Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kecskesajtos paradicsomsaláta recept

Kecskesajtos paradicsomsaláta recept

Elkészítési idő 25 perc

Kalória 370 kcal

A Kecskesajtos paradicsomsaláta hozzávalói:
50 dkg paradicsom
3 evőkanál balzsamecet

bors
5 evőkanál olívaolaj
1 csokor snidling
1 csokor petrezselyem
40 dkg lágy kecskesajt


A Kecskesajtos paradicsomsaláta elkészítési módja:
Kockázzuk fel a paradicsomot. Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Közben készítsünk szószt az ecetből, olajból, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és petrezselymet. A szószt keverjük össze a paradicsommal. A négy részre vágott kecskesajtot tegyük sütőpapírral bélelt sütőlemezre, és tegyük a forró sütőbe. Figyeljünk, mert gyorsan megolvad, főleg, ha érettebb! Ha átforrósodott, vegyük ki, vizes késsel vágjuk ketté, és tegyük a salátára. Ropogós bagettel mennyei!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kecskesajtos paradicsomsaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook