Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kefires mexikói leves recept

Kefires mexikói leves recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Kefires mexikói leves hozzávalói:
8 dl kefir,
1 mokkáskanál pirospaprika,
só,
egy-egy csipet őrölt bors és chillipor,
1-1 piros és zöld húsú paprika,
1 mokkáskanál felaprított friss vagy feleannyi szárított bazsalikom,
1 kisebb cső kukorica,
10 dkg konzerv piros bab
1 vöröshagyma


A Kefires mexikói leves elkészítési módja:
A kefirt a fűszerekkel összekeverjük.A kétféle paprikát kicsumázzuk,vékonyan felszeleteljük,leforrázzuk,kihűtve a kefirbe keverjük.A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük,a szemeket lemorzsoljuk róla.Ha kihűlt az előzőekhez adjuk a lecsöpögtetett babbal együtt.A vöröshagymát megtisztítjuk,fél karikákra vágjuk,a paprikához hasonlóan leforrázzuk,a levesbe keverjük. Jól behűtve tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kefires mexikói leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook