Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kefires-majonézes baromfisaláta recept

Kefires-majonézes baromfisaláta recept

A Kefires-majonézes baromfisaláta hozzávalói:
főtt baromfihús
főtt zöldség
alma
ecetes uborka
majonéz
kefir
fehér bors



A Kefires-majonézes baromfisaláta elkészítési módja:
A kihűlt, kicsontozott baromfihúst vágd csíkokra, add hozzá a felkockázott főtt leveszöldséget és almát, az apróra vágott ecetes uborkát, majd az egészet öntsd le majonéz és kefir fele-fele arányú keverékével. Sózd, borsozd, majd 1-2 órán át hideg helyen érleld.

ugy mindent érzéssel ;)


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kefires-majonézes baromfisaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook