Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Kefirben párolt ponty recept

Kefirben párolt ponty recept

A Kefirben párolt ponty hozzávalói:
60 dkg ponty
2 dkg margarin
1 dl fehér bor
2 dl kefir



A Kefirben párolt ponty elkészítési módja:
A megtisztított pontyot egyben hagyjuk, megsózzuk és egy kimargarinozott tepsibe tesszük. Aláöntjük a bort és sütõben - közben saját levével locsolgatva - sütjük. A megpuhult hal tetejére öntjük a kefirt és még 10 percig visszatesszük a sütõbe.

Vegyes zöldségkörettel finom.


Kategória: Halas ételek receptjei


A kefirben párolt ponty elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook