Karcagi Kátai Gábor Kórház Szülészete! (beszélgetés)
Sok kismami mondja, hogy jobb nálunk, mert Bp.-en mintha futószalagon lenének , úgy tekintik életünk egyik legnagyobb csodájának születését.
Köszönöm Márti a véleményedet.
Judit! Én is nagyon kiváncsi lettem erre a sütire!
Hol lehet kapni. Én ég nem láttam, vagy elkerülte a figyelmemet.
Apa meg Máté alszik,Jázi még bűvöli az ajándékait,pedig már 1x ágyba dugtam.Megyek is,mert holnap ovi és a reggeli kelés nyűgös lesz,ha nem aludja ki magát!
Jó éjszakát mindenkinek!
:DDDD
Talán te leszel az első....
Húú,na most buktam le.
Ez a Lillifee-s citromtorta annyiból áll,hogy megveszem a boltba,rózsaszín dobozba van és egy kislány van rajta.A dobozban benne van az alappor,ahhoz kell még tojás,margarin,tej.összekavarni és megsütni.Majd a dobozban van még egy cukormázpor is,amit vízzel kikeversz és befeded a tortát,díszítésként még vannak benne cukorvirágok.
Az a helyzet,hogy ami a sütést illeti,nem vagyok toppon és nem is szeretek,főzni annál inkább.
Ha megerőltetem magam én is tudok 1-2 dolgot,de nem szorgalmazom.
ja kérem, senkise higgye már, hogy Szűz Marisnak is szeplőtelenül fogantmeg a kis Dzsízusz...
Távkapcsolatból nagyon nehéz. Még mindig jégverem a lakás...bár Apa itt volt a múlt héten :D
De Ő!Az iwiw-en vannak képek és az üzenőfalra is írt!Ma 10:28-kor 4370gr és 59cm,ha jól emlékszem.
Érdekes,hogy mindennel próbálkoztak,rengeteg pénzt rááldoztak és mikor már szinte beletörődtek,hogy nekik nem lehet babájuk,akkor sikerült.
Mariann nagyon szépen gyarapszik Janka!
Amúgy nem is csoda,hogy fáj tőle a hasa,elvileg 4 hónapos kortól ajánlják.Legalább használ?Nem bukik annyit Janka amióta kapja?
Szia!
Amiket leírtál,azok alapján érthető,hogy a császár mellett vagy inkább.Pedig azt hinné az ember,hogy Pesten minden flottul megy.
Eszternél én is pulykatojás lettem,rosszul nyomtam,az aranyeres gondokat pedig 12 éve ismerem:(De ezt leszámítva feledhetetlen élmény volt az első két szülésem.Az ikreknél császároztak,maga a műtét számomra elég ijesztő volt,utána pedig sokkal nehezebben találtam magamra mint a sima szülésnél.Az a három nap míg bent voltam egy örökkévalóságnak tűnt,pedig mindenki nagyon kedves volt és segítőkész.Bár rátett egy nagy lapáttal a Dóriért való aggodalom,akit a születése után csak 4 naposan láttam viszont:(
Engem szerencsére mindig elkerültek ezek a mogorva nővérek akikről meséltetek.Rengeteg jó szót és biztatást kaptam Dórival kapcsolatban az orvosoktól és a nővérektől egyaránt.Különösen Évától aki a szabadsága ellenére is bejött hozzánk:)))És a későbbiekben is sokat segített a tanácsival pl.a szoptatásban többek között.
Eszteréknek sem volt ovi továbbképzés miatt.
Ma adtam egy pár kanál sinlacot,de nagyon nem rajongtak érte:(Mondjuk szerintem még mindig elég a tej,mert nyugisak,jól alszanak.
Szia!
8-tól 18-ig tartott a tanfolyam, ráadásul szinte végig ültünk, na most aztán már vannak tüneteim... Fáj a keresztcsontom rendesen. Szerencsáére már csak holnap kell mennem tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek integrációjáról szól amúgy a dolog.
Hát én is benne vagyok aztán mindenben, most meg mikor összesűrűsödnek a dolgaim, csak bosszankodom itt. Ráadásul még a Nemzeti Szakképzési Intézetnek is dolgozgatok, és az is most aktuális...
Na de nem panaszkodom itt, gondolom mindenkinek megvan a maga feladata...
Szép estét!
Inci
Ma voltunk szurin .Diftéria és meningococcus.
1 hónap alatt 1 kg-ot hízott,most 5700 g.
Fecó nagyon le van gyengülve,vérszegény is légszamja van és mindig fáj a feje.Ma reggel kiment WC-re és szédült,fényes pontokat látott ,utána hányt is....
Mennünk kell neurológiára,kardiológiára és pulmonológiára.
Remélem"csak" migrén
Márti!
Előetetni kell vele,de mivel üvegből eszi a lefejt tejet,abba rakom.Nagyon fáj a pocija tőle.....