Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kecskesajtos pulykasaláta recept

Kecskesajtos pulykasaláta recept

A Kecskesajtos pulykasaláta hozzávalói:
20 dkg pulykamellfilé
20 dkg kecskesajt
1 cs.újhagyma
2 dl joghurt
1 evőkanál citromlé
2 evőkanál metélőhagyma
3 evőkanál olívaolaj

bors


A Kecskesajtos pulykasaláta elkészítési módja:
A húst csíkokra vágjuk,sózzuk borsozzuk és az olívaolajon megsütjük. A kekecskesajtot felszeleteljük,az újhagymát vékonyan felkarikázzuk. A joghurtot összekeverjük a citromlével, a húst a kecskesajttal, és az újhagymával,majd ráöntjük a joghurtot.Tetejére szórjuk az apróra vágott metélőhagymát. Behűtve tálaljuk.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kecskesajtos pulykasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook