Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell recept

Kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell recept

Elkészítési idő 30 perc

A Kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell hozzávalói:
2 személyre:
4 szelet pulykamell,
4 szelet füstöltsajt,
10 dkg kenőmájas,
vegeta, liszt, tojás, zsemlemorzsa a panírhoz.


A Kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell elkészítési módja:
A pulykamelleket kiklopfoljuk szép nagyra, picit megsózzuk. Megkenjük az egyik oldalát kenőmájassal, majd belerakjuk a füstöltsajtot. Összetekerjük, fogpiszkálóval, vagy hústűvel összetűzzük. Bepanírozzuk. Én úgy szoktam, hogy a zsmorzsa után a széleket mégegyszer belemártom a tojásba, és utána belenyomom a zsmorzsába, mert így a széleknél nem fog kifolyni a sajt. Jó meleg, de nem forró olajban kisütjük. Tálalásnál sréhen félbevágjuk, így jobban fog mutatni :) Köretnek én a fűszeres krumplipürét ajánlom.

A füstöltsajt helyett használhatunk bármilyen sajtot.


Kategória: Húsételek receptjei


A kenőmájjal és füstöltsajttal töltött pulykamell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook