Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kéksajtos sült alma recept

Kéksajtos sült alma recept

A Kéksajtos sült alma hozzávalói:
10 dkg márvány sajt elmorzsolva
1 evőkanál brandy vagy konyak
1 csipet frissen őrölt fehér bors
2 gerezd fokhagyma pépesítve
2 savanykás alma kerek szeletekre vágva


A Kéksajtos sült alma elkészítési módja:
Készítsd elő a grillt. A sajtot keverd el a brandyvel, a borssal és a fokhagymával. Az almákat tedd fel a grillre, és süsd meg az egyik oldalán a szeleteket. Fordítsd meg, és kend meg sajttal, majd ahogy az megolvadt rajta (és az almák alja megsült egy kicsit) vedd le a grillről.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kéksajtos sült alma elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook