Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Karfiolpüré-leves recept

Karfiolpüré-leves recept

A Karfiolpüré-leves hozzávalói:
1 db nagyobb karfiol
húsleves
vaj
liszt
tejszín
1 db tojássárgája



A Karfiolpüré-leves elkészítési módja:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben előfőzzük, lecsurgatjuk, és a húslevesben kevés vaj hozzáadásával készre főzzük. A legszebb rózsákat meghagyjuk és félretesszük, a többit átpasszírozzuk, kevés lisztet és húslevest hozzáadva lefőzzük, tojássárgájával, tejszínnel, vajjal ízesítjük. A húslevessel felöntve, a félretett karfiolrózsákkal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A karfiolpüré-leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook