Karcsúság, fogyókúra emelt díjas sms-ben (beszélgetés)
Sziasztok
Ha lehet neugorjon be senki ennek az üzenetnek mert a pénze bánja.
Olvassátok csak el a "Szűztea - érvek és ellenérvek" című fórom utolsó oldalának bejegyzéseit!
HORVÁTH ANGELIKA,(a myVIP-en más néven jegyzett weblapot hirdet) AKI REGGEL MÉG PÉNZÉRT ÁRULTA A CÍMBEN SZEREPLŐ ITAL RECEPTJÉT, NEM IS LÉTEZIK!
EGY HOXA-S TÁRSUNK ÁLTAL MÉG SZEPTEMBER ELEJÉN KÖZZÉTETT - SAJÁT - RECEPTET TULAJDONÍTOTT EL ÉS ÁRUL, MINT SAJÁTJÁT. DE MÉG A HOZZÁSZÓLÁSÁT IS SZINTE SZÓRÓL-SZÓRA ELLOPTA.
én is megkaptam az üzit...
egy az egyben töröltem...
"És nem feledd - szinte fillérekből, - minden megerőltetés nélkül, - néhány hét alatt!!!"
Na, az ilyen mondatoktól akadok ki már korán reggel :)
sziasztok! valaki hallott már erröl az oldalrol?légyszi ha tudtok segítsetek nekem véleményekkel vagy ha vki hallott már erröl az mindenképp szóljon!
köszönöm szépen előre is!
Hajni
Köszönöm.
Én biztos ki fogom próbálni.
Hozzávalók:
Teafilterek: szűztea, ginseng, zöldtea, citromfű, borsmenta
Gyümölcsök: grapefruit, citrom, ananászkarika
Egyéb hozzávalók: méz, ananászlé
Elkészítés:
Fél liter vizet felforralsz és a teafilterekből egyet-egyet beleraksz, majd 20 percig állni hagyod. Egy nagyobb edénybe belerakod a meghámozott és apró rostokra szedett 1 db grapefruitot és ananászkarikát, egy citrom kifacsart levét, 1 kanál mézet, fél liter ananászlevet és összekevered. Miután kihűlt a tea, hozzáöntöd a gyümölcsrostokhoz és a keverés után palackozod. Hűtőben tartandó.
Én naponta fél litert iszom. Az íze kellemes, kesernyésen édes és pikáns. Általában 3 nap alatt észre lehet venni a változást. Próbáld ki! Nem veszítesz semmit, csak pár kg-ot, ami úgy is fölösleges.
Sziasztok.
Én is pont ma akartam elküldeni az smst, de nem volt annyi a kártyámon.
Csak kérdezném, tényleg egyszerű könnyen beszerezhető gyógynövények?
sziasztok
elkövettem a hibát, hogy kiváncsi voltam.....nekem is bánta 2 e ft.....de hogy ne legyen hiába, íme a recept......nincs kikötve a honlapon, hogy nem lehet, továbbadni.......innentől számomra a szerzői jogok nem élnek.......tekintve, hogy a "hölgy"-nek kötelessége lenne tájékoztatni az emelt díjas sms díját....
Ma én is megkaptam az üzenetet. Megnéztem a küldő adatait az iwiwen, a képek olyanok, mintha valamiféle "telefonos szolgáltatáshoz" készültek volna...
Szerintem pénzkidobás, kamu. Aki így spamel, nem valószínű, hogy igazat mond... Ha lenne ilyen gyógynövénykeverék, akkor megkevernék és árusítanák.
Szaszi!
Én is megkaptam ezt a bizonyos üzenetet, de ez csak lehúzás szerintem.
Sziasztok!
Én is kaptam ilyen SMS-t.Írtam a küldőnek , hogy honnan dondolja , hogy fogynom kéne , és honnan vette a cimem. Másnap , mire gondoltam utánanézek , az illető aki küldte , már töröltette magát az iwiw-ről. Úgyhogy szerintem kamu az egész.Ha igaz lenne , nyiltan vállalná magát , szerintem.
Én nem bíznék ilyesmiben a helyedben, ha annyira oké lenne, nem egy fw.hu oldalon lenne...
A telefonszámra kerestem rá a googleban, az üzenet díja bruttó 1920 Ft/üzenet a telefonszám szerint.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!