Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
Szia!Mensi idején nem olyan íze van a tejcsinek.Nekem,csak annyi volt,hogy nem úgy evett Máté,mint előtte,de aztán visszaállt minden.
Mi holnap bográcsozunk apuéknál.
Ti mentek valahova?
jó reggelt!
túl vagyunk a legdurvább napon... a tegnapin. anna egész nap sírt, fájt a hasa. valószínüleg azért mert nekem megjött a menstruációm...pedig éjjel nappal szoptatok.
jól vagytok csajok? karcagon lesz majális? mentek valamerre?
Sziasztok!
Rita És Beni is jól vannak!!!
Beni kicsit besárgult de ez nem gáz kis kék fény szoli és minden ok. Levették a lélegeztetőgépről most már szinte egymaga lélegzik csak még a biztonság kedvéért plusz levegőt juttatnak be atüdejébe.Idegrendszere még kicsit fejletlen ezért még kap gyószereket. Ha minden jól megy holnap vagy holnapután már elkezdik etetni.hja és ma este már hason aludt!!!
Te..... INCÓ!
MINDEN GYERMEK MÁS!NEM SZABAD HASONLÍTANI!
Nem szabad azt úgy felfognia dolgokat, hogy X hónaposan ezt, vagy azt kell csinálnia a babának.Előbb utóbb minden baba megcsinálja a dolgokat.
Évi!
Voltál ma UH-on????
Incó,Márti!
No para!:DDDD
Szia!
Gratulálok a családnak!:)Üdv a fórumon!:)
Többet is megtudhatunk?
Köszi az olvasási jogot:)))
Jól vagyunk, mostanában csak 1X kelünk éjszaka, sokat jelent az éjszakai alvás...
Ne legyen lelkifurdalásod, minden gyerek más és más, én is csak a koraszülöttség miatt vagyok ilyen paramami:)
Ügyesek az ikrek. A súlyuk nem nő? Nyugi nem maradnak ilyen picik:)))
Ti voltatok valami speciális helyen a lányokkal? Mondjuk olvasom a neten, hogy a korababákat érdemes kivizsgáltatni 2 hónaposan mozgáskordináció miatt...na jó leállok, lassan engem kellene kivizsgáltatni...
Nem tudom...én az első kettőnél nem csináltam ezt,most pedig egy kicsit túlzásba is viszem.Nagyon lelkifurdalásom van Eszter miatt,hogy nem vettem rajta észre valamit időben.Ő pl.nem mászott és ennek nem tulajdonítottunk nagy jelentőséget,de mint utóbb kiderült ez könnyen lehet oka a megkésett beszédfejlődésnek:(
Most a kicsiknél szerencsére nincs ilyen gond,Dóri is szépen beérte a tesóját mozgásban,viszont nem igazán nőnek és most ezen parázok:(
Amúgy jól vagytok?
Szia!
Nagy gratula a lánykához és jó egészséget kívánok!
Első bébinél nehéz leküzdeni,másodiknál már nem:)
Jázival én is folyamatosan informálódtam,hogy mit,mikor hogyan kéne:)
Lányok!
Szerintetek le lehet valaha küzdeni ezt a mit kell csinálni a gyereknek X hónaposan korszakot? Most is a netet bújom, hogy jól állunk-e. Tiszta hülye vagyok...
Pavel!
Gratulálok a kicsi lányhoz, anyukának sok tejcsit!
Rita!
Nagy nagy gratula az egész családnak! Beni nagyon aranyos pici baba. Biztos rendben lesz minden! Jó egészséget,sok tejcsit kívánok!