Kérdések, amik miatt nem érdemes külön fórumot nyitni. (beszélgetés)
Az Augumentint nem birja a gyomrom ezert nem irtak fel, azt akartak, mar banom h szoltam erzekeny ra a gyomrom. Van itthon Sumetrolim, tudom h alapvetoan masra van csak gondoltam hatha van barmi hasonlo benne mint az augumentinba es hatha...
Flectort irt fel a fogorvos es remelem h 1-2 napon belul ujra fogorvosnal lehetek es elmulik de addig vhogy tul kene elnem a napokat.
Azt én ételmérgezésre kaptam húsz éve.
Tesóm szenved mindig a rosszul kezelt foggyökerével, Augmentint kap olyankor.
Bedurrant bölcsesség fogra én is azt kaptam anno.
:D
Lehet a Kör c. számot is már az a bizonyos fénycsóva ihlette, letapogatták Attist, aztán a zoknijára vetették magukat. :))
Cuki lehet a nyuszi. :) 🐇
Én már komolyan elgondolkodtam azon, hogy valóban léteznek ufok, és ruhaneművel táplálkoznak. Szoktam is látni fénycsóvát, ahogy pásztázza a lakást, benne lebegő zoknik.
Patakinak akartam írni, hogy megkérdezzem, mert ő ugye ismeri őket, volt már náluk, de aztán letettem róla, mert úgysem mondhatná el a titkot.
Eltelt némi idő míg feltűnt, mondjuk ezek ilyen kicsi nyári zoknik voltak.
Olyan is volt hogy valahogy beesett a kád alá, a nyúl hozta ki onnan, néztem mivel játszik. :))
Nekem volt hogy az ágynemű egyik sarkába bújt. :)
Állnék neki felhűzni, mi az a gömböc ott a csücskében. 🤔🤣
Jajj, szegény. :(
Kitartás!
Kiesett a tömés, amíg tömve volt nem volt semmi bajom.
Nem közvetlenül evés után vettem be, igyekeztem sokat is inni, hogy hátha hamarabb hat.
Ma már semmilyen gyógyszert nem tudok felíratni.
Egész éjszaka nem aludtam tegnap, már amiatt is kivagyok merülve, ma valahogy aludnom kellene de egyszerűen bármit szedek be ezek közül amiket leírtam nem használ. Fáj ha kivülről hozzáérek de nem érzem, hogy kifejezetten gennyes lenne. Nem tudom...holnapig nincs orvos. :-(
:))) ismerős helyzet.
Én már gond nélkül felveszem felemásan is, ha nem olyan helyre megyek, ahol ciki.
Radiátor mögött nézted?
Akkor jól be van durranva. :( Tesókám szenvedett a bölcsesség fogaival, akkor még a cataflam sem használt.
Esetleg nem lehet, Hogy evés után vetted be? Az sokat nyújthat a hatóidején, plusz egy óra, mire lebomlik.
Vény nélküli jöhet szóba csak gondolom. Nem tudsz íratni xilaxot pl.?
Nekem kiesett tömés miatti szuper fájdalom alatt a panadol/nurofen használt, váltva.
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Napi kérdések
- Mi értelme van, hogy minden egyes vallomásnak külön fórumot lehet nyitni?
- Melyik banknál érdemes bankszámlaszámot nyitni ösztöndíj átutalásokhoz? Költségek miatt!
- Van egy problémám, amiről szeretnék fórumot nyitni, de nem...