Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Kaukázusi csirkecombok recept

Kaukázusi csirkecombok recept

A Kaukázusi csirkecombok hozzávalói:
4-5db csirkecomb
1 fej közepes nagyságú hagyma
2 kis doboz konzerv paradicsompüré
1,5dl fehérbor
maggi kocka
olaj, bors, ételizesitő,grillpor, citromlé


A Kaukázusi csirkecombok elkészítési módja:
A combokat a grillporban meghempergetjük, forró olajban hirtelen kisütjük, majd egy tányérra szedjük, és félretesszük. A megmaradt olajon megpiritjuk a hagymát, hozzáadjuk a paradicsompürét, és visszatesszük a combokat. Felöntjük vizzel, lefedjük,és a húst pároljuk. Mikor a hús majdnem teljesen megpuhult, ráöntjük a bort, egy kevés citromlét, megfűszerezzük, beletesszük a maggi kockát, egy kevés vajat teszünk rá, letakarjuk, és puhára pároljuk. Főtt burgonyával kináljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A kaukázusi csirkecombok elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook