Kényszerevők tapasztalatai (beszélgetés)
:)
Én vagy vizes kakaót szoktam inni, vagy megeszek egy kiwit, vagy magamba öntök 1 liter zöld teát.
Szia happy4ever! :)
Amúgy ha van valakinek olyan tippje ami segít abban h ne zabáljunk az írja meg nyugodtan. Nekem mostanában az ilyen ízes, gyümölcsös teák segítenek... este hat után már automatikusan főzöm magamnak hogy kéznél legyen ugyanis szeretnék megszabadulni a nyáron felkúszott 10kilótól.
Sziasztok!
Anci-panci egyet értek veled ,mert sajnos én is ilyen vagyok.Bánat, öröm egy jó nevetés és már eszem .Pedig nem is vagyok éhes és a kilók meg csak kúsznak fel.
Szia Nóra! Úgy érzem valahogy segíthetünk egymásnak ha megosztjuk a tapasztalatainkat. Én mostanában úgy érzem hogy kezdek helyre jönni mert nagyon tetszik egy fiú és jobban akarok neki tetszeni :D
de félek attól hogy egyszer csak estefelé megyek ki a konyhába..meglátok valami finomat és felfalom még ha nem is vagyok éhes...
Sziasztok!
Azt hiszem csatlakozom hozzátok, unalom és bánat-evő vagyok.
Ismerem én is ezt az érzés. Már gyerekként kényszerevő voltam, megettem 7 évesen fél fazék kaját!Mostanában, ha teleeszem magam, kimegyek a mosdóba és hányok!
Tudom!
Legjobb út a bulémia felé!
Ez van!
További ajánlott fórumok:
- Vannak kényszeres cselekvéseid/kényszeres gondolataid? 1.
- Futok egy nős férfi után. Mi lehet a bajom? Társfüggőség, kényszeresség?
- Eszel-e kényszeresen ha feszült ideges stresszes vagy?
- Evés zavarral küzdők fóruma. Bulimia, anorexia, kényszeresevés stb.
- Van megoldás a kényszerevésre? avagy Hova tüntetek kényszerevők?
- Vannak kényszeres cselekvéseid, kényszeres gondolataid? 3.