez igaz a legtöbb gép nálunk kis el van tünve de nem a botmixer..
13. 0c97fbb607 (válaszként erre: 12. - Csikita)
2008. ápr. 2. 20:18

Nálam csak nagyon ritkán keveredik elő a szekrény aljából,de azért néha használom.

Amikor picik voltak a srácok,napi használatban volt.

2008. ápr. 2. 20:15

Nem azért de ti tulélnétek egy fözös napot a turmix nélkül???


Én nem!!

11. 0c97fbb607 (válaszként erre: 10. - 0c97fbb607)
2008. ápr. 2. 20:08

turmixolt*:DDD


Úgy tűnik,én is.

10. 0c97fbb607 (válaszként erre: 7. - Nyuszó68)
2008. ápr. 2. 20:05

Pláne:)

Sőt,ha egy kis fehérrépát is teszel alá,és amikor kiveszed a húst,az összetúrmikszolt zöldségekkel,ott is a vadasmátás,jó mustárosan,savanykásan:))

2008. ápr. 2. 19:55

Én a helytelen írás királynölye!!!!


Mondjuk egy lapát a billentyüzet de mindent sajna nem kenhetek rá!(:


JA még egy kérdés :


Mitöl szűz vagy extra szüz az oliva olaj?

8. Nyuszó68 (válaszként erre: 7. - Nyuszó68)
2008. ápr. 2. 19:50
bocs,zamatosabb.
7. Nyuszó68 (válaszként erre: 6. - 0c97fbb607)
2008. ápr. 2. 19:49
Ha méz is van benne és tepsiben sütjük,akkor rakhatunk a hús alá felkarikázott sárgarépát.Attól még zamazosabb lesz.
6. 0c97fbb607 (válaszként erre: 3. - Nyuszó68)
2008. ápr. 2. 19:44
mehet bele egy kis méz is,főleg ha grillezi az ember:)
5. 0c97fbb607 (válaszként erre: 2. - Csikita)
2008. ápr. 2. 19:43

Azért találtam ki ezt a fórumot,hogy minden egyes,pici kérdésért ,ne kelljen új topikot nyitni.


(bocs,de ezek a hibák még nekem is szemet szúrtak,pedig nem vagyok jó helyesíró:D)

4. csikita (válaszként erre: 3. - Nyuszó68)
2008. ápr. 2. 19:39

Köszike!

Imádom a mustárt minden mennyiségbe.

3. Nyuszó68 (válaszként erre: 2. - Csikita)
2008. ápr. 2. 19:34
Étolaj,só,bors,vöröshagyma,fokhagyma,mustár+ valamilyen fűszerpor,attól füg milyen húst használunk.Ezzel bepácoljuk a húst,egy éjszakára a hűtőbe rakjuk.Másnap sütjük.
2. csikita (válaszként erre: 1. - Csikita)
2008. ápr. 2. 19:20

Azért találtam ki ezt a forumot hogy minden egyes pici kérdésért ne keljen új topik nyitni.Elsö:


Tud valaki valami mustáros pácot?



(ez volt a javitott verziója az elözö kérdésemnek)


Bocsi

2008. ápr. 2. 19:18

Azért találtam ki hogy minden egyes pici kérdésért ne keljen új topik nyitni.


Elsö:


Tud valaki valami mustáros pácot?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook